חברה!!!

ashkeloni

New member
חברה!!!

יש לי סיכוי גבוה להפוך להיות מנהל פורום!!! אני הולך לנהל פורום!!!

ashkeloni

New member
תודה!!!

ואם זה מעניין מישהו... הפורום שאני הולך לנהל (אולי) הוא פורו DBZ

ashkeloni

New member
טוב...

למי שלא מבין (אני מניח שכולם) DBZ זה בעצם דרגון בול זי... אבל אני אומר DBZ כי זה קיצור וגם יותר נוח...

ashkeloni

New member
ו...

ושלא תחשבו שהסידרה הזאת דפוקה בגלל איך שהיא משודרת בארץ... כי הדיבוב הישראלי פשוט מסריח!!! הכי טוב זה ביפנית! וגם באנגלית זה בסדר...

ashkeloni

New member
תקשיבי...

אם הדעה שלך על הסידרה שהיא תינוקית זה ממה שראית אותה בארץ וכל מה שמספרים עליה...את צודקת, מה שהולך בארץ זה כבר תינוקי..... אבל שתדעי... הסידרה המקורית (ביפנית) והדיבוב של האמריקאים מראים שזה ממש לא תינוקי.....

שרוך

New member
אח שלי מזל"ט

בס"ד הי אשקולני מה קורה רציתי לאחל לך בהצלחה ותגיד אתה מכור כמו חברי לתוכנית הזאת? יש לי חברים שמדקלמים את הגיבורים בע"פ חג שמח שרוך

ashkeloni

New member
שמע...

אני מכיר את כל הדמויות ורק בגלל שראיתי את כל הסרטים (21 במספר) ואת כל הסדרות שנלוות לסידרה שביחד זה 500 פרקים כמעט... אבל אני לא התחלתי רק השנה...התחלתי הרבה הרבה לפני שזה הגיע לארץ... ושזה כן הגיע לארץ, ממש הזדעזתי מהדיבוב וכל הטעויות שיש להם..... וכן...אפשר להגיד אני מכור...אבל לא רק לסידרה הזאת...אני אוהב אנימות (סדרות יפניות) בכלל... אבל אני לא מאלה שכל החיים שלהם נושמים אוכלים שותים וחולמים על זה...וכמו שמישהו מאוד חכם כתב היום בפורום (מעניין מי?) אני מכור עד גבול הטעם הטוב...

אושרה1

New member
מזל טובבבב אבל דרגון בול זי?

בס"ד אחי רואה את זה והוא בכיתה ד... לפי מה שאני הבנתי זה ממש סידרה תינוקית כמו פוקימון כזה אבל סבבה בהצלחההההה. אושרה

למעלה