חברה!!!

חברה!!!

אם הסכסוך בפורום יימשך,אני מודיעה שלא תיהיה פה שום הפתעה,ושום דבר!זה פשוט לא ילך!!! יוני תקרא מהר את המסר ששלחתי לך. איתי-גם לך שלחתי מסר אבל בנוסף-תודה שהבנתה אותי!אני ממש שמחה שהבנתה את זה ככה!
קטיפונת-לי פשוט נמאס לריב איתך!!!גם ככה שנה הבאה לא נתראה! עידן-מה מצב אח שלי!? אז רק שתדעו במצב הנוחכי אין כלום!ואני גם אפסיק לנסות לשכם את הפורום כי הוא מתדרדר רק... יוני אני מתנצלת... אבל תגיב על המסר שלי-יש לי עניין דחוף לעדכן אותך!!!

איתי 16

New member
תראי סימסית

תראי בואי נסגור סיפור בקשר לפורום יש לפורום הזה פוטנציאל ענק! אני מתכונן לשים הרבה חדשות על אייל אז הפורום הזה לא יילך לאיבוד . וגם יש פה הרבה אנשים שכותבים אז זה בכלל סבבה

ההפתעה תתקיים כרגיל!

אחרי דיונים רבים ומריבות רבות,קטיפונת ואני החלטנו לטובת הפורום(סתם...)להשלים...(
)חחחח..... אז ככה,בואו נכיר אחד את השני עם שאלות חסויות...אני יתחיל אתם אחרי!!! 1.שתיה אהובה:קולה מאכל אהוב:חביתה מאכל שנוא:כמעט כל השאר... שתיה שנואה:כמעט כל השאר... זמר אהוב:איילוש זמרת אהובה:אני עדיין אוהבת את עופרה חזה(ז"ל-יש לי כמעט את כל הדיסקים שלה!את מה שהיה חסר לי הזמנתי!!!!!) להקה אהוב:אתניקס... להקה שנואה:טיפקס! זמר שנוא:אריק איינשטיין זמרת שנואה:שרית חדד-יש לה קול של מכונה מקולקלת,חוץ מזה שהיא שרלילה כזאת...
משחק אהוב:סימס(כאילו דה!!!!!!!) משחק שנוא:כל השאר...(חוץ מזאב תלת מימדי) מה אני עושה בשעות הפנאי:משחקת בסימס! עכשיו כולם לענות על השאלות!
|אני רוצה לישון!|

איתי 16

New member
תגידי סימסית...

את חושבת שיש לי כוח לפרט ??? את כל הפרטים עליי? אבל בואי אני יסביר בקצרה אני איתי אני אוהב לבלות עם חברים שבשבילי שמש ים וגלשן זה הכיף הכי גדול... מיד אחר כך בא מוזיקה אז אני שומע אייל גולן בלבד במוזיקה ישראלית! ולועזית אני שומע בריטני ספירס פשוט נדלקתי על הקצב... שתיה אהובה עלי? - קוקה קולה לימון! מאכל אהוב? -אני פשוט חובב אוכל אי אפשר להחליט חחח ידידה אהובה? - חסוי! זמר שנוא מוקי ואביב גפן זמרת שנואה שרית חדדדדדדד אני פשוט לא סובל אותה כי היא פרחה וגם היא המתחרה הכי רצינית בשוק של אייל גולן! למרות שאייל עובר אותה בהמון אבל היא מיד אחריו... אז זה הקיצור שלי על עצמי מה איתכם?

Prince Yoni

New member
גם אני יענה חלקית...../images/Emo26.gif

אז ככה: שתיה אהובה זה קולה תמיד, רק שהרופא לעיתים לא מרשה כי זה הורס שיניים אז שותים פאנטה
מאכל.. אממ.. פיצה, ציפס כל הג'אנק... שנוא... אמ אין משהו מיוחד... כל סוגי הגבינות למיניהם.. זמר אהוב.. אין אחד שהאו האהוב אני שומע את מה שהולך היום ב MTV וכל זה אייל יותר נוטע למעלה.. זהו כל השאר אין לי מאיפה להביא חחח... יוני

עכשיו ני../images/Emo13.gif

שירלי אוהבת לאכול אמ...כלום אבל פיצה הכי נורמלי ושנאת לאכול אמ...הרבה דברים אוהבת לשתות קולה קולה קולה קולה קולה קולה קולה
שונאת לשתות מים אוהבת לשמוע כלמיני דברים אין לי כח לפרט אני ילדה עייפה

למעלה