חבר'ה....!

Law Ho

New member
חבר'ה....!

סתכלו מצד ימין על השעה. משעמם לי... ישנתי כל היום. אני שומע עכשיו ג'אז ובלוז שמשגע אותי לאללה.... יש פה מישהו לדבר איתו??

painapple

New member
מצטרפת לשאלה...

וכן, היה. הייתי ערה עד משהו כמו 2, 2 וחצי לדעתי. וקמתי. קמתי לפני שעה. ואני שונאת פסיכולוגיה וכל דבר שמתקשר אליו בצורה כלשהיא. בלווווווז בליללללה! .) אני עושה סקר. עוד מישהו שלא ישן סדיר כבר ארבעה ימים?

Law Ho

New member
חחחחחח

משתתף בסקר. נראה לי כבר ארבע שנים אני לא ישן סדיר. היום הוא לילה. הלילה הוא היום.... הכי עצוב זה שלפעמים אני ישם ביממה (24 שעות) פחות משש שעות. אין שינה.. אין עבודה.. קשה - קשה. אחרי שאני אסיין בצפר (עוד מעט
) אני אוכל לישון כמו שצריך. בכלל... בחופשים אני משלים שעות שינה... ויהיה לי חופש ארוווך ארוווך (כמו שלובה אומרת) עד הגיוס. ואין אין אין אין על בלוווז
(נדב - אני משאיל ממך את האייקון).

אמא אומרת

ששעות שינה לא ניתן לצבור ובגלל זה צריכים לישון כל יום לפחות 6-8 שעות אמא פולניה.. צריך אחת כזאת בכל בית

Superchen

New member
../images/Emo4.gif

ועכשיו גם לי משעמם... החלטתי לעשות לעצמי יום חופש (יום אחד מותר
), ואבא שלי העיר אותי מוקדם מדי. יש כאן מישהו?

Ez sLeeP

New member
אני כאן.

חולה כבר כמעט שלוש שבועות. שבוע בבית. אמא אמרה לי היום שיכול להיות שיש לי ניקוב בעור התוף, ודלקת. בלע. |מפוחד| אני צריך את האוזניים שלי בשביל ההופעה ביום שישי! הערת ביניים - אני לא היפוכנדר. מעולם לא הייתי חולה זמן רב כ"כ. זו תופעה זמנית, וברת-יכולת לחלוף עם הרוח. רק שתחלוף, ולא תביא עליי עוד איזה צינון מסוכן.

moriai

New member
אוווו זה המון זמן!!

מה הרופא אומר??. תהיה בריא!

Ez sLeeP

New member
עוד לא הלכנו.

אני מניח שכדאי שנלך היום. בלעכס. מזה? פורום סטלנים?

moriai

New member
מה????אתה חולה שלושה שבועות ועוד

לא הלכת לרופא.?....מה נסגר איתך?. לך היום! נ.ב אני חייבת לציין בשמחה רבה שכרגע הודיעו לי שאני מוגשת ב98 לבגרות במתמטיקה!!!יש!!!!!עכשיו נשאר רק לקוות שהוקטור יהיה חביב! אה וגם קצת ללמוד....

moriai

New member
חחחח.לכמה את ניגשת?

אצלנו זה רק ניסיון גם אם אני מקבלת 1000 אני ממשיכה ללמוד.... זה ממש נאחס כולם מסיימים ורק 15 בנות מכל השכבה נשארות עם מתמטיקה

נסיון? ../images/Emo12.gif

זה 3 מתוך 4...שום נסיון. חח אם יהיה 50, אז יהיה 50. סתם לא יהיה 50. יהיה איזה 97 ככה :) ואז אני עוד נשארת עם מתמטיקה
זה לא שיש בגרות וזהו :/

למעלה