חברה

יפעת*

New member
טלי היי

אז מה זה??? פרפרים בבטן , חוסר יכולת לאכול חוסר יכולת או רצון לחשוב על מישהו או משהו אחר מלבדו..... כאב עז כשזה לא מצליח , אושר אילאי עד ריחוף כשזה זה....... אז איך לקרוא לזה?? אולי יש מילה יותר טובה??... אני קוראת לזה אהבה יפעת

טלי29

New member
יפעת

יש הרבה סוגים של אהבות... אבל אף אחד לא יכול להגדירן למה?!

יפעת*

New member
תגדירי שנאה

תגדירי אכזבה...... אם תצליחי תהפכי את הכל ויש לך הגדרה של אהבה. ככה היא האהבה, רגש, משהו שבא מבפנים... אנשים לא היו מתעסקים בה כל כך הרבה אם היא לא היתה. ואיך כתב אהוד מנור: גן עדן די קטן וגבולו גיהנום...... ובהזדמנות אחרת תרגם: אהבה היא כמו אגם שקט מקלט בסערה.... אז יש מי שיודע להגדיר אהבה, ראי מילון אבן שושן: אהבה:חיבה יחס או רגש של ידידות עזה או חשק למישהו, כגון: אהבת אחים, אהבת אישה, אהבת מולדת... נכון אף אחד לא הגיע למקום המדויק ולשורש העניין יש דברים שמילים לא מספיקות בשבילם. אני בטוחה שיום אחד את תמצאי אותה או שהיא תמצא אותך אז כבר תדעי בלי מילים מה זאת אהבה. יפעת

יניבוש

New member
צ`לום טלי...

מיודענו פעם אמר: אין דבר כזה שאין דבר כזה..... כמו שאני יכול לומר שאין אלוהים..... אצל כל אדם ישנו אפקט אישי של משהו שהוא מאמין בו.... אם אתן את דעתי האישית בעניין: באהבה, כמו באמנות, אפקט היצירה הוא בעיניי המתבונן. יניבוש

טלי29

New member
אהבה

אהבה היא מושג מופשט, ללא הגדרה לכן מבחינתי הוא פשוט לא קיים.

יניבוש

New member
טלי...

הוא קיים , אבל לא אצל בני אדם..... כמו שכבר כתבתי...בעינייך ככל הנראה אין אפקט, זה בסדר גמור, גם אני חי עם נשים ללא אהבה...

למעלה