חברה שלי

רו נה

New member
חברה שלי

שלום לכולם, חברתי, אישה מקסימה ומלאת שמחת חיים נמצאת במצוקה קשה מאוד. היא חולה, מטופלת בדיאליזה ומלבד זה יש לה עוד בעיות בריאותיות קשות. אותה אישה תרמה רבות לקהילה, לחולים, לאנשים במצוקה אפילו בימים לא קלים שלה אספה סביבה חבורה של אנשים שנהגו לסעוד אצלה, להתמך על ידה, ביתה היה פתוח לכולם,בריאים וחולים כאחד, היא כתבה ספרים שנועדו לתמוך בחולי סרטן. אותם חברים שאהבו להיות אצלה בימים יפים זנחו אותה עכשיו כשהיא נמצאת במצב בריאותי וכלכלי נוראי. גם הילדים שלה כמעט ולא מגיעים לבקר ולא תומכים בה מבחינה כלכלית. מסתבר שכל השותפים לחגיגות בביתה, נעלמו כשבית החולים הפך להיות הבית השני שלה. אני מבקשת לגייס עבורה כל עזרה אפשרית, מאחר ואינני יכולה לסייע לה בסכומי כסף גדולים אלא בעיקר בסיוע נפשי. אשמח לקבל כל עצה ואו סיוע מכם. פרטים נוספים ימסרו במסרים אישיים.

רונה לצערי מכירה את הנושא מיד

ראשונה. ספרי לנו מעט יותר כמה שאפשר אזור במה עוסקת גיל אייך אפשר לעזור צייני נקודתית מה חסר או מה נעשה ויעזור. פנינה

רו נה

New member
מעט פרטים נוספים

היא גרה ברחובות, בת למעלה מ-60, אלמנה, לא עובדת, מקבלת קצבה מביטוח לאומי, מצבה הבריאותי כל כך קשה עד כדי כך שנזקקת לכסא גלגלים ולטיפול צמוד של פיליפינית, יש ימים שהחשמל מנותק, היא הגיעה עד פת לחם. אני מכירה אותה אחרת. היום לראות אותה ולבכות...מובן שהיא מקבלת מאיתנו, שתי חברות שנותרו לה, את כל התמיכה הנפשית האפשרית, אבל שתינו עובדות רוב שעות היום ונשמח מאוד אם תקבל תמיכה נוספת הן נפשית והן כלכלית. כרגע היא זקוקה עד כמה שהבנתי לעשרת אלפים ש"ח לפני שיגבילו את חשבונה בבנק.

blue skies

New member
לצערי כספית אני לא יכולה לעזור כלכך

במיוחד לא בסכום שאת מדברת עליו אם היה לי בלי לשוב פמים הייתי נותנת אבל אולי אני אמצא מישהי מדהימה שתוכל אולי פעםבשבוע לקפוץ לאישה הזאת ולהיות איתה, סתם לדבר איתה, או אפילו סתם לשתוק ביחד ולא לבד אני יודעת שהדבר יוכל גם לתרום לאותה אישה שתבוא לביקורים אני אבדוק את הנושא ובתחילת שבוע הבא אני אחזיר תשובה

למעלה