חברה שלי........

MommyHug

New member
חברה שלי........

חברה שלי, טל...
5 שנים עברו! ואני לא מאמינה... כאילו תופס אותי לא מוכנה כל פעם מחדש... זה לא נהיה קל יותר, לא. אתם יודעים שאני חולמת עליה במשך 5 שנים? בלי הפסקה... זה לא מוזר?

דר אר

New member
היא איתך

היא חיה איתך בכל רגע שאת עוברת אני מאמינה כי יש חלומות שהם צוהר לעולם אחר, לך יש את המפתח להגיע לחברתך אני חושבת שזה יפה ומדהים הלוואי ואני הייתי יכולה גם ... הרבה כוחות ותזכרי שיש לך מלאכית שאיתך כל הזמן בכל מקום שתהיה שבוע טוב קל וקריר

MommyHug

New member
תודה על הנחמה ../images/Emo13.gif

אתה לא חושב שזה משהו לא בריא, לא מסתגל?...

דר אר

New member
לא חושבת

יש כאלו שיקיריהם התחילו להגיע לבקר אותם בחלום תקופה מסויימת לאחר שנפטרו והם מבקרים אותם כל הזמן - יש זמנים שיותר ויש שפחות יש כאלו שלא חולמים על יקיריהם - גם אם הם היו רוצים [כמוני לדוגמא - כ-3 פעמים הוא הופיע לי בחלום] אולי יש לה דבר מה לומר לך, אולי היא רוצה לעזור לך בדרכך בחיים אני מאמינה שהחלום פרט לכך שהוא עירבוב עם התת מודע, לעיתים הוא כלי המכוון והנותן לנו תשובות על החיים האם מטריד אותך שהיא בחלומך? האם את מתעוררת בתחושת אי נוחות או פחד לאחר מכן?

MommyHug

New member
אממ...

תראי, בשנים הראשונות שמחתי שהיא מגיעה אליי לחלומות אבל... עברו חמש שנים! זה לא אמור לעבור כבר? אמנם היינו חברות ממש טובות, כל הזמן היינו יחד מגיל צעיר (7) עד גיל 21... אבל עד כדי כך? עובדת איתי מישהי נוצריה שאומרת שאצלם זה סימן למשהו לא טוב, שלא שיחררתי אותה נגיד, ושאז יש להם טקס שהם הולכים לכנסיה ומדליקים נרות או משהו כזה... זה מטריד אותי לפעמים שהיא מגיעה לחלום כי לאחרונה בחלומות אנחנו רבות ואני כועסת עליה וזה לא נעים.

דר אר

New member
אני לא מומחית בחלומות

לפי ספר שברשותי רשום: אם חשת כעס בחלומך ללא סיבה ברובה, הרי שהחלום מציין כי עומדות להגיע אליך חדשות טובות, אשר ישפיעו על מהלך חייך, לטובה כמובן. השאלה שלי - איך את חשה שאת מתעוררת? האם את חשה בטוב לאחר חלום ליה? האם ברע או בלבול אולי? לסמלים בחלום אין פירוש אוניברסלי אחד, יש לפרש חלום לפי האדם ולפי סיפור חייו בקשר לטקסים: אני מאמינה שאחוז ניכר מתוך הטקס הוא אמונה בכך שהטקס עוזר, ועל כן מספיק אולי אם תעלי לקברה ותאמרי לה כי את אוהבת ומתגעגעת וזיכרון היותה תמיד בליבך ועם זאת את משחררת אותה... אני לא פסיכולוגית, אני חושבת שהדברים הינם כפי שאת מציגה אותם לעצמך, אם תאמרי כי זה נומלי לחלום, החלום לא יטריד אותך אם תאמרי כי אין זה נורמלי, העובדה כי את חולמת עליה תפריע לך עד מאוד תהיי לרגע כנה עם עצמך - האם את רוצה להפסיק לחלום עליה? שוב, איני פסיכולוגית. אולי אדם מקצועי יוכל לתת לך תשובות שיותר מניחות את הדעת בכל מקרה יקירתי, עצרי רגע ונסי להבין מדוע כך הם הדברים ולאן את רוצה להמשיך תהיי חזקה

MommyHug

New member
עד אתמול

לא התייחסתי לעובדה שאני חולמת עליה במיוחד. אבל אתמול פתאום קלטתי וזה מוזר לי שאני חולמת עליה לילה אחרי לילה. את מה שאת מציעה הליכה לקבר וכל זה אני עושה לפחות פעם בשנה ואומרת לה את זה. ולא נראה לי שיש קשר לפירוש אוניברסלי של החלומות איתה. תודה על התגובות

yazi22

New member
אני חולם כל כך מעט

וכל כך הייתי רוצה לחלום עליו הרבה... לעולם לא נדע אם כך טוב יותר או פחות.

MommyHug

New member
עכשיו הודיעו לי שהמשפחה עושה השנה

אזכרה לבד. בכל שנה הם מתלבטים אם כן לאפשר לאחרים לבוא או לא, וכל שנה הם כן מאפשרים. השנה הם החליטו לא לאפשר ולא להגיד לאף אחד מתי האזכרה. אני מכבדת את ההחלטה שלהם כמובן, אבל זה כל כך עצוב ולא הוגן. אני מרגישה שהם מרחיקים אותי. הקשר היחיד אליה נעלם גם הוא. עצוב נורא.

למעלה