חברה שנפגעה

חברה שנפגעה

עבדתי 30 שנה בבית ספר ופרשתי לפני שנה..לפני יומים נולד לי נכד.התקשרתי למזכירה של בית הםפר בו עבדתי ובקשתי שתודיע לכל הצוות.אחת המורות אליה הייתי מקורבת נעלבה כי לא הודעתי לה אישית אלא דרך המזכירה.היא כתבה לי הודעה טוב שיש מזכירה,בלי מזל טוב.אינני יודעת האם להגיב האם היא נפגעה בצדק? ככה מגיבים ? לא אומרים מזל טוב?
 

גרא.

New member
מלאני סי 2,לא כדאי להתרגש מתגובתה.אנשים שונים

מגיבים שונה לאותה פנייה שלך דרך המזכירות.רוב צוות המורות קבל את ההודעה בהבנה.הגב' ההיא נעלבה משום מה,שלא בצדק.אחרי הכל באמת אינך חייבת להרים טלפון לכל אחת מחברות הצוות,אולי גם מורה אחד או שניים ולהזמינן אישית.אם זה עדיין מציק לך,תוכלי להחליף איתה כמה מילים,אם וכאשר היא תופיע לברית המילה..ובכל מקרה,מזל טוב סבתא.
 
חברה שנפגעה

לא מדובר בהזמנה לברית את זה אעשה אישית.היא נעלבה מעצם העובדה שהודעתי דרך המזכירות.מעצם ההודעה לא לה אישית.זה פוגע כאשר לא מאחלים אפילו מזל טוב ואחר כך אומרים מה שיש.היא שלחה לי הודעה בנייד טוב שיש מזכירה זה הכול.החלטתי לא להגיב בכלל,האם אני נוהגת נכון?זאת לדעתי תגובה של אדם מתוסכל
 

גרא.

New member
מלאני סי 2,מה שקורה בדרך כלל,זה,כאשר את

מתקשרת באופן ישיר ואישי למורה אחת,יצרת תקדים,וכבר תגלי עד מהרה כי יש מורות שיבואו בטענות, כלפייך,מדוע התקשרת אישית למורה המסויימת הזאת,ולא טרחת לעשות את זה גם כלפיהן.וכך את עלולה להכנס לביצה חברתית,שאת יודעת איכשהוא איך זה התחיל,אבל קשה לדעת איך זה יסתיים.לכן דווקא טוב עשית שלא העדפת מי מהמורות בהזמנה אישית,אלא פנית לכולן באותה צורה דרך המזכירות.מכאן ברור שלא כדאי להגיב לטורנייתה של אותה מורה,שכן כל מה שתגידי,היא לא תאהב.תני לדברים להתפתח באופן טבעי,כשאת מסתכלת מהצד.
 
למעלה