חברה תעזרו לי....

ofnik

New member
הוא נימק-ודיבר מנסיון-מי שמשמיץ

ומדבר בצורה בוטה ללא ידיעה על העניין-זה אתה אכן שעות העבודה שלהם קצרות וקשה להשיג אותם.(תמוז) מצד שני-היחס אדיב וסבלני-והם מעודדים שימוש באימייל בזמן שהמשרד סגור-ומגיבים עליו למחרת.-כך שזה מתקזז. בכל מקרה זה עדיף על ביטוח ישיר שנאלצתי להגיע אלהם כמעט יום יום הם דרשו מסירת כל המסמכיםהמקוריים-ואיבדו אותם-ואח"כ דרשו ממני להשיג העתקים של אותם מסמכים מכל הגורמים- וכל זה כדי להגיש תביעה לבטוח של הפוגע- דבר שיכולתי לעשות בעצמי מיידית. הפסדתי בגללם יותר מחודש שבו הייתי ללא רכב- והרבה זמן של התרוצצויות. גם העובדה שמדברים כל פעם עם מישהו אחר וצריך להסביר לו את כל הסיפור מהתחלה -והעובדה שלפעמים המחשב תקוע ואז לא מסכימים בכלל לדבר איתך- תורמת לבחילה שלי מהם. רוצה עוד? בעל האופנוע הקודם שלי ביקש להפסיק את הבטוח עקב המכירה-אך הם המשיכו לחייב אותו ללא ידיעתו-וסרבו להחזיר לו את החיוב המיותר. לא השתכנעת- תרים טלפון-דבר עם טלפנית-ותבין לבד...

ixmix

New member
פעם אחרונה.

1. לא מתייחס יותר להודעות לגופו של אדם בפורום. 2. לא הייתי צריך להתייחס. 3. מצטער שהתייחסתי. 4. הודעות פסקניות שנראות לא מבוססות מרגיזות אותי. יפה עשה הטיגר כשהסביר בהודעתו השניה את הודעתו הראשונה. 5. אני לא האבא של הפורום ולא דוד שלו. 6. יצאו לי השרשורים האלה מכל חור. חלאס.

אין לי מה לתרום ביחס למבטחים -

לחיוב או לשלילה. הכוונה היתה להגדרות ולאמירות של וביחס ל- חבר זה או אחר בפורום.

גיאג

New member
רק לא דודי בן דוד - חרא של בן אדם ,

שקרן , תחמן , סחבק שמקבל את הכסף ולא רואה אותך ממטר שניה אח"כ , נזכר בך במקרה הטוב (אולי) כשאתה עוזב אותו . פשוט זבל וכל מלה אחרת מיותרת !!!

tygger

New member
הסבר פרט ונמק אם אפשר.

אני מסכים עם איקסמיקס שאין סתם לומר שהאדם הוא זבל ודברים כאלה. הסבר את עמדתך אם אפשר.

גיאג

New member
הסיפור ארוך מידי ואינני מתכוון לספר

אותו בפעם העשירית , אני רק יכול לחזור ולומר לך שנית , הבן אדם מאוד נחמד בזמן קבלת הכסף , מציע אפילו קפה , סחבקים , רוכב על R1 , מספר לך כמה הוא אמין ומבין אופנוענים מאחר וגם הוא רוכב . הייתי צריך אותו רק ב- 800 ש"ח , לא זו בלבד שהנ"ל "טיפל " בנושא "רק" 4 חודשים , אח"כ הוא מכר לי סיפורי פוגי על הא ודא , פשוט זבל מצוי. בהשגת הכסף שהגיע לי הוא לא עזר בכלום , נהפוך הוא רק הזיק , אם הייתי תובע לבד , כסף הייתי רואה , פשוט נשבר לי הזין ממנו ומכל הסיפור ואז עם ביטול הוראת הקבע בבנק הגיע הטלפון : " גיא , מה קרה ? קרה משהו ? משהו לא בסדר ? " שלחתי אותו לחפש את החברים המסריחים שלו. מה שכן גם אם הוא יהיה זול ב- 1000 ש"ח מהמתחרים , אליו אני יותר לא מגיע !!!

R-יק

New member
tygger אני חייב לתמוך בגיאג הפעם!

ה"סוכן" ששמו הוזכר (לא רציתי לכתוב בן-אדם מפני שהוא ממש לא כזה) פשוט שקרן, גנב, רמאי, נוכל ותוסיך כל מילת תואר/גנאי שעולה ברוחך!!! אם אתה מחפש סיפורים עליו, פשוט תריץ חיפוש, ממש כאן בפורום על שמו של הנוכל בתקופה של שנה... יעלו לך כמה וכמה הודעות בנושא... כן, גם הודעות שלי יצוצו... בהצלחה!

tygger

New member
אני זוכר איזה מקרה,

אתה בא היום? אם כן אז אשמח לשמוע עוד. כעקרון אני במגעים עם חברות ביטוח בקשר לביטוחיי אופנועים. מחיר זול יותר הם הרי לא יכולים לעשות, אז לפחות שירות טוב אני דורש. בינתיים יש סוכן חיפאי שפנה אלי, אבל מכיוון שהוא עובד דרך נתניה וזה אומר שיקח לתעודה יום להגיע אז זה לא מקובל. אז היום קיבלתי שיחה שהוא עובד על זה...

R-יק

New member
אני מגיע הערב...

אני אספר לך את הסיפור... ו...כן, אני יושע איפה אתה תהיה ואיפה כל השאר...

nob

New member
רשימה שחורה/לבנה?

אולי יש טעם ליצור איזשהי רשימה על סמך תגובות של אנשים? תגובות רק מנומקות עם דוגמאות והסברים, כמובן (לא סתם חברה XXXX גנבים וזונות). זה יעזור הרבה מאוד לכל המתחילים ואחרים לא להיתקל בבעיות כאלו ואחרות כאשר יגיע זמן להפעיל ביטוח (שלא יקרה!).

R-יק

New member
תערוך חיפוש בפורום...

אני בטוח שתמצא הרבה תגובות...

גיאג

New member
R-יק , אני שמח שהבקורת / תמיכה

הנן ענייניות פרופר , שחקת אותה !!!

מצטרף גם לגיאג וגם לנמר...

לגיאג לגבי דודי... לנמר לגבי תמוז... ואם כבר הנמר מצהיר על ניסיון עם סוכנויות, רציתי לשמוע את דעתו לגבי ק.מ.דנאור...

FZR600R

New member
גם ק.מ דנאור לא להיט ... למעשה

הם ממש גרועים , שירות מתחת לכל ביקורת . אם קורה לך משהו חו"ח אתה ממש צריך להתחנן אליהם ולסירוגין להתעצבן ולצעוק עליהם כדי שמשהו יזוז וכדי שתקבל תשובות ויחס. הססמה שלהם היא: "אפטיות ואנטיפטיות מעל הכל". לגבי תמוז - אני מבטח אצלהם כבר די הרבה זמן וחוץ משעות העבודה הקצרות והמעצבנות שלהם השירות הוא מקצועי וטוב לדעתי ומניסיוני.

הנושם

New member
מנסיון

אני במיקרה עובד בחברת ביטוח (לצערי לא מבטחים אופנועים) ולאחר עבודה עם חברת ביטוח ישיר כמו כל חברה יש יתרונות וחסרונות רק שהיתרונות של ביטוח ישיר עולה על החסרונות (אני לא עובד בחברת ביטוח ישיר) שמיתבטא בשעות השרות שלהם 24 שעות, שרות בזמן תביעה מהיר (אני יודע שבט יחלקו עלי אבל אף אחד לא מושלם), פריסת תשלומים נוחה למדי.

M.Z

New member
היום עשיתי ביטוח לאופנוע ו.....

החובה עולה 3250 ש"ח במידה והאופנוע הוא עד 250 סמ"ק. ליתר דיוק אפשר לומר שכמעט שילמתי את המחיר של 250 ומעלה, במחשב של ביטוח ישיר, במידה והנפח הוא 249 סמ"ק הוא מעגל את זה אוטומטית ל-250 ואז אמורים לשלם את המחיר הגבוה יותר - 3675 ש"ח. התעקשתי שהנפח שלי הוא פחות מ-250 ולאחר שליחת רשיון הרכב, ובדיקה שלקחה 3 שעות בהן הופעל האחראי על הביטוחים של החברה, ונעשו בירורים עם חברות אחרות ועם הפול, חזרו אליי עם תשובה שאני מאושר להיות מאושר לשלם פחות. המסקנה שלי מהיום: 1 סמ"ק =425 ש"ח. אני יכול לציין שאני לא רוכב שתבע אי פעם חברת ביטוח, ואין לי מושג איך כל חברת ביטוח מתנהגת בזמן תביעה, אבל צריך לבדוק שהטענות נגד חברת הביטוח כפי שנשמעות בהודעות הקודמות אינן קיימות גם בתחום הרכב, אם הם זהות לתחום הרכב - אזי הבעיה לא נעוצה בסוכנות כזו או אחרת של אופנועים, אלא זו בעיה כרונית של חברות הביטוח בישראל וצורת ההתייחסות ללקוח ברגע שצריך גם לשלם לו ולא רק כשרוצים לגבות ממנו באדיבות. בכל מקרה, למי שכבד לשלם ביטוח "חובה" במכה אחת או מקסימום 4 תשלומים שבד"כ כולם נותנים, ניתן בביטוח ישיר, דרך כרטיס האשראי לבצע תשלום שנפרס גם ל-10 תשלומים, אמנם בקרדיט שנושא את הריבית הנהוגה בחברות האשראי, אבל בסך הכל בכל חודש זה לא יוצא הרבה כסף, ומאפשר לצלוח את תקופת חידוש הביטוח די בשלום (לא מדובר על המוצפים בכסף או היושבים כבד מביננו). התשלום נעשה דרך כרטיס האשראי בטלפון, והפוליסה מגיעה בפקס מיידית, ובהמשך גם נשלחת לבית הלקוח. לדעתי שירות לא רע, מחירים בסה"כ של חובה וצד ג' - סבירים יחסית לחברות אחרות (ק.מ דנאור, תמוז, וכו').

גיאג

New member
תראה , אני חושב שבגדול רוב סוכני

הביטוח הם שקרנים מסריחים שלא רואים אותך ממטר , אולם בענף ה- 4 גלגלי יש לך את האפשרות לבחור בין מאות סוכנים , אולי יתמזל מזלך ותנחת על מישהו "דמוי " נורמלי. בענף הדו גלגלי , ניתן לתמרן בערך בין 2 סוכנים : תמוז - גיורא נדל והדבר השני המוזכר בשרשור הנ"ל . ז"א שלרוב נותרים עם אחד בלבד ואותו אחד ( עם כל הכבוד לו ) מנצל את המצב עד תומו ( כמו שלמדנו במבוא לכלכלה מיקרו - מונופול !!!!!! )

למעלה