ח'ברה תתחילו להתכתב......

ח'ברה תתחילו להתכתב......

אתם מזה לא כותבים פה ההרבה לעומת פורום של הטלנובלות, אני מציעה להתחיל להתכתב, אם בא לכם לכתוב לי סבבה!!!!!!!

אני לא מבינה! למה משווים אותנו לפור

ום טלנובלות, שהוא בעל ותק רב יותר משלנו??

adis90

New member
מזה קשור לותק....כנסו../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

תראו, פשוט אין הרבה מה לכתוב על נטי..אף אחד לא מגיב לפגישות של בובה ומעט מאוד לקצ'ורה אז זו בעיה... יאללה ח'ברה
להתעורר
מי שרואה בובה וקצ'ורה שירשום

shirakl

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין הרבה מה לרשום על נטי באופן כללי.. הבעיה היא שגם מה שיש (הסדרות שלה) אנחנו לא מספיק כותבים... תביאו גם עוד תמונות לשרשור התמונות... חדשות נטליה... ואנשים - מה עם אתר השבוע? למישהו יש רעיון לאתר יפה? אם כן, תעלו אותו לפורום ונשתמש בו כאתר השבוע ונעביר עליו ביקורת...

אתר השבוע:

הוא מטבע הדברים יהיה אתרה הרשמי של נטי, לא? לגבי השירשור תמונות: יש באג בפורום שכשמעלים הודעה עם תמונה הוא אומר משהו עם שרת לא זמין ולא חוזר לפורום למרות שהתמונה כן עולה. וכול העיניין מקשה על לשרשר תמונות, כי צריך לחזור לעמוד וראשי, למצוא את ההודעה האחרונה, ואז לפתוח אותה ורק אז לשרשר הלאה. אני בכול מקרה שירשרתי כמה תמונות... מה דעתך לגבי ה - Ex-Change שהצעתי

shirakl

New member
אתר השבוע...

החלטנו שבכל שבוע נעלה לפורום אתר כלשהו של נטי, ונעשה עליו שרשור גדול עם ביקורות וכד' (לפרטים נוספים נא לקרוא בשרשור הודעת ההנהלה החשובה הרץ בטאגליין) ובסוף השבוע נעלה אותו לקישורי הפורום... קבענו את יום שני כיום אתר השבוע, אבל אף אחד לא העלה היום אתר...

Tustus

New member
הינה אתר פצצה../images/Emo70.gif

עוד מעט כבר נגמר היום של אתר השבוע... אבל שיהיה בכל זאת...
מישהו מכיר כבר את האתר

למעלה