חבר'ה... אין איזה מסיבה טובה????.
M Mike A New member 14/11/05 #2 כגעכ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=280&msgid=65679559
מ מתושלח הזקן New member 14/11/05 #4 יש לי הרגשה טובה לגבי המסיבה הזאת. (מחזיק אצבעות שאני חלק מהקהל המצומצם שייפנו אליהם בהודעות..)
M MULAN30 New member 14/11/05 #5 מתושלח כנס מהר מה התחלת לזייף לנו ? לשם לא תוכל להכנס עם תחפושת הכריש שלך חח
מ מתושלח הזקן New member 14/11/05 #9 מירב בואי רגע זה חשוב.... לא התחלתי לזייף. אני סתם לא יודע לשיר.. אגב, טעמתי מהעוגיות שעשיתי. אני ממליץ לך בחום. סוכר עלייך. וחוץ מזה, מסיבה שלא מקבלת את התחפושת של הכריש- אין לי מה לחפש שם. הכריש שולט. שליטת עולמית.
מירב בואי רגע זה חשוב.... לא התחלתי לזייף. אני סתם לא יודע לשיר.. אגב, טעמתי מהעוגיות שעשיתי. אני ממליץ לך בחום. סוכר עלייך. וחוץ מזה, מסיבה שלא מקבלת את התחפושת של הכריש- אין לי מה לחפש שם. הכריש שולט. שליטת עולמית.
M MULAN30 New member 14/11/05 #11 חח טוב כמעת ניבהלתי.. התמונה הזאת קורעת אותי כל פעם מחדש.. מתושלח! עצור! תן לשוטרת המכוערת איזה עוגייה שתימחוק לה את החיוך הדבילי מהפרצוף חח
חח טוב כמעת ניבהלתי.. התמונה הזאת קורעת אותי כל פעם מחדש.. מתושלח! עצור! תן לשוטרת המכוערת איזה עוגייה שתימחוק לה את החיוך הדבילי מהפרצוף חח
מ מתושלח הזקן New member 15/11/05 #12 עזבי עוגייה... אני חושב שהיא צריכה הזרקה ישירה של THC ישר לעורק הראשי.
M Mike A New member 14/11/05 #6 עכשיו ברצינות אתה באמת חושב שמישהו יפרסם פה איזה טלפון של מסיבה עם הוראות הגעה? במיוחד כשיש שוטרים שבדיוק מחפשים את זה?
עכשיו ברצינות אתה באמת חושב שמישהו יפרסם פה איזה טלפון של מסיבה עם הוראות הגעה? במיוחד כשיש שוטרים שבדיוק מחפשים את זה?
M Mike A New member 14/11/05 #10 אני לא אתפלא אם חלק מהאנשים ששואלים הם באמת שוטרים. נגמרה ההתנתקות, עכשיו יש להם זמן