חבר'ה!!!

חבר'ה!!!../images/Emo7.gif

אני ממש מצטערת להגיד את זה-אני נאלצת לעזוב את הפורום,אני לא רוצה לפרט סיבות,לא בפורום בכל מקרה,אבל...היה לי כיף לגלוש לעזור וכו'...
אז ביי לכם ותהנו!!!
ולילה טוב!

shmulik15

New member
תודה רבה על כל מה שתרמת לפורום

וגם בשם צוות האתר תודה על המדריכון לאיך להפוך סים מפורסום לחבר משפחה! תודה על הכל

../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה בכל אשר תעשי!
ומקווים בכל זאת לראות אותך בפורום בקרוב!

עכשיו כשהיא סופרסטאר

אז אנחנו לא בדיוק ברמה שלה חחחחחח בגלל זה היא הולכתת! כשתרדי לכוכב אחד שלא תצפי שנקבל אותך בחזרה! סתםם בעעעעע :)))))))) טוב אמממ אז חבל..

חברים!

תקשיבו!אחרי התכתבויות רבות עם שמוליק,ועם עוד כמה(אני לא רוצה לציין שמות)הבעיות שגרמו לי לעזוב את הפורום נפטרו!ואני חוזרת לפורום,ד"א לא רשמתי את ההודעה כדי שתיהיו עצובים!!!רשמתי כדי שלא תחשבו שנעלמתי או משהו כי אני תכננתי לא לחזור,אבל...שמוליק שכנע אותי... טוב,רק שתדעו שביום שנאלצתי לעזוב-בכיתי ולא ישנתי כמעט כל הלילה!זה הפורום היחיד שאני מרגישה בו טוב,ו... אני שמחה שאני כבר יכולה לחזור! אני חשבתי על זה ופעם הבאה אם יהיו לי בעיות אני לא יפרוש,אני אנסה לפתור אותם בפורום. זאת נראית לכם דעה נכונה? ותודה לשמוליק שפתח לי את העיניים! אז אני פה!!!!

אוףף..כבר שמחתי שלא תחזרי!../images/Emo4.gif

חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ברוכה הבאה שוב!!:):))))))))))))))))))))

סימסית

New member
חזרתי לשמי הקודם,

והאמיתי,אני יכולה להסביר,אחרי שגלשתי פה עם אחותי,לא דעתי איך להחזיר לעצמי את השם,אתמול בלילה כשבכיתי(בגלל עזיבת הפורום)ונזכרתי כיצד אני יכולה לשנות חזרה,אז שיניתי,אז תדעו-אני סימסית עולמית... ביי חבר'ה!!!

elcool

New member
מה הסיבה לעזיבה/חזרה?

סתם, מעניין לדעת את הטלנובלה הזאתי

למעלה