חבר'ה תקשיבו!

חבר'ה תקשיבו!

אני לא יודעת אם אתם יודעים מי אני, אבל יצא לי כבר לעבוד כמה פעמים עם עפר. תקשיבו אני יודעת שחלק מהחוויה של הפורומים זה שהם פתוחים ולכל אחד יש במה להגיד את מה שהוא חושב, וחלק גם מנצלים את זה לרעה. אני נכנסתי לכאן לא בשביל להטיף לכם ולא בשביל לחנך אתכם, ואפילו לא אמרתי לעפר שאני אכנס. אבל אני לא יכולה לראות אותו במצב שהוא נמצא, בזמן האחרון יש יותר מידיי שמועות שקריות שרצות עליו, חלק בטח יודעים שמה מדובר, אנחנו מההפקה של אקזיט התחלנו לדאוג וגם המשפחה שלו, וזה ממש לא נעים כשדבר כזה קורה. אז בבקשה תפסיקו עם זה לצמיתות, כי עפר כבר לא יודע איך לקבל את הדברים שנאמרים עליו. דבר שני רציתי להתייחס לעיניין הבמפי, אני לא יודעת אם זה רלוונטי לפורום הזה, כי אני יודעת שזה יותר בהייד פארק. אז במפי התחיל עוד מיימי אקזיט העליזים, כבר שלוש שנים להיווסדו. אם זה עפר או לא עפר, אני לא אחשוף את זה, כי האמת זה בכלל לא משנה, זה היה אמור להיות פאן ומעניין, אבל זה נהפך לדבר פוגע ומגעיל, וחבל שלא ידעתם לנצל את זה. זהו, אני יודעת שזה קצת נשמע כמו התקפה, אבל לעפר עצמו אין את הפריווילגיה לבוא ולהגיד לכם את הדברים, תדעו לכם שהוא לוקח את הכל ללב, אז תהיו קצת יותר עדינים. מיכל.

מ א י י ק

New member
למיכל - כולם לקרוא זאת חפירה.../images/Emo19.gif

לא פעם ולא פעמיים אנחנו דנים פה על התנהגות של אנשים לעפר, אם זה על מועדון לילה, אם זה על שמועות, אם זה על ירידות, ולא משנה מה,אנחנו תמיד מגנים עליו ועושים הכל פה בהומור,לא נגד עפר,אלא בישבילו, אין פה אנשים ששונאים אותו - הרי אנחנו מעריצים ואנחנו מעריכים את מה שהוא עושה ולא ההפך. אפילו במועדון לילה שמים לב לפעמים לזה שהוא נעלב והופך לשקט פתאום בתוכנית, ואני יכול להראות לך המון שישרשורים פה בפורום שעושים בנושא של זה, אני אישית לא אוהב את זה,אבל אם זאת תוכנית הומור עפר כניראה לקח את זה בחשבון, אבל זה לא אומר שאנחנו לא נפגעים או יותר נכון מתעצבנים או מרגישים לא בנוח אחרי משהו שקורה לו. במפי או לא במפי זה לא מעניין,אנחנו לא הייד פארק אנחנו תפוז, וגם אם זה עפר,גברת שמנה בסטייל המטומטמת הזו שמעלה תמונות שלה ושל הבטן חודש תשיעי שלה לפורום של עפר בהייד פארק ומחכה כמו חתולה מיוחמת לתגובה של במפי בתקווה שזה עפר,היא זאת שבעצם התחילה את כל הסיפור שעפר זה במפי ע"י זה שהיא שאלה את עפר במועדון לילה אם הוא במפי או לא,והוא כמובן לא ענה לה. עפר נכנס לפה לפורום פעמיים בערך,וכתב לנו ואנחנו קיבלנו אותו בחום, בפעם הראשונה הכל הלך חלק,רק שבפעם השנייה צץ פה איזה גולש מטומטם שהתחיל להתגרות בו על זה שהוא נמוך וקטן והוא לא גבר וכו' וכו',כמובן שאנחנו הגנו על עפר. התקשורת לא כ"כ מתחשבת בסלבס את יודע,עושים הרבה יותר לנינט ולכל מפורסם אחר, ואנחנו פה במטרה אחת - להעריך ולאהוב את עפר ולא שום דבר אחר. ואני לא מדבר בשם עצמי,אלא אני חושב שזה בשם הפורום. סופשבוע טוב ושבת שלום, מיכאל.

מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif

חוץ מדבר אחד-לפי המידע שקיבלתי מתפוז, זה לא היה עפר שנכנס לפורום.

מעיין1001

New member
כי כנראה זה מישהו שרוצה לעבוד עלינו

לא יודעת כל העניין נראה מסריח. מישהו רוצה לעבוד עלינו ולכתוב כאילו מה עפר חושב, אם הוא היה נכנס בשם של עפר אף אחד לא היה מאמין לו אז הוא נכנס כאילו בשם של מיכל שכתבה מה עפר חושב וכך פחות יחשדו שזה מתחזה. ומה הבעיה של מיכל להכנס בשם משתמש הרשמי שלה. אם זאת הייתה באמת היא אז היא הייתה כבר נכנסת בשם הרשמי. לדעתי אין סיכוי שזאת מיכל

randu

New member
קודם כל-כל הכבוד

שכתבת את התגובה כמו שצריך. בקשר למועות-אנחנו אפ'עם לא תמכנו שאחת מהשמועות,כידוע לי. ובקשר לבמפי? לא ממש לא אכפת אם זה הוא,ואת זה אמרתי מיליון פעמיים בהיידפארק. בכל מקרה, לא משנה מי זה עפר,ולא משנה אם הוא צריך להרזות או לא צריך להרזות- שיהיה לו המון בהצלחה

lu4

New member
היי מיכלייי!!!

זוכרת אותיי הייתי כמה פעמים בצילומים של אקזיט ודיברנו.. בכל מקרה, אני לא ממש בטוחה על איזה שמועות את מדברת.. זה במקרה על השמועות שהוא התאשפז בבה"ח כי הוא היה במצב נפשי לא תקין, זה היה לפני איזה חצי שנה בערך, על זה את מדברת? בבקשה תגידי על מה את מדברת שנדע שזה לא אמת.. חוץ מזה, את ממש חברה טובה של עפר, רואים שאיכפת לך ממנו וכל הכבוד לך! ואיפה עפר, הוא יכול גם לבוא ולהגיד שזה פוגע בו, אני בטוחה שאם הוא בעצמו יבוא ויגיד זה יגרום לאנשים להפסיק.. חבל שהוא לוקח ללב.. אין לו מה!

lu4

New member
בכלל לאנשים יש קטע עם המשקל שלו

גם אז לפני איזה חצי שנה/שנה השמועה אמרה שהוא ירד מלא במשקל והתאשפז, זה היה משהו עם דלקת ריאות ניראה לי.. ועכשיו יש את השמועה החדשה שהוא צריך לרדת במשקל 15 ק"ג לתפקיד חדש שהוא עושה

זאת המדיה הנכונה לשמועות

שלא תבינו לא נכון, אבל חלק מהתגובות לשמועות הן פוגעות. אנשים נוגעים בנושאים רגישים כמו אמא של עפר ז"ל, ועפר כבר אמר לכם להפסיק ושזה פוגע בו. אני יודעת שאני אומרת "לכם" כאילו שאני מכלילה, אבל מי שזה מכוון אליו בטח יודע. תבינו שיש נושאים שאסור לגעת בהם. כל השמועות האלה הן רק שמועות אלא אם כן עפר אישר. הוא בסה"כ בן אדם כמו כולכם, והוא משתדל לא להראות את זה, אבל גם הוא נפגע.

מעיין1001

New member
קודם כל תוכיחי שאת מיכל דבש

מעניין שלפי הכרטיס שלך נרשמת רק עכשיו. אולי בכלל את מתחזה?

יש לי שאלה

דבר פוגע ומעליב- איך בדיוק? אני אישית העלתי הוכחות לפורום בהייד פארק אבל לא למטרה כזו, לא להתקיף אותו, אלא לקבל ממנו תגובות על ההוכחות עצמן. אם הוא נעלב, העלבות לדעתי זה סוג של תגובה שבכלל לא צריכה להתקיים, אם אנשים מנסים להוכיח שבאמפי זה עפר זה רק מתוך סקרנות או התעניינות ולא רצון לפגוע בו- עדיין, זה מעריצים שלו.... הוא בורח מההוכחות, וזה לא סוד, ואם הוא לא רוצה להכחיש, להגיב, זה בעיה שלו, אני את שלי עשיתי-וסיימתי, רק בגלל שאני מכבדת את החלטת באמפי לא לדון באישיותו, וזה הכל!

והאמת שנראה לי

שמה שאת עושה פה זו הכללה, אף אחד לא העליב את עפר או את באמפי, זו רק שמנה בסטייל!

אני לא נכנסת עכשיו לעניין במפי

הבנתי מעפר שזה עיניין מאוד נוטה בערפל. אני מדברת על עפר ולא על במפי. אם עפר אומר שזה לא הוא אז זה כנראה לו הוא.

מעיין1001

New member
וכנראה שאת לא מיכל דבש

אם זאת היית באמת את היית נכנסת בשם הרשמי שלך מפורום אקזיט

במפית

New member
מיכל תעני דחוף!!

את יודעת מי זה במפי???את מדברת כאילו גם לך יש חלק בזה, כאילו שאת אומרת "3 שנים להיווסדו" ושהוא התחיל באקזיט, כאילו יש הרגשה שגם לך יש חלק בזה, שזה קשור להפקה של אקזיט. ואמרת גם שאת לא תחשפי אם זה עפר או לא, אז זה אומר שאת יודעת מיהו.. בבקשה תעני.

מעיין1001

New member
לא נראה לי שזאת מיכל דבש

זאת בטח מתחזה. אחרת היא הייתה נכנסת בשם הרשמי שלה מפורום אקזיט

זה לא משנה אם זו היא או לא,

זה לא פעם ראשונה שנאמר שבאמפי / עפר נעלבים/נפגעים.. אני אמרתי את התגובה שלי לעניין...

למעלה