חברה

רן בראל

New member
לא! לא! ועוד פעם, לא!

לא קוצצים לתוכי פראי את הכנפיים!!! אם נראה לך שעכשיו הם לא בורחים אז זה לא כי טוב להם אלא מפחד! חבל על הסבל המיותר והטראומה שגרמת להם. מי שרוצה תוכי מוחתם שיקנה מוחתם!!!

capoeira boy2

New member
טוב יאללה!

התלהבתם יותר מדיי!!!!!!! דבר ראשון הביאו לי את התוכים!!!! ודבר שני לפחות יש לי לב להשאיר אותם אצלי!! ולא לזרוק אותם (זה מה שאתם הייתם עושים)!!! עובדה היום הזכר אכל מהיד שלי!! עוד כמה ימים כבר נתראה!!!!

חיים !!!

אנחנו פשוט אמומים.... מי שיודע לקצוץ נוצות תעופה לעולם לא היה עושה את מה שכתבת !!! וגם זה שהתוכי אכל לך מביד לא אומר כלום .... בכל אופן אני מקווה שתשאר בפורום ותשאל שאלות לפני שאתה עושה משהוא... לילה טוב אוהד

אתה חושב שאתה עושה להם טובה???

מה, אם לא שילמת עליהם שקל אתה חושב שאתה עושה להם טובה שאתה מחזיק אותם? הם אמורים להודות לך על שקיצצת להם את הכנפיים כמו קוף ולא נתתלהם לזוז עד שהם כבר לא יכלו יותר לצרוח מאפיסת כוחות? כבר עדיף להם לברוח ולמות מרעב בחוץ מאשר לעבור את הגיהנום שהם עוברים ויעברו אצלך. עזוב כבר את התוכים, טמבל. עזוב אותם.

../images/Emo124.gifחברים מה קרה לכם../images/Emo124.gif

למה השפה הזו ? למה אתם יורדים ומקללים אותו ככה ? הבן אדם טעה/לא ידע מה הוא עשה !!! בסך הכל כולנו עושים טעויות !!! אפשר גם לדבר בשפה יותר יפה !!!!!!!!!!!!!

bilbolim

New member
..................

1) תאמין לי שאם היו מביאים לי תוכים לא הייתי זורקת אותם! 2) למה את צריך שהם יאכלו לך מיד? אם אתה כל כך רוצה תוכי שיהיה חבר שלך תקנה מוחתם, חבל על כל האנרגיות שאתה מוציא וחבל על הלחץ שאתה עושה לתוכים. 3) לתוכים שלך יקח לדעתי מלא זמן עד שהם יחליטו לעבוד עכשיו בגלל כל מה שעבר עליהם, לא חבל?

theshark

New member
הינה עוד סיבה למה אני נמנע

מלכתוב בפורום. הרמה והילדותיות של מרבית הכותבים פשוט מזעזעת. מנהל פורום צריך לדעת לנתב את הפורום להפוך למקצועי יותר ועיניני יותר. הילד עשה מה שעשה, במקום להסביר לו כולם תוקפים אותו. והטעות היא לא של capoeira boy2 אלה של המגדל ש-capoeira boy2 פנה אליו בבקשה שיגזור את נוצות התעופה.

למעלה