חבר'ה...

חבר'ה...../images/Emo7.gif

אני מצטערת אבל אני נאלצת לעזוב את הפורום..... לא בגלל כם לא בגלל אף אחד..... הייתם פורום נהדר ומקסים ומאוד נהנתי להיות איתכם!!! היה לי כיף חיים כמו שאפי אומר...
בקיצור...... תבלו לכם ואל תשכחו אותי.... אוהבת... קרם שניט!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifלא! את לא מתכוונת ברצינות

נכון? אל תעזבי בבקשה אנחנו מאוד אוהבים אותך (מזכיר קצת קבוצת תמיכה, לא? סתם...) את רצינית?

אני מאוד מאוד רצינית......

אני כרגע עוזבת אני מקווה לחזור.... אבל אני לא מבטיחה כלום מצטערת.... אתם אחלה של אנשים וחמודים מאוד תמשיכו ככה!!!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל למה../images/Emo35.gif

Maiush25

New member
זה מזכיר לי...

כל הלמה האלה הם כמו בפרק שכולם מנסים לשאול את ירון למה הוא כזה עצוב... טוב מה אני מקשקשת עכשיו!!חחח אבל עכשיו ברצינות, אל תעזבי, הפורום ממש כיף וכולם נהנים פה! וגם את בעצמך נהנת! ת-י-ש-א-ר-י

shani yakovian

New member
באמת ???

אנשים למה אתם עושים את זה ... ומפרסמים סתם הודעות ..... ??? מה קורה אתם סובלים מחוסר צומת לב ???

אני באמת עוזבת.......

אני התכוונתי לזה אני לא עבדתי על אף אחד!!!!!!! אתם רוצים תאמינו לא רוצים אז לא צריך..... אני עוזבת באמת..... לא בגלל אף אחד מכם באמת! אתם אחלה....

לאאאאאאאאאא!!!

אני לא מסיכמה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש איייסיקייו!!!! כנסי לאיייסיקיו שלי 110290275

../images/Emo41.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

מישהו מטריד אותך באינטרנט
את מתגייסת

למעלה