חבר'ה

חבר'ה../images/Emo124.gif

חשבתי שכדי לרענן קצת את דף המאמרים ולהוסיף עוד כמה מאמרים.. אז עלה לי רעיון מאוד נחמד שעושים בהרבה פורומים אז חשבתי שיהיה מאוד נחמד שזה יהיה גם אצלנו
אז... 1. ביקורות על סרטים + שירים מאותם סרטים אז אני אפתח קטגורייה בדף המאמרים ששם יהיו כל הביקורות על סרטים שקשורים לנושא של הפורום ובכלל למוזיקה לטינית
פלוס זה שגם נוסיף רשימת שירים מסרט - פסקול. מה אתם אומרים
אבל אני צריך אותכם בשביל זה.. קודם כל נעשה רשימת סרטים שקשורים לסלסה, ואז נחלק את זה בין כל מי שרוצה לקחת חלק בזה.. טוב
2. ביקורות על דיסקים
כבר היו לנו כמה ביקורות שלצערי לא שמרתי אותם אבל אני אשמור ואעשה מכל ביקורת מאמר.. אם מישהו מעוניין לרשום ביקרות על דיסק מסוים
שיגיד לי
מראש

Lechko

New member
היי טל

אחלה רעיון, אני אשתדל לעשות ביקורות על כמה דיסקים חדשים שהשגתי (לא, לא של שרנגה
) אם יש למישהו בקשות למשהו מסויים, מוזמנים להציג אותן. אלכס

Big Red

New member
אה..

לי יש בקשות, הרבה, אתה בטוח שכדאי להציג אותן ? (אוף איפה הסמיילי הזה של המלאך) . טל, כל הכבוד על היוזמה, באמת נחמד לפתוח פינה חדשה ולרכז בה את כל "ההמלצות" . דרך אגב, אפשר לפתח את זה לעוד מישורים.. מקומות חדשים, להקות\יוצרים חדשים ועוד כל מיני שאני לא יכולה לחשוב עליהם כרגע (אין מוזה, אין מוזה..) אקיצר, אחלה רעיון ונקווה שיהיה שיתוף פעולה.

גם אני מקווה שיהיה שיתוף פעולה../images/Emo8.gif

ו..כן
תעשי רשימה וננסה לכסות ולעשות כמה שיותר ביקורות על כמה שיותר דיסקים\סרטים
ונראה לי באמת נחמד לפתח את זה קצת יותר
זה יכולהיות ממש אחלה
לאט לאט במשך הזמן יצטבר לנו אוסף גדול ובלעדי לפורום\אתר שלנו

גל אור

New member
אממ... טל ואלכס

רק תזכרו שאתם נידבתם את עצמכם לעניין. נראה לי שחברי הפורום מתכננים לכם הרבה עבודה...
ובכן, יש לי שתי בקשות לביקורת דיסקים: Los van van- la ultima en vivo (רק ביקורת חיובית ומעלה תתקבל בברכה. ראו הוזהרתם...
) el gran combo- 3TR anniversary (דיסק כפול. מישהו אמר מקודם "הרבה עבודה"?
) אחרי שסיימתי לסנג'ר אתכם, הנה הצעת יעול/ בקשה מכולם- אם אפשר, נראה לי שעדיף לכתוב ביקורות בעיקר על דיסקים שלא כל העולם ואשתו מכירים (או במילים אחרות- אין צורך להשקיע מאמץ בביקורת על הדיסק של הבואנה ויסטה קלאב...) תביאו דברים עלומים שירחיבו לנו (טוב, טוב, ירחיבו לי
) את ההכרות עם הסלסה.
שלומית

Lechko

New member
אוקיי שלומית

ביקשת ראשונה אז תקבלי ראשונה :) כשאני אחזור מאכדיה אני אפול על הכסא ואכתוב לפחות על אחד מהם. הדיסק הכפול של גראן קומבו מדהים, ולוס ואן ואן זה אהבה אישית, אבל אני אשתדל להיות אובייקטיבי
אלכס

גל אור

New member
אובייקטיבי??? ../images/Emo12.gif

השתגעת??? בשום פנים ואופן לא! כמו שאמרתי, על לוס ואן ואן לא תתקבל ביקורת שהיא פחות ממשובחת ומעלה. אי לכך ובהתאם לזאת אני חושבת שדעתך הסובייקטיבית תתאים פה...
שלומית

The Cat Woman

New member
סרטים???!!! |מתלהבת|

אני מתנדבת! אני! אם "ריקוד מושחת" נחשב סלסה... (והוא חייב להיחשב, הם רוקדים צ'ה צ'ה ומרנגה שם!)

חיחיחי../images/Emo6.gif

ריקוד מושחת גם נכלל ברשימה
את לוקחת על עצמך להכין ביקורת על הסרט
ואם אפשר תצרפי את הרשימה של כל השירים שיש לך..

The Cat Woman

New member
אין בעיה

יש אתר עם הרשימת שירים.... רק שאין לי את האתר כי הוא היה שמור אצלי ואז עשינו שידרוג והוא נעלם... באסה לא נורא, אני יחפש אותו שוב!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחדש חדש חדש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הכנסתי ביקורת ראשונה לדף מאמרי הפורום
על הדיסק: "cuba mi amor" - אוסף ראשון ועידכנתי היום את הדף הראשי של הפורום + את הטאג ליין אז תשימו
אגב - סורי שלאחרונה קצת הזנחתי ת'פורום..

The Cat Woman

New member
קבלו קישור!!! ../images/Emo9.gif

לאתר שבו כתובים כל שמות השירים והמבצעים בפסקול של "ריקוד מושחת". ניתן גם להוריד מהאתר. אז עד שאני יעשה הכל מסודר, אתם יכולים לראות, לשמוע ולהוריד לכם (לא מומלץ להוריד מהאתר כי זה לא אמ-פי3). בה ביי בינתיים!

למעלה