חב'רה......**תופים**

m a z i ohayon

New member
ווואי המון המון תודה...ויש לי שאלות

קדום כל המון תודה וכל הכבוד על השקע ב 4 בבוקר ...חחחח.... ואיזה כיף לך פגשת את נוסבאום דיי הבנאדם מושלםםם.
ולשאלות: 1) איך נכנסת למסיבה? 2) דיברת עם מישהו שם? אם כן, עם מי ואיך הם? נחמדים, סנובים וכו' וכו'.

Holy Cow4

New member
חחחח ../images/Emo11.gif

גם אני רוצה לפגוש אותו! הוא נראה מאוד נחמד וכל החרטא ברטא האלה... בכלל, הוא מאוד מצחיק. מסתבר גם שהוא היה עם אחות של חברה שלי בצבא. וכמו שכתבו עליו, הוא עשה שם כל מיני הופעות... ולטושי - כן, שמתי לב אחרי כמה זמן, ואחרי כמה דפדופים בתמונות שבאמת יש לו כוס קולה ביד... חמוד!!! דווקא הוא נראה לי כמו שתיין לא קטן. זה כמו מה שהוא אמר בתוכנית של ביפ, כשהוא אמר שהזמינו אותו להופיע בבת-מצווה: "למה שאני לא אופיע שם? אם נותנים לי לשתות חינם...".

NimaZ

New member
דווקא הוא נראה לי קצת...

הומו... בגלל העמידה שלו... רק באחת מהתמונות.... בעעעעעעעעעעעע!!! שלא תבינו לא נכון... אני גם אוהבת את אורבכון............. (חרוז...)

bushi tooshi

New member
הם כולם היו אקסטרא נחמדים

בעיקר אבי לוי עם טלי בכלל לא טרחתי לדבר אז אין לי שמץ נוסבאום היה לא נחמד בכלל.....קצת לא יותר נחמן ממש קרוע אורבך כל כך כל כך נחמד והוא לא הומו אין מצב עוד שאלות מישו?

NimaZ

New member
כן!!!

ראית את טלי ופורמן עולים לשיורתים ביחד או שהם בתם נעלמו לך מהעיניים וניחשת שזה מה שקרה? וואי אלוהים איזה שווה!!!

NimaZ

New member
אההההההההההההההההה!!!

תנו לי כמה דקות!!! לא מספיק שסיפקת לנו את מיד שהם ביחד+ הוכחה.....

Ronush14

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gifיאאאאא

איזה מגניב שהם יחד
אני ממש שמחה
הם כאלה חמודים יחד

NimaZ

New member
שיר לכבוד המאורע:

Tali and Furman are sitting on a tree. k-i-s-s-i-n-g! first comes love... than comes marrige than comes the bird with a baby carrige כמה דברים: א. אין לי מושג איך כותבים פורמן... ב. לא זוכרת מה בא במקום בירד... (ציפור... לא זקן!!!
) ג. נדמה לי שככה כותבים קארידג'

Ronush14

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

נעמה! נראה לי שאני ואת הכי מאושרת שהם יחד, אה?

NimaZ

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם זה כיף שסוף כל סוף מסתבר לך שצדקת כל הזמן!!! וחוץ זמה שהם מזה חמודים ביחד...

Ronush14

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהה... נעמה המילה האסורה! חחחחחח

NimaZ

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

עופריקי

New member
אממ

הכל טוב ויפה נחמד וכיף אחלה של תמונות
תפוז לא מרשה לשלוח כמות כזו של תמנות במהלך יום. במקרה הזה במהלך שעתיים וחצי שלוש. עומס יתר וכאלה. תדעו לפעם הבאה. וזה ברור כשמש שטלי ומה שמו ביחד

NimaZ

New member
תודה בכל מקרה...

אסי לא הראה שום סימנים נגד הששירשור הזה או כל שירשור תמונות... וזה גם לא בחוקי הפורום... אז.... ולמה שמו קוראים פורמן!!! אסף פורמן בשבילך!!!!!!!

למעלה