חברה של אמא

ilana 18

New member
חברה של אמא

יצאתי חמשוש הביתה, מלאת שמחה, אך במהרה השמחה נעלמה כי חברתי טלי התקשרה והודיע שהיא סוגרת את השבת. שבוע שלם לא אוננתי אפילו, מחכה למגעה החם של טלי, והנה היא לא תגיעה.. אמא אמרה שחברת ילדות שלה שבאה מחו"ל תתארח אצלנו בשישי שבת, זה לא ממש עניין אותי, לא הקדשתי לזה תצומת לב יתרה. יום שישי יצאנו למועדון עם כמה חברות, חזרתי הביתה בלילה, נכנסתי למיטה.. ידי ליטפו את גופי , את עורי הרך, הרגשתי את ההתחממות , את הרטיבות הגוברת בין רגלי, שבוע בלי שנגעתי במערת העונג שלי.. התקשרתי לחברתי שבצבא, השיחה הייתה במהירות ל"סקס בטלפון" . מילותיה החמות חירמנו את כולי, החלקתי את תחתוני הורודות עד הברכיים, שתי אצבעותי חדרו בזריזות לתוך הכוס החם, האצבעות החליקו פנימה, משפשפות את הדגדגן, חולצתי היתה מורמת, ליטפתי את שדי, וחזרתי לכוס, ידי השנייה עם הטלפון ביד, החלתי לגנוח, מתפתלת בהנאה, שומעת את גניחותיה ואנחותיה של חברתי בצד השני של הקו (יש המשך)

ilana 18

New member
המשך

אצבעותי נעו מהר, נכנסו ויצאו, גופי התפתל, ידי עלתה למעלה, לוחצת את החזה, וידי עם השפורפרת ירדה מטה, מכניסה את השפורפרת הטלפון לתוך הכוס, מאוננת איתה, מעלה לאוזן ושוב שומעת את קולה המחרמן של טלי. הייתי קרובה לגמור כששמעתי את טלי אומרת שנגמרת לה הסוללה ואחרי כמה שניות השיחה נותקה. מה עכשיו? העלתי את התחתון חזרה, הוא נרטב מהמיצים שלי, קמתי מהמיטה והלכתי לכיוון המקלחת, בדרך נתקלתי בחברתה של אמא, נטלי, שיצאה מהשירותים. הסתכלתי עליה, בחנתי אותה מלמעלה למטה.. מלפני עמדה אשה כבת 35, בלונדינית, חזה גדול ושופע שנראה מבעד לחלוק שלבשה. היא הייתה יפיפייה, גוף חטוב ונהדר. ראיתי שהיא בחנה אותי גם .. היא נראתה נסערת, חלוקה היה כמעט ופתוח, השדיים שלה נראו כמעט במלואם, פטמותיה הגדולות היו זקורות , טיפות זיעה נראו על מצחה, ידה היתה מאחורי גבה, כמסתירה משהו. עמדנו כך , בוחנות אחת את השנייה, המראה שלה חרמן אותי בצורה שלא תאמן (המשך)

ilana 18

New member
המשך

הרטיבות היתה בשיאה, תחתוני הורודות ספוגות.. ואז טיפה נפלה מתחתוני לרצפה, נטלי שהבחינה בכך חייכה, אני הסמקתי, והיא הציאה את ידה מאחורי גבה, בידה החזיקה דילדו די גדול, כחול. התקרבתי אליה, ובלי יכולת לשלוט ביצרי הצמדתי שפתי לשפתיה, נשיקה ארוכה, לשונותינה התערבבו, מלקקות אחת את השניה. גופי נצמד לשלה, שדיה נלחצו כנגד שדי, הרגשתי את פטמותי משתפשפות בשלי, ידי החלקו תחת החלוק שלה , וגילו כי מתחתי היא ערומה לגמרי.ידי האחת ליטפה את ישבנה, מצמידה את אגנה אלי, ידי השנייה כבר גיששה את דרכה בין רגליה. המשולש שלה היה מגולח לגמרי, חלק, חם. אצבעותי מצאו את הפתח, שהיה ממש גדול, החדרתי פנימה שלושה אצבעות, החדרתי עמוק, והרגשתי את אצבעתיה מורידות קצת את תחתוני וחודרות לתוך המערה החמה ורטובה. עדיין מתנשקות בלהט, אוננו אחת לשנייה, עומדות מחובקות באמצע המסדרון, היא התנתקה מהנשיקה, לשונה ירדה על צאוורי, טיילה על שדי, ליקקה כל פיטמה (המשך)

ilana 18

New member
המשך

ידיה אחזו במותני, מלטפות את ירכי. לשונה ירדה על ביטני, אל בין רגלי. הרמתי רגל אחת, מחזיקה אותה עם היד, ידי השנייה מלטפת את שערה הבלונדיני המטולטל, הרטוב מזיעתה, אצבעותי שוב חדרו אלי , משפשפות את הדגדגן הלוהט, לשונה טיילה על שפתי הכוס, והצטרפה לאצבעותיה, לשונה המחוספסת והחמה ליקקה את דגדגני, היא מצצה אותו ינקה אותה לפיה, הכניסה לשונה עמוק לתוך הכוס, טיילה איתה במעמקי מערתי, נעזרת באצעבעות ארוכות. גנחתי בקול , לא מסוגלת להחזיק עצמי, הרגשי שעוד רגע ואני גומרת. ידי מעכו את שדי, צבטו את פטמותי, העליתי את אחד השדיים מעלה וליקקתי את פיטמתי, ידי השנייה, מצמידה את ראשה של נטלי אל בין רגלי. המיצים שלי מילו את פיה של נטלי, הטיפות זלגו על ירכי, ועל שפתיה, על צווארה. פתאום היא התנתקה, אצבעה עברה לאחורי, מוצאת את חור הישבן שלי ומחדירה אצבע רטובה פנימה, היא הרימה את הדילדו גדול המימדים מהריצפה, קירבה את קצהו אל הכוס שלי, וקמה על רגליה.(המשך)

ilana 18

New member
המשך

היא הסתכלה אל תוך עיני, אצבעה חודרת לחריץ ישבני, נכנסת ויוצאת. שמתי ידי על שדיה הגדולים, מלטפת אותם. בעוד היא מסתכלת בעיני, היא החדירה בתנועה מהירה את הדילדו לתוך הכוס שלי, החדירה אותו במלואו, פלטתי אנחת כאב מעורבב בעונג , היא ראתה בעיני את הכאב , את התענוג שלי. צמודים, כאילו אנחנו גוף אחד, עמדנו מיוזעות באמצע המסדרון, הדילדו נכנס ויצא, נכנס ויצא, כל כניסה שלו גרמה לכאב והנאה עצומה, הגודל של הדילדו היה הרבה מעבר למה שאני רגילה אליו. התחלנו להתנשק בלהיטות, בעוד היא מחדירה שוב ושוב את הדילדו לתוכי , מגבירה מהירות, אצבעה עדיין חודרת אל חריץ הישבן, אני מלטפת ומועכת את שדיה, ידי השנייה בין רגליה, משפשפת את ערוותה, מכינה את נטלי לתור שלה. גל התכווצויות עבר בין רגלי, הדילדו נכנס שוב ושוב, גמרתי, נשימותי מהירות, פולטת אנחות רמות, אנחות הנאה חסרת גבול. נטלי שוב ירדה מטה, ליקקה את הכוס, את המיצים שיצאו ממנו. (המשך)

ilana 18

New member
המשך

נטלי קמה, נשקה אותי על שפתי , ולבשה את החלוק. "לאן את?" שאלתי, "אמא שלך תמשיך מכאן" היא אמרה ונכנסה לחדר של אמא.

ilana 18

New member
המשך

נטלי קמה, נשקה אותי על שפתי , ולבשה את החלוק. "לאן את?" שאלתי, "אמא שלך תמשיך מכאן" היא אמרה ונכנסה לחדר של אמא.

../images/Emo94.gif וואו אילנה..! כןןןןןןןןן

ההמשך... אם ה... כןןןןןןןן
נראה לי שיהיה עוד אחד שיעודד כשמדובר בהכל נישאר במישפחה.. חחח

bugbuster

New member
../images/Emo15.gif גיברת, התכוונת אלי?

ואל תידחפי להיכן שאפשר בלעדיך!
ןלך אילנה.. אהממ. כמי שבאמת קטל אותך רצח, הרי לא תשמעי אותי מיתנצל...
אבל צודקת הפוסטי ההיא.. שינוי הכיוון לבית פנימה.. אהמממ... מרענן.. מעניין! מחרמן!

Shmuel71

New member
היי אילנה

שלום אילנה אהבתי מאוד מאוד לקרוא את האמור מקווה שזה אמיתי אשמח לשוחח או להצטרף לחויה יום נעים

היום שברת את כל השיאים...

איזה כייף לגבר לדמיין דבר שכזה... רק חבל שאמא לא הגיעה באמצע העניינים זה בכלל היה מדליק...

למעלה