חברה של אמא שלי...

חברה של אמא שלי...

לאמא שלי הייתה חברה שנראתה פשוט טוב בסביבות גיל הארבעים. אבל נראית כמו בת 20 מטופחת ללא קמטים.מתלבשת פרובוקטיבי בדיוק כמו שאני אוהב.וחולת סקס.תמיד היינו קרובים אני והיא היא מכירה אותי עוד כשהייתי בבטן של אימי.וכל הזמן פינטזתי עלייה ותמיד ראיתי את עצמי מזיין אותה ולא אכפת לי איך. אבל בשבילי זו הייתה רק פנטזייה.כשסיימתי צבא וכבר הייתי בשל בסקס.אמרתי לעצמי אולי אני אזכה לליטוף ממנה לפחות.הוריי נסעו לחו"ל ואמרו לי שאם יש בעייה או משהו שאני אבוא אלייה.ערב אחד הטלפון בבית מצלצל והיא על הקו שואלת לשלומי.אם אכלתי ואם הכל בסדר.אמרתי לה כן הכל אחלה ובספונטניות אמרתי יאללה את באה לקפה והשעה הייתה 11 בלילה. היא לא הססה ואמרה כן אני באה.לאחר חצי שעה היא הגיעה.לבושה בחצאית מיני קצרה ביותר בצבע שחור.בגד גוף אדום ומעיל וכמובן נעליי עקב גבוהות.שערה הארוך פזור והיא מאופרת כמו אישה שיוצאת לבלות.שאלתי אותה אם היא יוצא לבלות או משהו והיא חייכה ואמרה שתמיד היא מתלבשת ככה מה אתה לא זוכר.חייכתי ודמיינתי את שנינו במיטה של ההורים שלי. פתחתי בקבוק יין אדום שמתי מוסיקה נעימה עיממתי את האורות.והיא אומרת לי מה זה הרומנטיקה הזאת אתה מחכה למישהי אמרתי לה לא זה לכבודך. התחלנו לשתות ולצחקק ולפתע לא יודע איך ניפגשו שפתותינו.לנשיקה פראיתומדהימה וואו היא יודעת להתנשק חבל על הזמן.התנשקנו בערך 5 דקות רצוף עם המון תשוקה.כשהיד שלי נכנסת לה מתחת לחצאית.ולאט לאט מורידה לה את התחתון החוטיני השחור.תוך דקה בדיוק.שנינו ערומים בסלון וממשיכים להתנשק בפראות.לפתע הפסקנו והיא חייכה אליי ואמרה.אני בשוק ממה שקורה כאן אמרתי לה גם אני אבל מזמן רציתי להיות איתך לבד בטח שמת לב איך אני מביט בך כל הזמן ומפשיט אותך במבטים.היא חייכה ואמרה.כן שמתי לב תמיד מצאת חן בעיניי אבל לא ידעתי איך לגרום לזה שמשהו יקרה בינינו. ואו ואבוי לך אם מישהו יגלה את זה נראה לך אמרתי לה את הפנטזיה הכי גדולה שלי ומה שקורה ויקרה נשאר רק בינינו.הרמתי אותה על הידיים ולקחתי אותה לחדר של ההורים.ושם ליקקתי כל פינה בגוף החלק והמדהים שלה.ירדתי לה במשך שעה רצוף והיא צועקת ונאנחת ואני מרגיש בתוך חלום.דחפתי לה את הזין הגדול שלי לתוך הפה.ותפסתי לה את הראש חזק במקביל והיא החלה למצוץ לי אותו ואני נאנח ומשתולל מרוב הנאה. הרגשתי שאני משפריץ .קמתי עליתי עלייה וזיינתי לה את הצורה. והיא צועקת לי כן דפוק אותי חזק תתקע לי את הצורה.זיינתי אותה מכל הכוונים ובכל התנוחות גמרתי 3 פעמים.והיא הספיקה לספור.זה היה פשוט מדהים.זיון של החיים.תמיד ידעתי שנשים מבוגרות חמות ומזדיינות טוב אבל כשהגשמתי את זה אין ספק שהמחשבה הייתה נכונה. לבסוף נרדמנו כמו זוג יונים אחד בזרועות השני. וכמובן שבכל הזמן שנשאר שהוריי לא היו בארץ המשכנו להזדיין בכל פינה בבית הגדול שלנו.כמעט כל ערב.אני חייב לציין שהיא גרושה.ולכן אין לה בעייה להעדר בלילות מהבית. האמת שעד היום אנחנו מזדיינים מדי פעם כמובן שלא אצל ההורים שלי כי יש לי בית לבד.והיא מגיעה המון יש לי גם חברה.אבל מה שהיא לא יודעת לא צריך לעניין אותה.מה אגיד לכם אני כל כך אוהב את החברה של אמא שלי.אישה ממש טובה.דואגת לי ומפנקת אותי. ומה שאמא שלי לא יודעת גם לה לא יזיק. חברה ממש טובה היא דואגת לבן שלה יותר נכון מזיינת את הבן שלה לפחות פעמיים בשבוע. שיהיה לכם ערב טוב... עוד סיפורים מחיי המלאים בקרוב... צ´או...

למעלה