חברה שמשקרת

צפוני271

New member
חברה שמשקרת

אני עם חברתי ביחד 2 שנים וחצי
אני בן 27 והיא בת 20
מדי פעם אני מחטט לה בפלאפון בלי שהיא רואה כי היא כל הזמן מדברת ב וואטסאפ אבל כל הזמן !! גם אחרי העבודה וגם עד שהולכים לישון שזה מחרפן
כמה פעמים תפסתי אותה בדיבור עם אנשים מהעבודה אחרי שעות העבודה בעניינים שלא קשורים לעבודה וזה הפריע ואמרתי לה
זה נורא הפריע לה שאני מחטט אבל היא אמרה שאני צודק, אם הזמן ההצדקה שלי פחתה והיא המשיכה כהרגלה רק שהפעם שמתי לב שהיא פשוט מחקה את ההודעות שאני לא יראה !
נפרדנו וחזרנו לא משנה למה ואיך אבל זה חזר
היא דיברה אם אחד מהעבודה איזה 100 הודעות ביומיים בוואטשפ הוא שולח לה חידונים היא עונה ניחושים על שירים מתי אני רואה אותך ועוד
ראיתי את זה אבל לא יכלתי לשאול אות על זה כי ישר היא תגיד למה אני מחטט
אבל אתמול נכנסתי שוב פעם וההודעה איתו נמחקה
שאלתי אותה על העניין אבל אמרתי שראיתי אותה בסלון מדברת אם מישהו צעיר והדגשתי שורה שראיתי שהיא רשמה לו כאילו אני ראיתי שהיא רושמת ( שלא תחשוב שאני מחטטט שוב)
והיא שיקרה ואמרה שאין אף אחד כזה וזה שקר ! פשוט משקרת לי בפרצוף
אני מתחרפן וחבל לי כי אני אוהב אותך

chenby

New member
אתה יוצא אתה

מאז שהיא בת 17 וחצי, כנראה שאתה מערכת היחסים הראשונה שלה
ומה לעשות היא ילדה עדיין. ובגיל הזה, כשמשתחררים מבית ספר וצבא, וכל המסגרות המגבילות, פתאום הכל נראה חדש ופתוח, ולא תמיד האהבה הראשונה מחזיקה מעמד, כי פתאום החופש נורא חשוב.
אין לך מה לחטט לה בנייד כי מה זה יעזור לך? היא ממשיכה לעשות מה שהיא רוצה (ומותר לה אפילו שזה מבחינתך לא לעניין) אם בגיל תיכון התחלתם לצאת - זה נורא מגניב שאני בתיכון ויש לי חבר בן 25, ובטח כל החברות מקנאות או לא יודעת מה, אבל אחרי שמפסיקים להיות תלויים במעמד חברתי, והחיים מתקדמים, לפעמים מערכת יחסים שהתאימה לתקופה לא מתאימה יותר.
לא מתאים לחטט, לא מתאים הצורך להסתיר, אולי פשוט זה לא מתאים יותר עם כל הבאסה.

גארוטה

New member
כנראה שמאד

אבל מאד משעמם לה במחיצתך אם כל הזמן שאתם ביחד היא מתעסקת עם הווטסאפ.

והחיטוט שלך בטלפון שלה הוא לא רק מכוער ומגעיל אלא גם מוכיח כמה אתה חסר בטחון
מצד אחד וכמה אתה זקוק לשליטה מצד שני.

צפוני271

New member
גאורטה....

את מצד אחד אומרת עד כמה אני חסר בטחון ורוצה שליטה
מה את מצפה? היא כל הזמן בוואטסאפ באיןסוף הודעות וגם מוחקת תהודעות על זה לא דיברת
אך.. אחווה נשית
כנראה שאנ ייגמור תקשר אחת ולתמיד כי מגיע לי טוב יותר
אם הגעתי למצב שאני מחטט בהודעות כנראה שהיא נתנה לי סיבה לזה

נומלה

New member
נתנה לך סיבה לזה????

אין לך שום סיבה לחטט לה בטלפון. גם אם היא מעבירה שירים עם חברים לעבודה וגם אם היא מעבירה בדיחות וגם אם היא צוחקת עליך עם החברה שלה. פשוט אין לך! וזה שהבעת אי שביעות רצון מזה לא אומר שהיא צריכה לקפוץ לדום ולעשות מה שאתה רוצה. היא שמעה והחליטה (בצדק) שהבעיה היא שלך ולא שלה ולכן אתה צריך לטפל בחוסר המוכנות שלך לחלוק אותה עם החברים שלה ולא היא צריכה להפסיק להיות בקשר איתם.

קארניו

New member
תגיד צפוני,

נראה לך שבחור בן 27 (אמיתי) מתעסק בשטויות שהעלית כאן?

צפוני271

New member
היי

אין לזה שום קשר לגיל.
זה מצב שנוצר של חטוט שלא במקום והסתרה ושקרים שלה שלא במקום
אני לא רואה פה שיש לאיפה להתקדם בכלל

קארניו

New member
נכון, אין לאן להתקדם

והגיע הזמן שהיא תתחיל לבלות בחברת בני גילה עם כל המשתמע מכך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
פער גילאים היסטרי. אין לאן להתקדם...

קארניו

New member
הציניות לא במקומה מר זכריה

כי כמובן שפער הגילאים ביניהם רחוק להיות היסטרי . ואני האחרונה שמייחסת חשיבות להפרש גילי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין שום ציניות, נשמה

התכוונתי למה שכתבתי.

את לא התייחסת לעפר הגילאים, וזה סבבה. הסכמתי עם דברייך, באופן כללי, ולעניות דעתי, 20-27 זה פער עצום. חייו הבוגרים של אדם מתחילים אחרי תיכון/צבא. בת 20 חיה בעולם המבוגרים בערך שנה-שנתיים, והוא חי בו קרוב לעשר. לדעתי אין לזה סיכוי, אלא במקרים יוצאים מן הכלל, וזה לא אחד מהם.

לא דין 7 שנים בגיל 40 או 50 כדין 7 שנים בגיל 20.

קארניו

New member
זה נכון מה שכתבת ומסכימה עם זה

ועכשיו הגישה שלך ברורה לי לחלוטין ומצטערת על אי ההבנה שלי.
אני מכירה פערים כאלה בגילאים הללו וזה כן עובד . אצלם זה לא יעבוד בגללו , כי הוא טיפוס ילדותי , סוג של שתלטן וחסר רגישות לצרכים לבחורה בגילה.

למען האמת לא אתפלא אם הוא מתחזה .... משהו בסגנון ובתוכן לא מתאימים לבחור בן 27 ואם הוא אמיתי אז שאלוהים יעזור לו :)

קארניו

New member
זה נסיון שני שלך לעורר את תשומת ליבי

ולגרור תגובה ממני על ההפלצות שלך .

ומאחר שלא פרשת נכון את השתיקה שלי בפעם הראשונה אז אני מודיעה לך עכשיו שאין לי שום כוונה לשנות את מנהגי כלפיך בעתיד . אתה כ"כ טיפש שאני מפחדת להידבק מהמחלה ולכן אני מעדיפה
ולא להגיב לך . סתם שתדע להבא ....

אבל אתה יכול להמשיך לכתוב מה ולמי שבא לך וגם לי .

איציק911

New member
באמת???מתי פנית אליך בכלל? חחח

איזה עצבנית. לא זכור לי שפנית או ניסיתי לעורר את תשומת ליבך.

וגם מה שרשמתי לך עכשיו היה בצחוק

יש לך חברה פלרטטנית

קבל זאת או שלא. נזק ממשי וסכנה לבגידות כרגע כנאה שאין. אחרי חתונה אולי כן. אבל לא נראה לי שתהיה חתונה.

seeyou

New member
שקר זה דבר נולד וקיים אצל כולנו

יש כאלו שיודעים לשקר ויש כאלו שלא
אומנם יש גם שקרים לבנים(הלא מזיקים) אבל עדיין פוגעים במאוהבים

בכול קשר יש גם שקר

יוסי

lviae

New member
צפוני, תפסת עמדה של ״בולש״ ולא חבר

עם ביטחון, זרוק אותה וזהו.
סליחה על הישירות, אבל באמת שאין לך מה לעשות איתה.
כמו שקנדי אמרה - הזמנים משתנים והיא לא ״טעמה״ עוד אחרים מלבדך, אם אתה לא רוצה להיות באמצע ועוד שהיא פורחת ומגלה עולמות חדשים (גברים) - שחרר אותה.

מבינה אותך את הסיבות שהיא מביאה אותך לחטט, לא יאה, אבל מבינה אותך. היא משקרת ואתה רוצה להוכיח לה שהיא משקרת, מה שנקרא לתפוס אותה על חם.
אבל אתה יודע מה, אתה כבר מצאת, אתה פשוט רוצה להיות צודק ועוד שהיא מעלימה עין, למה התחרות הזאת? לא חבל על הזמן?

גלה עמוד שידרה ותסגור את הבאסטה איתה, היא עוד לא שבעה מהעולם שגילתה.
ואם אתה בוחר לבזבז זמן איתה בכל זאת-אז בלי חיטוטים, כי בכך שאתה מרשה לעצמך לחיות איתה משמע שאתה מסכים למה שהיא עושה, ותהיה בטוח כי היא עוד תעשה זאת.

ובכדי להבין את הראש שלה שים את עצמך בנעליים שלה. מהרגע שהכרתם...גם אתה הייתה עושה זאת.

למעלה