חבר'ה

חבר'ה

יש לכם אולי שמות מגניבים ויפיםם לגדוד? שברנו את הראש שלנו ונתנו שמות אבל אנחנו רוצים עוד שמות שנוכל לבחור כבר וזה תודה לכל העוזר

talbebchuk

New member
הגדוד שאני הולכת להדריך: ארבל :)

אבל תראי רעיונות.. (אוי, לפני שנייה כתבתי את זה בפורום שישיסטים חוף שלנו.. חח טוב נו, נכתוב שוב..) השמות של הגדודים והשכבות אצלנו בשבט: ד' נכנסים: ארבל (אימפריה!) דותן (דיזנטריה חעחח!) ה' נכנסים: כנרת דקל ו': הראל ז': שחר ח': להב ט': שובל י': אופק :) אחח האימפריה שאנחנו... י"א: אור י"ב: דובדבן תשיעיסטים: ניצן (יש להם שם שאני ממש אוהבת..)

בכריתוש

New member
הגדודים אצלנו.. וכמה רעיונות ../images/Emo3.gif

זה מה שהיה שנה שעברה כי אני לא יודעת עוד את של ד'
ד:מוביל, עופר ואש ה: אלוף וגיבור ו: לביא, שיא וסיני ז: נשגב ח: ליאור
ט: ניב י: רקיע יא: פסגה יב:להט והנה עוד כמה שהיו לנו וסתם שמות יפים.. רעם, יובל, אביר, אלמוג
אופק, מחץ
, שחף, שחר, אדיר, עידן, כח, עתיד, אתגר, פולג, להב, אפיק, געש, איתן, יובל, ברק, אחים חזק, שאגה, עליון, גולן, משיח, עדן, דולב, עוז, סופה|מאוהב, מימד, רעים זהו
אין לי עוד רעיונות מקווה שעזרתי :)

יSublime

New member
מוביל?! אלוף?! גיבור?!?חזק?!

תהיו בריאיםםםם חחחח רק אצלינו השמות רגילים? P: ד' נכנסים: ברקן איתן ארז עידן ה' - אורן שובל סהר ו' להב וגעש-שנה שעברה ו' היו משוש וגולן ז' שכבת ירדן ח' שכבת נחשול ט' קורס פולג י' שכבת אלמוג יא' שכבת יורה יב' שכבת אפיק

יSublime

New member
משוש זה באמת לא נורמלי..חחח

אבל ברקן זה יחסית נורמלי וגם זה זה רק הד' החדשים...עד עכשיו לא היה את זה ולהרגע על יורה!!!!!!!

inbar kofman

New member
חחחחחחחחח משוש?!@??!@

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו הגדוד הזה משוש חיי? חחחח משוש

יSublime

New member
לא לא עם סין!!!! חחחחח! עם שין!!!

משוש זה הגולה הזאת שיש בסוף של מחושים.

ענתיק2

New member
:)

אתגר זה שם פצצה. איתן יותר
בוחרים אצלכם איזה שמות שרוצים?! זה כל כך מוזר.. אצלנו השמות מחזוריים.. השם של השמינסטים שעזבו יהיה השם של הד' החדשים- זו מסורת טובה, לכו על זה

בכריתוש

New member
אצלנו זה כל גדוד שם שבוחרים לו..

כן ממחזרים שמות מלפני המון שנים אבל לא ככה ברצף.. חוץ מזה יש 3 גדודי ד'
וגם אנחנו למשל והשישיסטים אצלנו אנחנו קרואים על שם בוגרי שבט שנפלו אנחנו גדוד ליאור על שם ליואר ניב ז"ל והם גדוד ניב על שם ניב יעקובי ז"ל

יSublime

New member
אצלינו רק השכבות עוברות במחזוריות

וגדודים בוחרים איזה שרוצים,כי יש 4 גדודי ד' וזה קצת ואי אפשר לתת לכולם את אותו השם של השכבה שעזבה..אז כל הגדודים הם שכבה אחת שנקראת על שם השכבה שעזבה ולכל גדוד יש את השם שלו.

talbebchuk

New member
גם אצלנו מחזורי, אבל..

השמות שהיו לשישיסטים כשהם היו בד', זה הד' שייכנסו.. מה שאומר, כשאנחנו היינו בד' היינו ארבל ודותן, ועכשיו אנחנו נכנסים לשישית, והד' שנכנסים יהיו ארבל (!) ודותן.. אבל כשהופכים לשכבה, השכבה בוחרת את השם.. אנחנו בחרנו אופק :)

הגדודים של שבט יעד,

ועוד שם מגניב.. אממ.. ד'- גולן ה'-להבות ו'-סופה ז'-שובל ח'- ארבלל אימפריה!!! :)
ט'- שחף י'- יובל י"א- נחל י"ב- אתגר ועוד שם, איצטרובל (כל הזכויות שמורות לסימון גולן משבט יהודה) ובלוט (היה גדוד כזה בשבט שורק) לפי דעתי גולן ואבל זה השמות הכי יפים בעיקר ארבל !! ואין לזה שום קשר שאני בגדוד ארבל :) גם יש לזה מלא מורלים מגניבים, "איך עושה אריה? אר..אר.. ואיך אומרים פעמון באנגלית? בל .. בלל .. ואר. אר.. בלל ...בלל :)

למעלה