חברה תגידו?

לזי

New member
חברה תגידו?

אם היה אפשר להביא מתאזרח טוב כדאי להביא או לא?

eari

New member
כדאי!

כל שחקן שיכול לתרום משהו להתחזקות הקבוצה, ברוך הבא!

AGENT SHESH

New member
נראה לי

שהגיע הזמן שנודה בזה שאין לנו ישראלים ברמה מספיקה בשביל להתמודד עם מכבי. כאילו, כל ישראלי איכותי שיש מכבי חוטפת. אז די לשחק אותה, אנחנו רוצים להביס את מכבי? אנחנו צריכים להתחזק בכל דרך אפשרית.

אריאל5

New member
אתה טועה.

במכבי השנה יהיה רק את בורשטיין. ששון לא בכושר והם רוצים לקחת את קנטור הגרוע מירושלים. בירושלים יהיו מרקוביץ קוז'י טפירו לימונד אוחנון כך שמבחינת ישראלים ירושלים לוקחת אותם בהליכה לגבי הזרים נחיה ונראה.

eari

New member
מתאזרחים..

שכחת ששארפ וארנולד (מסתבר שיקבל אזרחות) עולים על הרבה ישראלים טובים, תוסיף את גרין וששון, (שהוא שחקן מצוין לדעתי) הם ממש לא נופלים גם בישראלים שלהם.

z dead

New member
כסעמו..

תפסיקו להשמיט את נאור מהרשימה...אני מעדיף את נאור בכל יום על ששון,המוכשר אבל חסר האינטליגנציה. טפירו עולה על שארפ,מרקו,קוזי,ואוחנון עולים על גרין. גרין משחק בתור 4 במכבי..אוחנון בדרגה אחת מעליו בתור 4. קוזי נותן יותר לקבוצה בתור 5 וגם בתור 4 מאשר גרין,ומרקו שחקן התקפה הרבה יותר טוב מגרין,גרין אתלט חוסם אבל זהו,מעבר לזה כלום. התלהבתם ממנו יותר מידי בגלל כמה חסימות יפות..רק תשימו לב שלמרקו יש אותה כמות חסימות בממוצע לכל משחק בקמפיין האחרון של הנבחרת..והוא שיחק בערך רבע מהדקות של גרין. ולימונד זה ה-דבר הבא,שום הלפרין ושום אליהו. יש לנו ספסל יותר איכותי..בקשר לחמישיה,הקו הקדמי שלהם עולה על שלנו בהרבה,אבל..הקו האחורי שלנו אמור להיות טוב יותר על הנייר ובקשר לבעיה עם הקו הקדמי..כל שחקן ספסל שעולה אצלנו יכול לשנות את המשחק.

eari

New member
מי יתן...

אי אפשר לדעת מה יהיה בדיוק.. למרות הפאסימיות.. הלואי וניהיה קבוצה טובה!

אריאל5

New member
אכן שכחתי את נאור.

מי שראה את ששון בנבחרת מבין שמדובר בשחקן שמאוד לא בכושר לעומת זאת מי שראה בנבחרת את מרקו קוז'י וטפירו ראה שהם בכושר מלא. גרין שחקן לא יציב במיוחד ולגבי הזרים מכבי הביאו זרים שיודעים מה שווים לטוב ולרע ירושלים הימרה קצת יותר והכל יכול לקרות עם זריה.

AmiTutiT14

New member
איך אתה יכול להגיד את זה?

מפסח אנשים פה לא ראו את מתן על הפרקט. אני כן ראיתי. הוא קולע דנקים כמו מטורף, חודר, הגנה נהדרת, בכושר אמיתי! בלי קשר, גם יוני ניר השתפר פלאים.

AmiTutiT14

New member
קנטור

אולי הוא לא השחקן הכי טוב שיש, אבל הוא בנאדם ממש נחמד (שימו לב איזו מנהלת של פורום ספורט אני
)

eari

New member
אמת,

זה תלוי למה המטרה! אם לשחק עם ישראלים, אז באמת אין צורך, ואפשר לשלוח גם את הזרים החדשים הביתה! אם לזכות בכל תואר אפשרי, ולו הקטן ביותר, אין ברירה, חייבים להודות שבשביל זה ישראלים לבד לא מספיק, צריך כל אחד שיכול לעזור.

למעלה