חברה wake up!!!

amnon77

New member
חברה wake up!!!

חברה מה קורה נרדמתם????? שוקי,ברבה, ירון, בוריס,שושי איפה אתם? מה רק אני פה לבד
בודד
עצוב
גלמוד
????????????????????????????????????????????????????????????????

dudu2873

New member
מה אתם אומרים על...

היי לכולם... מה אתם אומרים על מה שאמר פיני גרשון על רענן כץ? על זה שחינכו אותו לא להתעלל במוגבלים? אתם יודעים שרענןכץ מגמגם לא..אז אני חושב על מה שאמר פיני גרשון זה על הגמגום לא? מה אתם אומרים?

geashono

New member
אני לא יודע

לרענן קשה בטח לדבר בשפה זרה ולכן זה נשמע כמו גמגום אני לא בטוח שהוא מגמגם (ב walla איזה אדיוט אמר שהוא גמגמן בתגובות) בכל מקרה הלוואי ואגמגם כמוהו והלוואי ואצליח בעסקים כמוהו

פיני גרשון מאמן מצויין אבל

הוא חושב שהוא אלוהים<אני לא מבין את הקטע שלו מה אתם חושבים? יש לו פה מלוכלך לפעמים כמו הטבמל השני המאמן כדורגל שכל הזמן פולט משהו שתדעו לכם שהם עושים את זה רק בשביל פירסום. תראו למשל את גורג מיכל אף אחד לא שמע את השירים שלו ופתאום תקף איזה ילד מסכן בשירותים פתאום כולם משמיעים את השירים שלו מהפךךךךך בלגןןןן ואני יכול להוסיף אלף אנשים ברשימה בקיצור עולם מחורבן

a9981

New member
דיוק.

גורג מייקל "תקף" את עצמו בשירותים ציבוריים, עד כמה שידוע לי. (אלא אם כן יש פרשה חדשה שלא ידוע לי עליה). דבר שדווקא גרם לזה שלא משמיעים את השירים שלו בתדירות גבוהה. (יש לומר שזאת קצת צביעות של החברה האמריקאית). נראה לך שהוא עשה את זה בשביל פירסום? זה פירסום שלילי.. (שלא לדבר על מה שאתה הצעת..תקיפת ילד בשביל לקבל פירסום. לא הגיוני). בפעם האחרונה ששמעתי עליו, עצרו אותו על נהיגה בשכרות, או סמים, או משהו כזה. גם זה בשביל פרסום? מתי בכלל שמעת שיר שלו לאחרונה? (אין לי יותר מדי אהדה כלפיו, ועוד פחות מזה לשיריו של הבחור, אבל צריך לדייק).

ברור אלא למה הוא יעשה את זה?

תראה את מרדונה למשל איזה פירסום יש לו כי כל הזמן עושה בלגן.וככה אני יכול לרשום פה רשימה ארוכה של אנשים שרוצים יותר פירסום.

butchl1

New member
אני גם אף פעם לא הייתי פעיל כל כך

היי אמנון אני שקוע בעבודות ותסריטים (לכן אני גם כמעט לא משתתף פעיל בפורום כי זה דורש המון זמן להגיב ולהשתתף באופן עקבי). אל תיקח את זה קשה, גם נראה שכל הפורום הזה קצת רדום לאחרונה. בוריס

למעלה