חברה שלי עשתה עליה

חברה שלי עשתה עליה

העניין הוא שהיא עולה עכשיו לכיתה ט' והיא צריכה חומר ללמוד איתו למתמטיקה.. מישהו יודע איפה יש מאגרים עם שאלות ו\או הסברים ברוסית? תודה לכל העונים!

MiDi MiLz

New member
מה דפקה ספרים צריך או משהו ?

שחברות שיותר גדולות ילמדו אותה.

MiDi MiLz

New member
תחזרי לכיתה ט ותיזכרי חחחחחחח

ולתמדי אותה לא קשה רק קצת לחשוב

bariska

New member
הינה

פורום מתמטיקה שם אולי הם יוכלו לעזור לך בלתת איזה אתרים שקשורים לזה..

בכיתה ט' לומדים משוואות וכאלה..

אני עוברת חדר.. משפצת ומנקה... מצאתי הרבה דברים מעניינים בינהם מחברות מכיתה ט'.. הרוב שם משוואות השאר אני לא זוכרת.. זרקתי את המחברת..

l1zard

New member
טוב שלא הגזמת... =/

יש כל מיני משוואות וכל זה.. אבל בגדול נראה לי שאם היא מרוסיה אז היא עברה את כל זה לפני שנה לפחות...

MiDi MiLz

New member
אני לא יודע מה זה משוואות

איך את מצפה שאני ידעה מה זה מישווה פשוטה?

נוו..

משהו בסגנון.. .... 3x^2 + 8X - 5x^2 + 5 + 2x^2 - 2 = 0 לפפשט ולמצוא פתרונות .. אנערף אולי קצת יותר מורכב.. בקיצר יש חנות ספרים קרובה לבית שלך!??! כנסי אליה ותבקשי ספר מתמטיקה לכיתה ט'.. ותראי מה יש שם!

l1zard

New member
מרינה מרינה...

טוב שלא הגזמת.. חחחחחחחחחח... אם היה רק זה אז לא הייתי חורשת עכשיו למבחני המעבר.. :) הממ.. טוב אז הינה כמה נושאים באלגברה: -אי שיוויונים (כל מיני.. כל מה שרק אפשר.. זה לפחות מה שהיה לי בשבח והנדסאים..) -הפונקציה הריבועית (נו פרבולות וכל השיט הזה..) -הפונקציה הקווית (עם כל ה-m ה-n וכל החרא הזה) - המשוואה הריבועית (נו כולל מערכת משוואות, משווואות ריבועיות עם פרמטרים, משוואה דו ריבועית וכו'..) -ההיפרבולה -המעגל ומשוואתו בגיאומטריה זה כל המרובעים (מקבילית, מלבן, מעויין, ריבוע, טרפז), המעגל, וזהו.. :) המממ... זה פחות או יותר מה שהיה בהנדסאים... בשבח באלגברה למדנו בספר אלגברה 4-5 יחידות של בני גורן.. אז זה נושאים אחרים.. וגיאומטריה היה לי אותו הדבר.. מקווה שעזרתי...

אוף!

חכי חכי מה יהיה לך שנה הבאה

l1zard

New member
אם אני אשרוד..

אבל בגדול.. חצי מהחומר (אם לא יותר) שלמדתם השנה אני למדתי בכיתה ח' אז אינלי מה לפחד.. =/

למעלה