חבר'ה תראו!!!!!!!!!

THE sky angel

New member
חבר'ה תראו!!!!!!!!!

עדי ווינר כחולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מזל טוב ילדונת!!!!!!!!!!!!!!

tuty fruty

New member
מזל טוב

עדידוש מזל טוב מותק! שיהיה המון בהצלחה ועכשיו זה רשמי!

תודה מותק!

ואני צריכה להחזיר לך את החלצ"כ...! כשליויתי את שי לתחנת אוטובוס אני אומרת "שיט! הייתי מביאה לך אותה כדי שתביא לרנה" ואז הבנו יחד שזה היה מגיע אליו הבייתה.. אבל אלייך לא בטוח =)

ואז מהבית שלו..

הילה הייתה מביאה לי ואז ממני זה היה מגיע אליה..
...

kedeman

New member
מור יא נבלה!!!!!

אנחנו רצינו לפתוח את השרשור הזה!! זה ממש לא מנומס שכשאנחנו חיפשנו מונית ביציאה מתפוז את כבר השארת את ההודעה הזאת אז מי שלא ראה עדי כחולה ובקרוב אני אתחיל להיות נוסטלגי.....

THE sky angel

New member
אחותך נבלה!!

אממ אופס הילה.. לא את חחח האחות הדמיונית שלך!! אני סתם בטעות ראיתי... אז כתבתי!! לא ידעתי שאתה רוצה לפתוח ת'שרשור.. אבל כן ידעתי שאתה שם אחרי שהתקשרת =) חיחי ואל תצעק עליי כי עכשיו אתה כבר לא כאן אז אז אז אני אמחוק אותך!! חיחי סתם =)) עדידוש לא יצא לי לרשום דברים אז שיהיה לך המון המון בהצלחה ואני מאמינה בך ואמא גם מוסרת לך בהצלחה ושזה כיף שאת מנהלת איתי =)) היא אמרה שתבואי כבר לבקר שאולי ככה תבקרי יותר חיחי =) אז בובה שיהיה לך בהצלחה ו.. בלי שטויות הא.? אוהבת אותך המון המון!! מור'וש.

Hilaloosh

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה אתה מתלונן?!?!

גם כן.. מתלונן גם על הרכבת שהוא נוסע בה! מה רע ברכבת פרברית?! אז היא עוצרת כל תחנה[?] ביג דיל! חחחח וכשאמרתי לו שזה פתאום יהיה מוזר להיות כחולה וזה.. אז הוא התחיל לנאום לי כמה דברים מוזרים לו קרו כשהוא כבר לא יב'ניק לא ינהל את הפורום, לא ינהל את האתר, הולך להיות גרעינר! איזה קוטר הוא!

למעלה