חברה תקשיבו

sharon_bn

New member
חברה תקשיבו

אני כבר זקנה לפורום הזה (26), אבל הייתי ועדיין נשארתי רוקרית בדם, הבעיה שעם הגיל אנשים כבר לא אוהבים את המוסיקה הזו לצערי, ורק אני מוצאת את עצמי שומעת אותה, ומידי פעם ב20 שנה עושים לי טובה ושמים איזה שיר אחד של גרין דיי או בסגנון,ואני מחפשת פרטנרים ראויים לרקוד פוגו, אבל כולם מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח. אני מתגעגעת לזה בטירוף, לכל המוסיקה, האוירה, הלבוש השחור והמפחיד שגורר תגובות של אנשים ברחוב,והלוואי שהייתי יכולה לחזור ערב אחד, רק ערב אחד לאוירה הזו (סטייל הרוקסן בזמני הענתיקה). חברה אני קוראת לכם לא להרים ידיים, ולהמשיך לאהוב את המוסיקה הזו בכל גיל, כי אין ולא יהיה כמוה, ואולי אז, אם אתם תמשיכו גם אחרי גיל 17 18, יהיה מקום לזקנים בגילי לפזז במועדוני רוק לזכר הימים הטובים. שלכם הרוקרית לנצח!!

Bodom-child

New member
אל תתייאשי !

תמיד את יכולה לבוא לפורום הזה ולדבר עם אנשים שאוהבים את אותו הסגנון. ודרך אגב יש ערבי רוק שמיועדים לגיליאי 20 פלוס אז למה את לא נוכחת בהם ? בכל מקרה, אהבה לרוק לא יכולה להעלם בכל מקרה.

sharon_bn

New member
עובדה כל הרוקרים הכי גדולים בזמני

מפזזים במסיבות סנובים עם מוסיקה של בריטני ספירס, והכי גרוע...האוס שזה הדבר שהכי סלדנו ממנו. דרך אגב איפה יש מסיבות ל20 פלוס? (למרות שגם הם קטנים....)

MetaL HooD

New member
אמ......

יש באזימוט...ובהקומה השניה נראה לי... ואני מכיר אנשים בני 27 ו24 שעדיין שומעים מטאל ומתים על זה...פשוט אם אהבת את המוזיקה תמשיך לאהוב..אם שמעת כי זה מגניב או אפנתי לא תמשיך לאהוב...

Bodom-child

New member
משהו......

בקומה השנייה בימי שישי יש ערבי 17 פלוס למרות שנכנסים גם הרבה יותר קטנים מזה אבל בימי שבת יש מסיבות לבוגרים יותר, של מטאל. לא ממש מומלץ לך לבוא ביום שישי כי לא ממש תרגישי שייכת

Distorted...

New member
היי!!!! אני לא היחיד!!!!!!!

גם אני זקן....בן 23 וטיפה..... ואני יודע מה את עוברת...... הרבה אנשים מרימים גבה כשהם שומעים שבגילי המופלג אני עדיין שומע מטאל, ואפילו בלהקה כזאת..... אבל אין מה לעשות... אני לא מקשר את המוזיקה לגיל, ואני אוהב אותה עד כמה שאני יכול לאהוב אותה. אומנם על התקופה של ה"שחור" כבר אין מה לדבר...אני לא לובש רק שחור, אבל כשאני יכול, ובהופעות בעיקר... כולי שחור.... ואפילו מעור! חחחח בקיצור.... תמשיכי כך! וגם אני אמשיך לי...נראה מי יישבר קודם! :))) אוף-טופיק: אתם יודעים שרק בארץ שלנו המוזיקה הזו משוייכת לגילאי 14-18?? מדהים, אבל במדינות שונות אין למוזיקה הזו שום קשר לגיל.

anathema

New member
יש ערבים ל18 ומעלה

בכל יום שבת בקומה השנייה... אין הרבה אנשים אבל יש אווירה סבבה ואחלה מוזיקה

6Fallen6Angel6

New member
הנה ההזמנה

מסיבת מטאל מס´ 3 הקומה השנייה אלנבי 67 המסיבות של PENTGRAM TATTOO לא קשורות לשום ליין שאתם מכירים! די ג´י רועי... 3.10.01 חוה"מ סוכות יום רבעי פתיחת שערי הגיהנום ב-23:00 כניסה 30 ש"ח בלבד נא לדייק.... מחווה למטאל מכל הסגנונות DEATH , BLACK , HEAVY, THRASH , DOOM & MUCH MORE 20 האנשים הראשונים שיכנסו למועדון יקבלו שרשרת מתנת פנטגרם טאטו , כמו כן , במהלך הערב תימתן אפשרות לקבל עד 20% הנחה לקעקועים ובודי פירסינג בסטודיו פנטגרם! לפרטים נוספים: סטודיו פנטגרם 03-6878968 במקום ימכרו דיסקים, בלעדית ע"י RAVEN MUSIC היו לי בעיות בשליחה אז כתבתי לכם את זה

6Fallen6Angel6

New member
ממ...

שאלת עם אנחנו יודעים שהמוזיקה שייכת לגילאי 14-18.... וזה נכון חלקית אני התחלתי לאהוב רוק בגיל 10 ו BLACK SHADOW בגיל 11

sharon_bn

New member
לא לא שם

אבל איזה כיף לי לדעת שאני לא היחידה, ובאמת זה ככה מבחינת הגיל, למשל בלונדון רוב הרוקרים הם בני 24 25 ואפילו יש בני 50 זו אהבת אמת, ולא לאהוב רק כי זה אין באותו רגע.

למעלה