חברה תעזרו לי

יש כאן עם יותר נסיון ממני בישיבות

אז אין לי הרבה מה להגיד חוץ מקודם כל לומר לך שיש פה אנשים שעברו את מה שאתה עובר ובטח תיכף ישתפו אותך ברעיונות ובמחשבות ואני רוצה לאחל לך הרבה בהצלחה. טוב שבאת לפורום!

אני מאחל לך שזה יהיה ממש בלתי נסבל

עכשיו, אתה עוד יכול לסבול, כואב לך, אבל כיף לך עדיין להשאר כך אין לך עצבים לעשות מעשה לקום וללכת. תקוותי, שהמצב שם יעשה כמה שיותר מהר לבלתי נסבל, ואז הסבל שלך יהיה קצר יותר. הרי בנינו, אתה בסוף הרי תצא בשאלה, לא תוכל למשך זמן להחזיק את זה, זה הולך ומסתבך, עוד מעט שידוך, אח"כ ילדים וכ´, אז למה לא לעשות את זה כמה שיותר מהר? ילה נשמה, עוד היום בעקב תרים טל´ ל.ה.ל.ל, קודם שיהיה לך מלווה, תתכננו לאט לאט הכל יחד, הצרה שלך איך לסדר את זה זו גם הצר שלו (של המלווה) המלווה רואה בך פרויקט אישי, ככה שמאוד מאוד חשוב לו שיסתדר לך הכל, וככה, שניכם יחד תביאו גאולה, למי שאני מכיר , כגוזל. יהלה, שבוע הבא אתה מספר לנו על הקלה במצבך.

חביבי

למה אתה לא יוצר איתי קשר, אני בדיוק במצב שלך, בא נשב ונדבר שתינו ביחד אולי יצא מזה משהו, אתה רוצה שאני ישלח לך ת´פלפון שלי? ובאמת אל תבנה יותר מדאי על הלל, הם אנשים טובים מאוד אבל האפשרויות שלהם מאוד מוגבלות, אם אין אני לי מי לי.

אגב

אני מחפש מישהו שיבוא איתי לריינבו אולי אתה מעוניין, יש שם אנשים נורא נחמדים ופתוחים תוכל לנקות שם קצת את הראש ולהכיר חילונים נחמדים מקרוב.

גוזל

New member
בשביל זה אני לא צריך ללכת

רחוק יש לי --- ליד הבית חוף של נודיסטים

דיכי הוא לא מצב נתון...../images/Emo185.gif

אפשר לצאת ממנו! כן כן! אני כ"כ מבינה אותך, אין לך מושג עד כמה. קל מאד להיכנס למצב רוח רע ולבקש את נפשך למות כשחיים בצורה כזו. הפיתרון נעוץ, לפי דעתי, בכך שתחליט משהו, ופשוט תתחיל לצעוד לעבר המטרה צעד אחר צעד... זה ייעשה לך הרגשה טובה , מטרה וכיוון כלשהוא. ברור שלא תעשה הכל בבת אחת, ולא תוריד יום בהיר וצח את הכיפה: זה תהליך. אני מבטיחה לך שאם תתחיל לצעוד, יהיו המון אנשים (כולל אני!) שישמחו לתת לך יד בדרך ולעזור. רק אל תתייאש!!! <פתאום בא לי על שוקו>

לפני שנה וחצי הייתי במצב דומה

אבל אצלי מאוד מהר בא השינוי המעשי, בגלל התפיסת עולם שהשתנתה, דרך אגב אני עדיין מאזין למוסיקה חסידית וקרלבך,

מה אגיד נוגע נוגע ...

אח אח אח גוזלה גוזלה :) האבט מיך גיט גיטרופן ... מה אגיד לך איש ? כלכך הרבה יש לי בלב להגיד ... אבל אני חושב שאתמצת בתמצית ממני . א ברען אין די הערט גיי נישט ווער איסט קיינה וואסר ... אם אין מה שיקיים את הלב שלך, לך למקום שבו יש מיים ... אל תאבד תקווה . *פעימת לב* אייל.

ב מ ב י

New member
אנא היה אתה עצמך

אל תשקר את נפשך. אם לא בא לך להתפלל אל תתפלל (תפילה לא העיקר) תספר לכולם שאתה מתפלל מספר מילים את אשר על לשונך ולא בא לך להגדיד את התפילה מהסידור לימוד גמרא? אל תילמד (דרך אגב לא ניתקלתי עדיין באדם שהיו לא שאלות על הגמרא ולכן עזב הכל. ניתקלתי כן, באנשים שפשוט נישבר להם ממסגרת, ופרקו כל עול, זה לא שייך דווקא לאנשים דתיים זה נמצא בכל החוגים והמסגרות). הבעיה שאתה חושש להיות עצמך וכבר שסוף סוף תחליט לעשות מעשה אתה תברח מהכל. אני דתי ולעולם לא אגדיר עצמי חרדי כי רק היושב בשמים יגיד האם באמת אני חרד ואני חי בתוך עמי רוב רובם חילונים. וכל אחד דעתו והתנהגותו עימו ואין צורך לפרוק הכל אלא נקוט בידך רק את אשר אתה יכול והמשך רק בזה ומה שיהיה יהיה

למעלה