חברה
חזרתי!!!

חברה../images/Emo25.gif חזרתי!!!

וואי לא הייתי הרבה.. סגרתי שבועיים בבסיס.. אין לכם מושג איזה כיף זה הטירונות
בחיים לא נהניתי ככה.אפילו לא בטיול שנתי... ממש כיף לי!! בקיצור רק עוד שבועיים אני מסיימת את הטירונות+הקורס.. ואז אני יהיה בסדיר.. אין לי זמן כבר להיכנס למחשב.. ואפילו לראות רבלדה...חח התגעגעתי אבל לכולכם...

osh360

New member
הילה!!!!!!!!!

מותק מה קורה?יואו כמה שאני שמחה שחזרת!!!!למרולת שלא להרבה זמן,אה?חח ואני מאוד ניהינית בישבילך שאת נהנית שמה.אני ניהינית לישמוע מימך..חח וטירונות זה כיף?חח טוב לישמוע!ברור שזו חוויה בילתי רגילה,אה?[חשהמבינה] רבלדה נהיה יותר יפה למרות שאני בקושי רואה חח ולא משנה אם את לא תהיי במחשב ושאין לך זמן העיקר שאת ניהינית.. אוהבת אותך

ooOMoRoShOoo

New member
הילוששששששששששש../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

מה שלומך??
התגעגעתי!!!!! אני שמחה שנהנת ושחזרת!!!

shir08

New member
../images/Emo136.gifחח הילה באמת כיף לך?

וואי את אולי הבנאדם הראשון שאני שומעת ממנו שכיף לו בטירונות! וזה מצוייןןןן וואי הללואי עליי שיהיה לי כיף בטירונות ב"ה!
אחותי אחרי צבא כבר ותמיד שהיא הייתה חוזרת לשבת וזה כולנו היינו מסתערים עליה! חח זה היה כזה מצחיקק....אמא שלי הייתה באה אליה עם המצלמה חח הייתה מתחילה לצלם אותה... וכל מה שהיא הייתה רוצה זה ללכת לישון ולהתקלח במקום נורמלי! גם בת דודה שלי מזה סבלה בטירונות! חוצמזה שהיא לא אכלה כלום (כי היא צימחונית) היא גם לא הייתה הולכת לשירותים כמעט... [את זוכרת אותי?
]

shir08

New member
../images/Emo136.gifבובה שמחתי לשמוע ממך

שכיף לך!!!!!!!!! אמן אמן ואמן שזה ימשיך ככה!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהילה../images/Emo24.gif

התגעגעתי מלא
תמשיכי להנות כמה שאפשר

SweetOrSexy

New member
אה-א..שלום..

שמחה שנהנת, את היחידה ששמעתי שנהנת בטירונות, אם ככה, המשיכי לעשות לך כיף. אה, ושמרי על חפצייך ועלייך, אני יודעת מה אני אומרת.

ג ב ש ו ש

New member
יאא הילהה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

איזה כייף לראות אותך... אנחנו תמיד נחכה לך פה שתחזרי אלינו
שמרי על עצמך

rotemsror

New member
הילה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לך שאת נהנית! וגם אנחנו התגעגענו אלייך מאוד!

למעלה