חברה תעזרו לי קצת...

perry2

New member
חברה תעזרו לי קצת...

רציתי לדעת עם יש פה אנשים שלקחו או לוקחים אנאפרניל או מרוניל ואם זה עזר להם ותוך כמה זמן וגם מה תופעות הלוואי? נורא אשמח לתשובות.

tapoozz

New member
בעניין הכדורים

יש כיום מיגוון של כדורים שמטרתם להרגיע ולסדר את המוח הסורר. אנאפרוניל או מרוניל יכולים לעזור לאדם אחד, אבל אצל השני הם לא יגרמו לכל שינוי. הפתרון הוא קלאסי: להיות בקשר עם פסיכיאטר והוא אמור להתאים את הכדורים.

ShiranAway2

New member
שלום,

אני מקווה שלא ארתיע בתגובתי. אני לוקחת אנאפרניל כבר שנתיים ומאוד מאוד מרוצה. בהתחלה היה לי קשה, היו המון תופעות לוואי, רעד בפה, יובש בפה, רעד ברגליים וידיים, עייפות, סחרחורות, בחילות, הזעה, הייתי מרגישה שהגוף נרדם לי ורועד לבד. התופעות לוואי היו בשבילי קשות, כי הרגשתי שאני לא שולטת על הגוף שלי. היום אני יכולה להגיד שלקח לתרופה לפחות 3 חודשים עד שהרגשתי בהשפעה. חשוב לציין כי כבר בשבוע הראשון הרגשתי כביכול טוב יותר, אבל היום אני יכולה להגיד בוודאות שזה פשוט היה פסיכולוגי. כמו כן, התופעות לוואי עוברות. מלבד הזעה ויובש בפה שאני סובלת מכך עד היום אבל זה מתגמד לעומת ההקלה הנפשית שאני חשה. הייתי מוכנה לסבול כפול תופעות לוואי ולקבל את אותן תוצאות כמו באנאפרניל, התרופה הצילה את חיי, לחלוטין. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

ShiranAway2

New member
דבר נוסף,

תופעת לוואי נוספת שסבלתי ממנה היא שפתאום קצב דפיקות הלב שלי האיץ, ללא סיבה. חולשה ועייפות. כמו כן, אני נוטלת 75 מ"ג.

למעלה