חברה... help

ביאנה

New member
חברה... help

היי מה העניינים? רע,רע מאוד. יש לי עבודת חקר בביולוגיה לפסח ואני חייבת, אבל חייבת את עזרתכם נשות ישראל (וגם הגברים הביזאריים שבכם). יש לי סקר על איפור ואשמח אם תשלחו לי חומר, שמות של אתרים על איפור. ולהלן הסקר: 1. מהו גילך? (מעל30/מתחת ל30) 2. באילו מוצרי איפור את משתמשת? (אודם, פודרה, סומק וכו) 3. באיזה גיל התחלת להשתמש במוצרי איפור? 4. איזו חברת מוצרי איפור את אוהבת במיוחד?מדוע? 5. באילו צבעי איפור את משתמשת? 6. האם את מתאפרת גם ביום יום או רק ליציאות? 7. האם את קוראת את המרכיבים שכתובים על האריזה? למה? 8. האם את בודקת אם המוצר בו את משתמשת נוסה על בעלי חיים? 9. האם את מרוצה מאיכות האיפור והשפעתו על עורך ומראך? 10. האם את מקפידה לקנות מוצרים מחברה מסויימת או שזה תלוי מגורמים אחרים?פרטי.

Cleopatra

New member
תשובות

1. מתחת ל30 2. עיפרון לעיניים, ליפגלוס, צללית 3. 12 4. קרליין, כי יש לה דברים פשוטים ומתאימים לנערות 5. לבן, סגול, ורוד 6. ליציאות ובילויים 7. לפעמים, בלי סיבה מיוחדת 8. כן 9. כן 10. קרליין-ראי שאלה 4.

*may*

New member
לבקשתך

אז ככה, אני לא ממש משתמשת באיפור..(רק מייק אפ לפעמים ועיפרון מדיי פעם) אבל בכל זאת אני אנסה לענות לך על חלק מהשאלות.. (היה יותר נחמד אם היית שואלת את אמא שלי, היא קוסמטיקאית... למרות שגם היא לא מתאפרת הרבה...) 1. מתחת ל-30. 2. מייק אפ לפעמים... ליפ גלוס ועיפרון מדיי פעם.. כל השאר כמעט ולא... 3. אממממממ משהו כמו 14.. (אפשר לחשוב שאני משתמשת הרבה..) 4. אני לא אוהבת חברה מסויימת. אני הולכת לפי הרכיבים. 5. כחול בעיקר ולפעמים שחור (עפרון) (אני לא אוהבת צלליות אם לזה התכוונת בשאלה ..) 6. בעיקר ליציאות. 7. כן. יש חומרים מסרטנים ויש חומרים מלאים דברים שלא ממש כדאי לשים על הפנים (שמן למשל. אמא שלי קוסמטיקאית להזכיר לכם שוב??) 8. כן, ברור. 9. כן. מן הסתם זאת הסיבה שאני ממשיכה להשתמש בזה מדי פעם.. 10. לא. תלוי ברכיבים ובמה שאני צריכה. אה, ואני לא אוהבת לקנות דברים של ג`יג`י. הם לא טובים לעור שלי. וחוץ מזה אני מרגישה את האיפור על הפנים שלי איתם מה שאני לא אוהבת ממש.. מקווה שעזרתי במשהו... מעיין.

*may*

New member
אה ואגב

אמרת שאת מחפשת אתרים של חברות איפור.. לא יודעת איזה אתרים, אבל תראי אם יש אתר כזה שנקרא - www.careline.com או משהו כזה... אני מניחה שיש יצור כזה..(קרליין חברה גדולה) אני יודעת.. אולי gigy.com (אני יודעת, שם אידיוטי קצת..) אין לי מושג איזה עוד אתרים יש ! אף פעם לא נכנסתי לאתר איפור..... תחפשי באינטרנט, בטוח תמצאי... מעיין. שלא מדברת יותר על איפור. (וגם לא על פוליטיקה אבל זה לא קשור).

Black Star

New member
תשובות...

טוב, אני לא משתמשת הרבה, אבל בכל זאת :) 1. מתחת ל- 30 2. ביום-יום המקסימום זה מסקרה, לפעמים עיפרון לעיניים וליפ-גלוס. ממש ממש לעתים רחוקות גם איזו צללית 3. להופעות זה מן הסתם לא נקרא, נכון? אז להתאפר בלי קשר.. אני חושבת שבכיתה ח` (גיל 14). 4. אהה... אני אוהבת את סופט-טאץ` ואת קרליין. הם לא משתמשים בבעלי חיים. אה- גם פופה אחלה. 5. צבעים- במובן גוונים? :) הצלליות החביבות שלי הן אפורות וסגולות, והליפסטיק האהוב עליי הוא מין בורדו-סגול כהה (אבל הוא רק להופעות). בדר``כ זו מסקרה שחורה בלבד. וליפ-גלוס שקוף.. 6. כמו שכבר אמרתי- ממש מעט ביום יום וגם זה לא תמיד. ביציאות טיפה יותר אבל גם לא ממש איפור כבד.. 7. לא, לא נראה לי שאי פעם עשיתי את זה.. 8. כן, תמיד. אני נגד ניסויים בבע``ח ולא משתמשת בשומדבר כזה. 9. איכות האיפור לא מפריעה לי, ככה שאני מניחה שאני מרוצה :) ההשפעה על המראה כבר תלויה באיך אני איפרתי את עצמי.. 10. אני לא מקפידה על חברה אחת. כשבא לי לקנות משהו אני הולכת, מנסה איפור, ומה שאני אוהבת אני קונה :) בהצלחה בעבודה! יעלי

ביאנה

New member
תודה רבה

תודה רבה בנות, עזרתן לי מאוד, אולי תבקשו גם ממכרות שלכן לענות? גם אם אין לכן כוח כבר עזרתן לי מאוד אם תצטרכו מתישהו עזרה ממישהו יש לכן ממי לבקש!!! :)

למעלה