חברה תתיחסו!!!

• פותח הנושא due
  • פורסם בתאריך

due

New member
חברה תתיחסו!!!

בהודעה קודמת שאלתי אם מישהו יודע איך להשיג תרגומים בעמדות ושכנוע אף אחד לא ענה לי ראיתי בפורום של יוניפורם או"פ, שיש תרגומים מסמטרים קודמים, אבל אני לא יודעת להגיע לאותה בחורה שרשמה את זה גם ככה החיים קשים באו"פ אז בואו נעזור אחד לשני יש לי סיכומים של קורסים רבים בפסיכולוגיה באו"פ אבל בכתב יד מי שרוצה מוזמן לבקש, ולצלם. דרך אגב אם יש למישהו סיכומים ותרגומים על מבקש ניתן לשלוח ולפרסם באתר סטרופ http://www16.brinkster.com/stroop/ וכמובן יש שם סיכומים לא מעטים שניתן להוריד

SilentWave

New member
עד כמה שאני יודע...

באגודת הסטודנטים של מכללת רמת גן ניתן למצוא המון תרגומים. שווה לך לבדוק שם.

לא לכעוס.....

יש לי תרגומים של חלק מהמאמרים (למדתי לפני 2 סמסטרים, לא יודעת אם השתנה בינתיים...) למעשה, על כל המאמרים יש לי איזשהו חומר: חלק תרגום מלא, חלק סיכומים / רפרטים וכדו'.... לי זה בהחלט הספיק למבחן! החומר נמצא כרגע אצל בחור, שאמור להיבחן במועד ב' (אני מניחה שזה בימים הקרובים, לא יודעת מתי...) ואז החומר חוזר אלי... הבטחתי גם לאילילי (מהפורום) את החומר, ברגע שיחזור אלי, אבל אם תסתדרו ביניכן, אין לי בעייה שהחומר יגיע גם אליך... ב-ה-צ-ל-ח-ה

אילילי

New member
בוקרררררררר(כבר צהריים אבל..)

אכן אכן אני מחכה חומר בסבלנות.... due לומדת יחד איתי בקבוצה אז אשמח להעביר גם אליה את החומר(ברשותה המאוד חביבה של דובדבניל) אז תודות לדובדי ולנשום עמוק dueוהכלללללל (או לפחות כמעט)יהיה בסדר...

תרגומים...תרגומים....???../images/Emo63.gif

אולי למישהי מכן יש תרגומים של "דמיון וחלום"? ולדובדבניל - בקשר למבחן בשיפוט, אין טיפים מיוחדים. פשוט צריך לקרוא את החומר ולפתור את השאלות שבמבחנים לדוגמא, אם כי אמרו לי שה"אמריקאיות" שם לא משקפות את רמת הקושי של "האמריקאיות" בבחינה שהיו יותר קשות.

due

New member
תרגומים של דמיון וחלום

אם אני לא טועה ראיתי תרגומים של דמיון וחלום אצל אגודת הסטודנטים ברמת גן

למעלה