גם זה נכון.....
R raistlin23 New member 27/7/02 #45 ענתי.... גונבים לנו את ה - WEEEEEEEEEEEEEE גרררררררררררררר אני והפיצול נבוא עליכם תזהרו!
R raistlin23 New member 27/7/02 #55 טוב אני אומר לכם בכל תוקף.... נו נו נו לכם! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
R raz 93 New member 27/7/02 #72 חברה אני יצאתי לחורבה לשתותו משהו אז שיהיה לכם weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee נעים תבלו , תהנו , אל תשחכו לשים כובע ומשקפי שמש : ) תשמרו על עצמכם! אני ליד המשקאות! שלכם רז
חברה אני יצאתי לחורבה לשתותו משהו אז שיהיה לכם weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee נעים תבלו , תהנו , אל תשחכו לשים כובע ומשקפי שמש : ) תשמרו על עצמכם! אני ליד המשקאות! שלכם רז
O OfeK23 New member 27/7/02 #61 אז יש סלסה או לא?? תגידו מקום ושעה כי לי אין מושג ירוק.... ואני גם לא יודע לרקוד אבל בא לי ללמוד....
G GALI02 New member 27/7/02 #67 יש בטח שיש בקשר למקום אני לא בטוחה אני הייתי בטכניון ולא היה משהו... וגם אני לא ממש יודעת... פחחח נחזור משם עם סימנים כחולים ברגליים מכל הדריכות
יש בטח שיש בקשר למקום אני לא בטוחה אני הייתי בטכניון ולא היה משהו... וגם אני לא ממש יודעת... פחחח נחזור משם עם סימנים כחולים ברגליים מכל הדריכות
T tankgirl21 New member 27/7/02 #62 אתה תבוא עליי? חחחחחחחחחחחחחח... תזהר שאני לא יביא לך את השומרת שליייייייייי
T tankgirl21 New member 27/7/02 #70 תזהר שאני ... לא יביא לך את השומרת שלי עד אליך.... אפילו לפני הקרב