חבר'ה! תיהנו!!!

taltal girl

New member
הם באמת נהנים. ../images/Emo25.gif

דיברתי איתם עכשיו בטלפון, פאאק, אתם שרוטים. נאמ. אני רוצה להיות איתכם. פיפול שרוטים זה טוב. נאמ, אני רוצה אחרי המפגש פווווווול תמונות. פווווווול.

PunkPrincess

New member
איזה כייף להם..

רק אם לא היה לי תור לרופא שיניים
הייתי באה בטוח כי זה מאוד קרוב אלי

taltal girl

New member
../images/Emo124.gifשרשור אני בבית. ../images/Emo25.gif

כל אלה שחזרו מהמפגש ושחזרו, שרשרו לאן שהגעתם וספרו חוויות.

ט ל i i ש

New member
אני בבית...

היה כזה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט..!!
באחד וחצי נפגשתי עם לאה בתחנה המרכזית בישנה בראשוןןן חיבוקים(קנית לה בלוןןן חמווווודדדדדדד...) ואז הולכות ניסיתי לקחת אותה לחנות רוק אבל היה סגור..
נאאאאמ חפיף בערך ב-2 הלכנו לקרוא לקולין ואאילנה חברות שלי שבאו איתנו למפגש חיכו לאוטובוסססס והגענו 45 דקות לפני הזמן... הסתבבנו קצת בקניון ואז הלכנו למקדולנססס לאכווווול...
אפשר להגיד שלא סיימתי תארוחה שלי כי הייתי עסוקה עם לאה בכתיבת שמות על המדבקות... לאה-אני לאה ואני בלונדינית חחחחחחחח
אחרייי רבע שעה הגיעה טלושששששששששש אררררר כמה שהילדה הזאת מדהימההה שזה פשוט הורססססססססס
ישבנו והמשכנו לרשום שמות שתפתאום אוראלוש מתקשרת ואמרתי לה לבוא למקדולנס....אוראל מגיעה אין אין מה להגיד עוד אחת מדהימההה והעניים שלההההה עוד יותר מדהימות אוראל תעשי לי ילדדדדדדדדדדד
אחר כל החלטנו שנצא לבחוווץ...כי עדידוש התקשרה אללייי להגיד לי שהיא ואיגור הגיעוווווו אררררררררר חמודים שכמותםםםםםםםםםםםםםםםםם
חיכנו וחיכנו ופתאום שני בנות עומדות ומביטות עלינו... אני החלטתי לשאול אותן מי הן.....אלו יוליה מהפורום וחברה שלה..... ישבנו כולם ביחד מחכים ליולי שתגיע ובנתיים טל החליטה לספר סיפור "בגיל 3 כשנולדתי..." חחחחחחח מצחיקה הילדה הזאת....אז הכנתי לה מדבקה חדשה "אני טל ואני נולדתי בגיל שלוש.." בלווווווופ אחרי כמה דקות הגיע יולי יווווו המושלמת הזאאאאאאאת אין פשוט מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישבנו קצת על המדרגות ואז טל אמרה שיש לה מצלמה רק בלי פילים
אז הלכנו אני יולי טל ויוליה לקנות פילים..!!!!!! ואז המוכר אמר שבמצלמה יש פילים שנשאר בהם קצת תמונות...אז אנחנו מצטלמות ומצטלמותת ובעצם התברר שזה לא צילםםםםם פחחחחחחחחחחחחחחחח אז קנינו פילים והתחלנו לצלם את כולם תוך 5 דקות סיימנו את כל התמונוווות ואמרנו למוכר(החתיך..) שיפתח אותם 7 פעמים..!! כדי שיהיה לכולם!!!!!!!!! ררררר נזכרתי שעלינו למין מתקן כזה שעושה לופייייים וזה ל-2 אז נכנסתי עם יולי והיה כזה פאנן!!!!! צרחנו ושרנו!!!!!!! פשוט מטוווורפ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההה גם הלכנו לחפש דיסקים בטוואר רקורדס...לא היה שם דיסק של דה קולינג..!!!!!!!! פשוט בושה!!!!
אממממ אחר כך ישבנו במדרגות של הבית קולנוע אני ויולי רצנו קצתת וניסו להפחיד ילדים קטנים אהה ולאאושית קנתה לי בלון יאפהההה..!!! יצאנו החוצה וכולם התחילו להתפזר..!! היה כלכך כייפ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דברים אישיים לכל אחד.. לאה-אחחחח יא חתיכת מדהימה שלי אני כל כך אוהבת אותך את אחת החמודות!!!!!!! יולי0-יולי את כל כך יפה ומטורפת שזה מדהיםםםםם אני ואת אחיות לנצחחחח..!!! טל-מי יפה של אמא מי!!?!?!?!?!?!? את!!!! את פששוט מושלמת ררררררר אל תשכחי להתקשר שניפגש!! אוראל-יוווו העייניים שלך ררררררררררר את כל כך מותקקקקקק בובי שלי יפה..!! איגור-לא דיברנו כל כך אבל אתה חמודדדדדדדדדד עדי-רררררר עדי יפה שלי אני אוהבת עדי!!!!!! יוליה-חמודייייייית רזה שכמותך..!!!!!!!!! נארפפפפפ ולכל אלה שלא באו הפסדתםם...אורי אני כועסת!!! אהה ודיברנו עם צליל בטלפווון ההיא כל כך בובה צלילילילילי אוהבת אותך..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההה כן ועדי אמרה שהיא פוחדת ממני אני לא משוגעת..!!! אני משוגעת?? תמונות בעע אחר כך....עכשיו יש תמונה של הטבעת של אוראל שגנבתי לה מואהאהאהאהאהאהאהא

Drorrrrrr

New member
נשמע שהיה...... מוזר ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

ואחר כך אומרים שהארגון לא היה טוב

היה ממש כ-י-ף!

נהניתי בכל רגע!! כל אחד מאוד מיוחד! כל אחד מדהים!! יש לנו פורום של ילדים ממש מושלמים! טוב.... טל כבר סיפרה מה עשינו, אז אין לי כל כך מה להוסיף.. ואל תבקשו ממני תמונות, כי הסורק שלי דפוק..!! טל!! הטבעת!! שכחתי אותה!! טוב... תביאי לי אותה בפעם הבאה שניפגש! חולה על כ-ו-ל-ם!! אוהבת -

היה אחלההההה בפגישה וטלוש רעה!

היה ממש סבבה כולם כ"כ מתוקים....חולה עליכם אנשושים! טלוש U ___________ ככה את לא מקדישה לי כלום?! רעה נעלבתי כל השאר אוהבת אותכם!|

T a L L L

New member
יואוו!

נשמע שהיה כ"כ כיףףף! איזה באסהההה שלא יכולתי לבוא..
מגניב שנהנתם! ודרור, כל כבוד כלשהו שהיה לי אליך...אבד.

Drorrrrrr

New member
רגע, זה לא אמור להיות ההפך? ../images/Emo12.gif

שאת תקני ללאה זר בלונים ענקקקקקקקקקקקקקקקק? ואז היא תעוף איתו לשמיים ותעשה לנו שלום מלמעלההההההה |אייקון של דרור מאמין בסיפורי אגדות|

aYaLoLy

New member
יואווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אנשים מושלמים שכמותכם!!! אני אוהבצ אתכםםםםםםםםם
היה כ"כ כיףףףףףףףףףףףףף "ככל אחד הוא מיוחד"
ולכןןןן אני אקדיש פינה לכל אחד ואחת
טלווווווש
יפה שלייייייי את מושלמתתתתת
"איזה יום שמח לי היום..."
לאוווש
-
בלונדה שליייי את מדהימההה ויש לך היום יומבולדת
טלללללל
יפה אחת!! היה כיף להתקל בך
עדידוששש
תעשי בגד ים
מסטולה שכמותךךךך
איגורררררר
לא יצא באמת לדבר הרבההההה אבל אתה חמוווודדד
אוראלל
מותקקקקק
יש לך עיניים מדהימותתת
יוליהההה
את חמודההההההה
וחבל על המשקפייםם
קולין ואילנהה
אתן חמודותתתתתתתת אבל כל הזמן ברחתן לאיש עם הגיטרההה
מוכר בבו רגע - הידוע גם בתור איש הטלפון
היה נחמד לשגע אותךךךך רר הוא גם היה חתיייך
אנשי הלופ
חיחיחייי טודע ששיכנעתם את טלוווש לעלות ל"רכבת" - ד"א - טלווששש הוא אמר שאת דומה למישהי שהוא יצא איתה .. יש משהו שאת רוצה לספר לכיתה
בקיצורררר אנשיימימממ אתם מושלמיםםם והיה ככ כיףףףףףףףףףף וצליליייייייייי |גמדה| - אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך

adi u

New member
אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חייבת להגיד..פשוט חיבת...שאתם אנשים ממש מקסימים
אין מה להגיד... אני מאוד שמחה שפגשתי אותכם סוף סוף...וראסמי...מי שלא בא...הפסיד
טל סכמה די יפה את מה שהלך שם... וטל את לא מפחידה אותי...את פשוט היפר אקטיבית..עכשיו הוכחת לי שזאני גם צודקת
פעם הבאה לא בקניון הזהב כי יש שם יותר מידי פרחות
ערסים
ופרות ורודות
(כמו יולי
) חסרה לי תמונה...סניפ סניפ...
טל אל תשכחי...הבטח להשלים לי אותה... לסיכום של הסיכום ללא הסיכום שלי... אתם מקסימום וחמודים...גם במציאות...ויש לנו פורום שווה ביותר... מחכה בקוצר רוח למפגש הבא...
I Love You All
|סגדש| אה חוץ מזה... בוקר טופ לכווווווווולם

crazy4tc

New member
עדיייייייי

אמממ... איזה תמונה חסרה לך????? כי... אממממ..... נו.... זוכרים שנורא מיהרתי? אז.... אמממ.... יש לי שתי תמונות אותו דבר... אופסי... סורי... אבל כשנפגש שוב (בקרוווווווב) אני אביא לך אותה!!! ואם כבר תמונות- למי יש סורק??????? טוב, עכשיו חוויות שלי: אין ממש מה להרחיב מעבר לכל מה שטל סיפרה, רק להוסיף שהיה ממש כיף, המוכר בחנות צילום בכלל לא היה חתיך (!!!!!!!) כולכם חמוווווודייייים אה ואני ויולי וטל דיברנו על אמא שבצבא, ועל אבא שנטש אותנו... ופשוט היה חבל לנו על כל מי שלא בא... ו... זהו, היה קצר מדיי
אנחנו מתחילים מעכשיו לחשוב על המפגש הבא ברור??? אה ולא מסכימים להסיע אותי שוב עד לקניון הזהב... ועוד משהו, ברגע שהגעתי הביתה באו חברות שלי ועשו לי מסיבת הפתעהה היה נחמד, הן שיגעו את דרור באייסיקיו
אחר כך הלכו לבקש ממנו סליחה מאחורי הגב שלי |אני לא באמת בלונדה!!! אני שמה לב לזה....| וזהו היה כיף...

למעלה