חברה'..תגלית מרעישה

eynat4

New member
חברה'..תגלית מרעישה

אם יש כאן מישהו שתכנן לרכוש בזמן הקרוב איזה היבט משולש של מרס וצדק..אז שיחשוב פעמיים. ההיבט הרבה פחות פרקטי ממה שהוא נראה..תוכניות גדולות, ותחושה שהכל בסוף איכשהו יסתדר לטובתך, בלי הרבה יכולת פרקטית לעשות כן ולהעמיד את אותה התכנית במבחן המציאות. אם כבר, תקנו איזה סקסטייל..זה יהיה יותר יעיל. מאחת עם ההיבט הזה - מרס טריין צדק- מדווחת מהשטח.

../images/Emo56.gif קיבלנו - רות, עבור! ../images/Emo8.gif

אני טוען שנים ארוכות שטריין הוא הבטחה בלבד - וכי למה ציפית? שהדברים יקרו מעצמם? טריין הוא הכרוז המודיע שהשער פתוח, ואפשר לעבור ולנסוע הלאה. כל זאת אם.. -אכן, יש לך מכונית, כרכרה, קורקינט, או קפיצת הדרך באמתחתך.. -עשית עבודה עם עצמך, הכנת כלים, ועכשיו מוכנה ומזומנה עם צידנית כלב וסבתא את יוצאת לטיול. -מוכנה זה שנים להזדמנות שזימנת לך, ובלי לחשוב פעמיים את מרימה טלפונים, או מתחילה להזיז דברים. אבל אם אכן תשבי באותו חיבוק המקושר משום מה לידים, ותסתכלי שוב ושוב לראות במפה מתי יגיע לו הטריין התורן כדי לראות האם באמת קלו המים, את מוזמנת להתאכזב. בדיוק כשם שאם סטורן יעשה סקוויר, את מוזמנת להלחץ, יופיטר עושה מולות ואת מוזמנת להפתח, ועוד ועוד: הרמוניה רק מביאה איתה תחושה טובה, אבל עם הרגלים ממשיכות לשבת, הנוף ממשיך לעמוד, ולא זז מעצמו. קפיש? נכון לך, נכון לי, ונכון לכו-לנו. עצתי: התארגני עם עצמך, חכי לאיזה סקוויר בודד, רוצי והתלי על דלתו, ואל תתני לו לברוח, למאניאק, עד שיתרצה..

eynat4

New member
חחח

או לחכות לאיזה סטורן מול השמש שיבוא וינער אותי...זה כנראה כל מה שצריך. אבל מאכזב, הטריין, מאכזב- ואני תמיד התלהבתי ממנו. עכשיו אני די מרוצה שהשמש שלי עושה הרבה 60 ולא 120- זה הרבה יותר פרקטי. ניפוץ סטיגמות זו אני!!!

eynat4

New member
אני ממש מתילה לחבב את הסטורן הזה מול השמש

וואט יו סי איז וואט יוגט. ויאיר- אי אפשר לומר בכלליות שהרמוניה לא עובדת, לא? הרי סקסטיילז כן עושים את העבודה...

eynat4

New member
יאיר יש לך איזו זווית של מרקורי ונוס?

מה קורה עם המרקורי שלך? יש לך כתיבה מאוד מעניינת.

eynat4

New member
ןעןד לא קיבלתי תשובה

מתי מסתיים לגמרי הטרנזיט. האם זה כשסטורן יהיה במעלה אחת בתולה, ויתייצב בדיוק מול השמש שלי? האם אז מגיע הטרנזיט לשיאו והמתח מתפוגג או שזה יקרה רק כשהוא יהיה ב2-3 מעלות בתולה, כלומר יתקדם?

רםםם

New member
הנה עוד תגלית מרעישה!!!

נראה לי שאת מתחילה להשתמש באסטרולוגיה כתרוץ לכשלונות שלך, גם עם כל התורה עובדת (ולא תמיד היא עובדת), התרוץ של מפה חנטרישית או טרנזיט מהגהנום לא יעזור לך, גם אם תצליחי להשיג פתק מהאסטרולוג (ונראה לי שיאיר לא יכתוב לך אחד) זה לא ירשים את החבר/הבוס/פקיד הבנק או במקרה שלך, את המורה
... לכולם יש מפות וטרנזיטים, צריך לחפש תרוצים מוצלחים יותר, או עדיף, לא לחפש כאלו בכלל... נ.ב הטרנזיט הזה לא יגמר כלכך מהר.. נראה לי שהייתי טלה רשע מספיק להיום...

nomi12

New member
בכל מקרה עינת התחושה שלי

שעדיף לאנשים שמתעסקים באסטרולוגיה לא להתעסק כל כך הרבה עם המפה שלהם. עדיף אולי שדברים יקרו ולנסות לבדוק לאחר מכן מדוע, אך לא להתעסק באופן מתמיד עם המפה.

eynat4

New member
אולי באמת

טלה טלה, אבל אני מוצאת את ההודעה שלך, רם, ממש לא לעניין. זה גורם לי לרצות לחלוק הרבה פחות דברים. אני רואה בזה תהליך לימודי נטו, ליודעת מה איתכם.

eynat4

New member
טוב, כתבתי לך עכשיו תגובה שלמה ועניינית

אבל תפוז משום מה לא כתב. אז לדעתי ההערה שלך לא במקום והיא נובעת מסתם איזו גחמה טלאית לא מוסברת, כי כל הרעיון של הדברים שאני כותבת זה לחלוק את התובנות שלי איתכם. זה הכל.זה לא לתרץ ולא נעליים, זה פשוט מסקנות שאני מסיקה על סמך נסיוני, והרעיון הוא לחלוק מידע. אתה לא יודע להעריך? סבבה. אל תזרוק לי הערות טלאיות של "י'חתיכת קוטרית", כי זה ממש לא המקרה וזה גם ממש לא העניין. אולי אחר כך אני אגיד עוד משו בעניין, כרגע אין לי כוח.

eynat4

New member
התעצבנתי קשות מהתגובה הזאת

אני חושבת שהיא לא בוגרת, מה גם שלא רואה נכון את הדברים. אדון רם היקר, זה שיש לי את האומץ לשבת פה ולספר על עצמי ועל דברים שקורים ולבחון אותם בצורה אובייקטיבית (ואם שמת לב, אני די יורדת על עצמי ועל היבט שיש לי בהודעה הזאת) זה לא אומר שאני מחפשת תירוצים!!!! זה אומר שאני מנסה לקחת דברים שקורים לי ולהפיק מזה מידע, להעמיק את הידע באסטרולוגיה. אני מניחה שהרבה יותר קל לבוא ולזרוק מוצצים מדי פעם, ולא לחחלוק ולא להיחשף, ולא לנסות גם לתרום לאחרים משו מהניסיון שלך (שהוא אינפורמטיבי בלבד ולא ניסיון לתרץ!!). אז בטח גם יותר קל לזרוק הערות מהנוסח הזה, במיוחד אם הבחורה שכתבה את זה היא בת 19 ואתה מרגיש מין התנשאות כזו לידה.. אז אני תמיד נורא נורא מנסה לא להעליב אבל הפעם לא הולך כי אני מרגישה שההודעה שלך לא בטעם. פשוט כי היא לא קולעת לעניין, ופשוט כי הרעיון שעומד בבסיס ההודעות שלי הוא אחר לגמרי.

eynat4

New member
למרות שזה אולי נשמע קיטורי

אבל אני עושה את זה כדי להבין יותר. וזהו.

eynat4

New member
אני חושבת שלהיות מודע לעצמך

ולהכיר במגרעות שלך זה בדיוק ההפך מלחפש תירוצים. כנראה שאתה פשוט לא מכיר אותי.

רםםם

New member
טיוב, צ'תער

פשוט קל להכנס למלכודת של "הכל בגלל הכוכבים" במקום לקחת קצת אחריות על מה שקורה לך, אם את לא שם אז הכל בסדר. ואם את שם אז תקחי אותי כחלק מהטרנזיט, טלה רשע וחבר של סטורן הזקן (תבדקי אם במקרה סטורן שלי על השמש שלך(-:) שמנסה לנער אותך קצת - אבל רוצה רק את טובתך...

eynat4

New member
ממש היית מניאק היום

והייתי נכנסת בך כמו שצריך אילולא תפוז היה עושה לי בעיות.

למעלה