חברה שלי

shellyland

New member
חברה שלי

סיפרה לי עכשיו שמישהו נכנס בה מאחור, אמר לה "בואי נעמוד רגע בצד, אני אתן לך פרטים", היא נכנסה לאוטו להזיז אותו, ולפני שהספיקה להבין מה קרה - הוא ברח. כמה רשע יש בעולם.

Mנטה

New member
לפעמים עדיף כך ../images/Emo3.gif

לפני שבוע כשהלכתי לסדר את האוטו נתקלתי במקרה באוטו של איזה פקידת מוסכים. כופפתי לה איזה נקודה בטמבון, משהו באמת קטן וזניח, אני לא היתי טורחת לתקן אפילו. ומה לא עברתי מאז. היא מאיימת במשפטים, בתביעות, בבלגנים... מזה הצטערתי שהשארתי לה פרטים !..

ואילו אני

שרטתי מישהו לפני כמה זמן בחניה של האוניברסיטה והשארתי לו פתק על החלון עם מספר טלפון (מ'כפת לי אני? יש לי פחח-בית), אבל הוא מעולם לא התקשר.

כשלי זה קרה באוניברסיטה, הוא כן

התקשר, אמא שלו צרחה עלי שלא השארתי מספר פוליסת ביטוח, ובסוף הוא הלביש עלי עוד דפיקות של האוטו שלא היו קשורות אלי. יצאתי עם טעם רע, מזה שעשיתי משהו נכון מוסרית. ולחברה שלך- אם היא הספיקה לרשום מספר... או חצי מספר... עם דגם וצבע- שתגיש תלונה במשטרה. להמלט בלי לתת פרטים זו עבירה ונדמה לי שלזה המשטרה אפילו מתייחסת.

אצלנו בקו התפר זה עובד אחרת:

מישהו נכנס בך מאחור, ואומר לך "בואי נעמוד רגע בצד, נחליף פרטים". כשאת יוצאת רגע לצד צץ החבר שלו, ולפני שאת מספיקה להבין מה קרה שניהם בורחים, אחד עם האוטו שלך ואחד עם שלהם. לא קרה לי, אבל היו כמה מקרים כאלה באיזור. די מפחיד.

יו

היה לי לפני כמה חודשים חלום ממש ממש דומה למה שאת מתארת כאן. זה היה כרוך בעוד כמה דברים מפחידים נורא שלא בא לי להיזכר בהם. מעניין.. לא ידעתי על התופעה הזו, ובכ"ז חלמתי אותה.

למעלה