חברה שמעו משהו נחמד!

דודי 87

New member
חברה שמעו משהו נחמד!

לפני משהו כמו שנה ראיתי בפעם הראשונה את ההופעה "לא לבד" וזה היה בערוץ הראשון, הופעה שממש אהבתי עם שירים נוסטלגיים ושאני אישית אוהב מאוד,בכל אופן מרוב שאהבתי את ההופעה הזאת הייתי בודק פעם בשבועיים בערך מתי זה ישודר שוב ולצערי תמיד הייתי מתאכזב שזה לא משודר, פעם ב.. היה איזה הופעה לחיילים של אתניקס עם אייל גולן במרג' עיון ועוד הופעה של יום עצמאות אבל לא היה את את ההופעה שכ"כ רציתי לראות.. לפני שבועיים בערך מרוב ייאוש שלחתי מייל למנהל הארכיון של הערוץ הראשון בבקשה נואשת שישדרו את ההופעה ועכשיו כשבדקתי בלוח השידורים נדהמתי לראות שזה ישודר שוב, תרשמו את התאריך 13.9. וזה ישודר בשעה 2:11 בלילה ולאחר מכן ישודר שוב בשעה 4:34 לפנות בוקר, עכשיו אני יודע שזאת שעה לא ריאלית ורובכם מן הסתם עובדים ולחלקכם יש משפחה אבל אני חושב שכל מי שלא ראה את ההופעה הזאת ואוהב את אתניקס חייב לראות את ההופעה הזאת! זאת פשוט הופעה נוסטלגית וקסומה וגם מי שראה זה פשוט כיף להיזכר! אני כמובן יזכיר לכם באותו שבוע שזה ישודר... שבוע טוב לכולם!!

yb751

New member
תודה על המידע, אני אנסה להקליט את זה ולעלות..

נטלייי

New member
אומנם ראיתי כבר את ההופעה הזאת

אבל תודה על המידע בכל מקרה

כמי שראה את ההופעה בשעתו בטלויזייה, אני ממליץ

עליה מאוד. אם יש'ך תכנון לראות את זה שוב, תצפה, כי זה שווה. הפעם, תעשה מאמצים להקליט אותה, כדי שתהיה לך מזכרת לכל החיים!!!

למעלה