חבר'ה?!?

ofir1948

New member
חבר'ה?!?

אפשר להבין מה מיוחד או יפה או מה שלא יהיה בשיר הזה??!? The march of the black queen לא יודע למה אני רואה שאנשים אוהבים את השיר הזה... שמעתי אותו כמה פעמיים ועדיין לא מבין מה?!? מה למה אתם אוהבים את השיר הזה בגלל מה? אולי המילים?!?
 

IדביבוןI

New member
אני גם יכולה להבין למה אתה לא אוהב את השיר

הזה, כי צריך לשמוע אותו לפחות 10 פעמים, וגם אז יש סיכוי שלא תצליח להתחבר. אני אוהבת אותו כי הוא מיוחד בצורה מדהימה. כי הוא מרתק [על מה הוא מדבר? כשאני אצליח להבין את זה אני אהיה בנאדם חכם יותר], וכי אני גם אוהבת את המילים שלו [I reign with my left hand, I rule with my right I'm lord of all darkness, I'm Queen of the night]. יש מעט מאוד שירים שאני יכולה להגיד עליהם את כל זה.
 

ofir1948

New member
אחי?!?

אתה בטוח שהשירים האלו קיימים?!? כי אין אותם בכלל ביוטוב... I reign with my left hand, I rule with my right I'm lord of all darkness, I'm Queen of the night מוזר!
 

IדביבוןI

New member
אין אותם ביוטוב בגלל שאין לשיר הזה קליפ,

ואם קווין הופיעו איתו בהופעות, זה בטוח לא היה בגרסת האולפן, וגם זה היה בהופעות בתחילת-תחילת-תחילת דרכם, מה שבקושי יש ביוטוב. וחוץ מזה, יוטוב זה לא מקום לבדיקת קיומם של שירים
ואתה צודק בהחלט. מוזר זאת המילה המתאימה ביותר לתאר את השיר הזה. מוזר ויפה.
 

ofir1948

New member
שאלה

אתה יכול להגיד לי איפה ואיך אני יכול לשמוע אותם?
 

IדביבוןI

New member
את יכולה*

תקנה את קווין ||. [ויש עוד דרך שבשבילה אתה אפילו לא צריך לקום מהכיסא, אבל אני לא אמרתי את זה]
 

khammel

New member
מה זה משנה?

אנשים אוהבים אותו. אתה לא. זה שיסבירו לך למה השיר הזה נחשב ליצירת פאר לא ישנה את העובדה שאתה לא אוהב אותו, נכון?
 

ofir1948

New member
לא מסכים

כי אני חושב שאם הרבה אוהבים את השיר הזה באמת יש בו משו אבל אני לא מבין אז תגידו לי אם אפשר... הוא נשמע מוזר אבל אולי יש בו משו יפה?!?
 
יש בו משהו יפה. אין ספק.

[טוב, נו, זה אחד השירים שאני אוהבת בעולם אז אני לא נחשבת כ"כ]. בכל מקרה, יש כמה שירים של קווין שצריך [כמו ש |דביבון| אמר ] לשמוע אותם הרבה פעמים כדי להעריך אותם [בשיר הזה יש הרבה מה להעריך]. ואגב, השיר הראשון של קווין ששמעתי היה לפני בערך שנה וחצי/שנתיים וגיסתי השמיעה לי את בוהמיין. בכל מקרה, הייתי בכיתה ד' או ה' ושמעתי אז מוזיקה דיי גרועה..[מה שבנות 12 שומעות]. וקצת חשבתי לעצמי : "וואלה..שיר מוזר ומיוחד כזה.."; לא הצלחתי כ"כ למצוא בו משהו יפה. אבל..[אבל !] ככל ששמעתי קווין יותר הבנתי מה רמת המוזיקה שלהם ולמדתי למצוא את היופי [ובהומיין זה שיר מדהים] בשיר הזה. אז כששמעתי את The march of the black queen זה לא היה נשמע לי מוזר..אלא יפה מאד. -- חנוכה שמח !
 

khammel

New member
מה נשמע לך בו מוזר?

כל קטלוג קווין נמצא ביו טיוב, דרך אגב. הנה המלכה השחורה: http://www.youtube.com/watch?v=FHvuRhWopyc אני אוהבת את המורכבות המוזיקלית (יש שיקראו לזה "רוק מתקדם") ואת המילים, את ההרמוניות הקוליות ואת ריבוד הגיטרות, אני אוהבת את ה"משקל הכבד" של השיר לצד דינמיות וקצביות סוחפת. מוקלט טוב. מושר טוב. מה לא מסתדר לך בו?
 

ofir1948

New member
אמממ

מה שמוזר הקולות רקע והקטעים בשירים... אבל האמת עכשיו שאני שומע את השיר אתם צודקים יש בזה משו יפה ושכדאי לשמוע אותו... אני יכניס אותו להוסף השירים הגדול שיש לי של קווין!
 

Mrs Mercury

New member
עניין של טעם.

ההרמוניה של השיר, הזרימה, המנינה, הניגןדיות, המילים ואיך שהכל משתלב ביחד עושה את השיר למיוחד כלכך. יש בו משהו שקצת קשה להבין אותו אז שוב, כמו שאמרתי, עניין של טעם.
 
למעלה