הכי הכי של מקדונלד'ס...
ח חלום ורוד בת New member 24/12/03 #23 אין כמו......../images/Emo186.gif../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif.. אני חולה על איטלקי שזה הפיצות פסטות והסלטים למיניהם וגם על אוכל סיני,אין כמו מוקפץץ ולאכול את זה בחוץ,אבל גם להביא הביתה זה כייף!!!!!1
אין כמו......../images/Emo186.gif../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif.. אני חולה על איטלקי שזה הפיצות פסטות והסלטים למיניהם וגם על אוכל סיני,אין כמו מוקפץץ ולאכול את זה בחוץ,אבל גם להביא הביתה זה כייף!!!!!1
E Ed Hunter New member 24/12/03 #24 וואי יש לכם את הפיצריה בהרצל! יש שם את הפיצה הכי טעימה בעולם!!! פיצה מתי? או משהו כזה?
ח חלום ורוד בת New member 24/12/03 #25 אל תגזיםםםםםם../images/Emo78.gif האמת אכלתי שם יום ראשון ולא היה טעים במיוחד היה בסדר אני הכי אוהבת את הפיצה של סברו אין כמוה!!!וחוץ מפיצה מתי בהרצל יש את פיצה אחת ועוד אחת,פיצה מטר שפתחו בקיץ שעדיין לא יצא לי לטעום את הפיצה שם....
אל תגזיםםםםםם../images/Emo78.gif האמת אכלתי שם יום ראשון ולא היה טעים במיוחד היה בסדר אני הכי אוהבת את הפיצה של סברו אין כמוה!!!וחוץ מפיצה מתי בהרצל יש את פיצה אחת ועוד אחת,פיצה מטר שפתחו בקיץ שעדיין לא יצא לי לטעום את הפיצה שם....
S Stillwater New member 24/12/03 #26 אויש, פיצה מטר זה כ"כ טעים! גם פיצה פביוס! פעם הייתה לנו פיצה פביוס בראש העין, אבל סגרו. אז שבא לי פיצה פביוס אני הולכת אחרי בית ספר לקניון רמת אביב!
אויש, פיצה מטר זה כ"כ טעים! גם פיצה פביוס! פעם הייתה לנו פיצה פביוס בראש העין, אבל סגרו. אז שבא לי פיצה פביוס אני הולכת אחרי בית ספר לקניון רמת אביב!
ח חלום ורוד בת New member 24/12/03 #27 אבל......../images/Emo78.gif פיצה זה משמין כמה שטעים ככה משמין
E Ed Hunter New member 24/12/03 #28 פיצה אחת ועוד אחת זה ליד הקניון הישן לא? אם כן אז אכלתי שם פעם... לא משו האמת... מתי שולטת!
ח חלום ורוד בת New member 24/12/03 #30 כל הכבוד......./images/Emo6.gif../images/Emo9.gif שמתי לב שאתה די מתמצא ברחובות וכן הפיצות האלה נחמדות אבל לא סוף הדרך שוב אין כמו סבארו
כל הכבוד......./images/Emo6.gif../images/Emo9.gif שמתי לב שאתה די מתמצא ברחובות וכן הפיצות האלה נחמדות אבל לא סוף הדרך שוב אין כמו סבארו
ש שריטה מלנכולית New member 25/12/03 #31 את מרחובותתתתתתתתתתת??? כי רק ברחובות עירי האהובה (נוט!! |חבול) יש את פיצה מתי.. והיא גם בהרצל איזה בצפר את? כיתה? משו?.. חח, אני מדה ל
את מרחובותתתתתתתתתתת??? כי רק ברחובות עירי האהובה (נוט!! |חבול) יש את פיצה מתי.. והיא גם בהרצל איזה בצפר את? כיתה? משו?.. חח, אני מדה ל