חברה שלי שאלה אותי

מפרשׁה

New member
חברה שלי שאלה אותי

דבר מעניין: נגיד שיש שתי חברות שמקבלות מחזור בזמן שונה בחודש - הן יכולות להשתמש באותו קיפר?

צימעס

New member
נגיד שאת על אי בודד

לא לא על אי בודד. על חללית עם עוד כמה אנשים. ופתאום - מחזור. ואין כלום, פרט לקיפר משומש במצב טוב (יד ראשונה מרופא). מה תעשי?

אטיוד5

Active member
זה דווקא מעניין ...

בחללית כח הכובד לא כ"כ עובד. אז הפתרון הוא להצמיד משאבונת לקיפר?

איזה מן חללית לא מסתחררת?

שים רגליים על הדופן, ראש במרכז, קיפר בין לבין ותן לה בסיבוב...

Gizmo15

New member
אם הוא לא עובד,../images/Emo28.gif

אין סכנה לטפטוף, הלא כן
המממ... זה מעניין...

גנגי

New member
תמיד חיפשתי

סיבה הגיונית למה לא לטוס לחלל. תודה שסיפקת לי.

כשל לוגי

בד"כ, המחזור של חברות טובות או קבוצת בנות שמבלות זמן רב יחד (למשל בפנימיה) מסונכרן. כנראה שזה בגלל הפרשת פרומונים. אז אם היא רוצה להשתמש איתך באותו קיפר - היא בטח חברה טובה. אבל אם היא חברה טובה, שתיכן מקבלות וסת באותו זמן. ידעתי שזה לא רעיון טוב, הקיפר הזה.

עִידן

New member
זה לא נכון.

אצל בנות שגרות בייחד הרבה פעמים כן, אבל אם אלה שתי חברות טובות שלא גרות באותו מקום או שוהות כל הזמן אחת ליד השנייה, זה לא בהכרח קורה. או נגיד, אם אחת משתמשת בגלולות, והשנייה לא, ומקבלת בזמן שונה מהזמן של ההיא עם הגלולות.

אבל אם הן לא גרות קרוב

אז מה, הן יסעו במיוחד אחת לשניה בשביל להעביר את הקיפר? וחוץ מזה, אם אחת לוקחת גלולות אז השניה תסתנכרן איתה. ודבר אחרון: אם את משתמשת בקיפר של חברה שלך, את משתמשת בקיפר של החברה לשעבר של החבר של החברה שלך, שהשתמשה בקיפר של אחותה, שהשתמשה בקיפר של בת דודתה, שהשתמשה בקיפר של סבתא שלה. אולי אחת מהן השתמשה גם בטמפון והעבירה לך חומרים רעילים וסיבים???

shellyland

New member
"בדמייך חיי?"

זאת הכותרת של יום העיון בנושא: נשים מדברות על ווסת, טומאה וטהרה, שיתקיים מחר בשעה 19:00 באולם טדי קולק במכון ירושלים לחקר ישראל (רח' רד"ק 20, רחביה). יוצד שם "שיח רענן על הסימבוליקה של דם הווסת, על משטר הגוף ושליטה על המיניות". נשבעת לכם. זה לא אני המצאתי. העתקתי מילה במילה ממודעה שהיתה תלויה היום באוניברסיטה. אתם חושבים שגם הם קוראים בפורום הפרשות?

גנגי

New member
שיח רענן?

אז נכון שעכשיו אביב וכל השיחים מתפרחים להם, אבל שיח רענן של וסת? ופלא שיש להם שליטה על המיניות? עם שיחים פורחים כאלה כל המיניות נובלת, לא ככה?! תגידו, מישהו שם בודק את סף רפלקס ההקאה שלנו או מה?

shellyland

New member
רק אני נזכרת

בקטע הם השיח מ"הגביע הקדוש"? ותיקון טעות: זה ביום חמישי, לא מחר.

אני דווקא חושבת שזה יכול להיות

מעניין. (למרות שהרבה יותר מצחיק להתייחס לזה אחרת)

למעלה