חבר'ה!

Elsewhere

New member
חבר'ה!

שנה אזרחית חדשה טובה או מה שזה לא יהיה! מה אתם עושים הערב? :]

Chronicle

New member
אני הולכת לישון בוכה ../images/Emo7.gif

אני בודדה וערירית בעולם, והיום בחצות אני בטח אנחר את דרכי למחר, למבחן המזדיין של הוט :-@

רעוּת

New member
הדייט שלי הבריז לי ../images/Emo46.gif

ואני לא מהבנות של "אמג אל תצא למסיבה עם חברים שלך למרות שקבעתם את זה לפני שבכלל הכרתי אותך ותישאר בבית איתייייייי"
למה אני לא מהבנות האלה באמת
בכל מקרה
התפשרנו על סכּס אצלו לפני שהוא הולך
אבל לא באמת סכּס, אני לא שרלילה
כאילו, אני קצת, אבל לא
רז, אחזור לנשק אותך בחצות.

Elsewhere

New member
באמאשלך, בואי ):

כולי דייטלס. כי נראה כאילו אני ארד על 4 חבילות בן אנד ג'ריז מול סרטי נקבות זולים.

רעוּת

New member
הבילוי המועדף עלי ../images/Emo7.gif

כאילו, בלי הבן אנד ג'ריז
גלידה בחורף זה קר

lifahead

New member
אתה יודע שהוא נקבר בחיים?

כןכן..היתה לו מחלה מוזרה שהיתה מכניסה אותו לקומות, הוא אפילו כתב בצוואה שלו לא לקבור אותו אלא אם הוא נרקב.. חבל שהם קראו את זה רק אחרי.. זה מה שאמא מספרת, ואני מאמינה לה כי בכל זאת קוראים לה אירה..

Serenity sky

New member
../images/Emo10.gif

אפילו המשפחה שלי לא הזמינה אותי לחגוג איתם את השנה החדשה!!! סתם נו היו הזמנות פה ושם. [לא מהמשפוחה.. טפו.] אבל אני בחרתי לצאת עם איזה חברה. שהבריזה לי היום. לטובת מתמטיקה. I am a very sad person בוהו.

מוזר, אבל

הציעו לי ללכת לאיזו מסיבת קליקת סלבז מלקקים ב*** [כן, באמת. בלאט.] ואני חושבת שסרבתי
לטובת הקשבה לקיטוריה של אמי היקרה עד הסוף [היא תשב לבד בחושך. עם הגב תפוס!] ואני חושבת שאני שוב חולה
האפי ניו ייר פולקס!!! [נה, גם ככה מחר פותחים חדר ב7:15
כי אני צהובה מדי בשביל לבקש יום חופש ב1.1 כשהמפקדת שלי בוכה לי כמה היא מסכנה ואין לה בנות. כמובן, כמובן.]

noosh

New member
אני היחידה שלא רוצה לצאת בסילבסטר?

הכי טוב לישון כשיש קאונטדאון. לצערי זה לא יקרה הפעם (שיעור ציור וזה), אבל לא נורא. אולי נקשיב ל-UTP או משהו
בשנה שעברה היה נוטינג היל וזה היה נחמד. איפה יער ושיר, איפה
.

למעלה