חבר'ה תשמעו סיפור ....

Mr Slider

New member
חבר'ה תשמעו סיפור ....

אני מגיע לישיבה ויש לי בכיתה 6 ילדים חדשים ( חחח
) פתאום הגיע אחד ושאלתי אותו מאיפה אתה ? אז הוא ענה לי הד"ג פ"ת =]=] אז אני אומר לו יוווו אתה מכיר את זלקינד ?? ( זלקינד אתה מפורסם
) אז הוא עונה לי כן מאיפה אתה מכיר אותו ?חחח אז עניתי לו יש לי את המקורות שלי =]=]
אז בערב הוא שואל אותי אתה במקרה ב
אז מיד הססתי ושאלתי אותו מי אתה ?? אז הוא אומר לי 8 ... ( איזה טיפש אתה לנדאו חחחח
) ואז הוא אומר לי
אההה אז זה פרפר8 ומסתבר שהוא בכיתה שלי =]=] ( חחח יאיייייי !! ) אז הוא שואל אותי מי אני ? אמרתי לו מייסטר סליידר אז הוא אומר חי יוו ככה אתה נראה ? חחחח קטעים =]=]
וזהו הוא לומד איתי עכשיו והיום ( עכשיו ) הוא נסע לבית והוא חוזר לשבת איתי חחחח =]=] ממש כיף לנו ( ו-אל תקנאו בנו !! ) ומה איתכם חבר'ה ?? שבת שלום לכולם אוהב אתכם המוןןןן
- שב"ש - שינה בשבת תענוג אחחחח =]

צחוקיםםםםםם

וואי, זה קרה לי במחנה!!! עם חבר'ה מבת ים..
חח תמסור לו ד"ש מכולנו.

פרפר8

New member
צחוקים דאחקות עד אור הבוקר

כמה טוב ועצוב להיות בבית בידיעה שעוד שעתיים אני חוזר... בינתיים ניצלתי ת'טלפון של הבית כראוי (תעריכו אותו! אי אפשר לנהל שיחות רציניות מהפלאפון בלי חשבון ענק..). לדבר עם כל החבר'ה מהסניף בידיעה שהם הולכים להיות בשבת בבית בעוד אני... טוב אני מקווה שיהיה טוב.. זלקינד שמור על הסניף כן? שבת שלום. נ.ב. מולי אני מבין שהספרייה פתוחה..

בשביל הפורום אני איתמר ולא זלקינד

ואיך תהיה מדריך אם אתה בפנימייה? יותר גרוע! איך תהיה מדריך? איך יכניסו אותך אם לא תהיה בסניף בשביל להתחנף למדריכים?!

Mr Slider

New member
מה ?????????????? ../images/Emo10.gif

אני רוצה הסבר מפורט למה לא קפצת לביקור !!!!! אגב אני עושק את הישיבה עכשיו אני גם במחשב שנמצא בישיבה חחחחח

כי בכלל לא ידעתי שאתה מאשדוד

דווקא ייצא לי להיות שם כמה פעמים השנה, אנחנו עובדים בשיתוף עם המרכז להעמקת יהדות שם..קיצר פעם באה נדבר

חיחיחיחיחיחי מגניבבבב

לי בשירות עם כול אחת או אחד שאני עובדת אני מכירה אח או אחות או בנדוד זה היה פשוט מצחיק...

למעלה