חברה שלי מתחתנת!!!

ZAHAV2006

New member
חברה שלי מתחתנת!!!

חברה שלי הכי טובה,הודיעה לי שהיא מתחתנת בפברואר ואני כל כך מאושרת בשבילה! ועכשיו מצאתי לי גם תעסוקה ,בעבודה "המדהימה" שלי...לעזור לה למצוא שמלת כלה! וזה לפחות מסיח את דעתי ממה שקורה לי פה,במקום השלילי הזה! אני מקווה שלא אצטרך לסבול ככה עוד הרבה...ושבקרוב מאוד אעזוב פה! המשך יום נעים וחמים,ותשמרו על עצמכם שם בחוץ!

א י ו ש י

New member
את לא חייבת לעזוב פה../images/Emo62.gif

אני מרגישה ממש טוב לאחרונה
ועדיין קוראת כאן כל יום צמיחה נשית לא מפסיקה לעולם יש בחיים תק' טובות יותר וטובות פחות מה שיפה במעגל הזה שאנו מחבקות את מי שכואבת, עצובות עם מי שעצובה ושמחות עם מי שטוב לה! הלוואי שלא תצטרכי לכתוב על כאב ועצב, אבל לעזוב לא חייבים
מזל טוב לחברה ורק אושר לשתיכן

אני חושבת שאפשר להבין ממה שאני

כותבת, שאני נורא מתלהבת מכל הקשור בחתונות - איזה כיף לך זהב !! ללוות את חברתך לאירוע כל כך משמעותי בחייה. תהני ומאחלת לך לשאוב מכך אנרגיות חדשות, חיוביות ומתחדשות.

ZAHAV2006

New member
הי הילה!../images/Emo20.gif

בהחלט זה כיף,ואני נורא מאושרת מכך שהיא מתחתנת,כי היא התחילה בתהליך בעבר,וזה הופסק כי החבר שלה לא היה סגור על עצמו,וזה עשה לה ממש רע שהוא לא היה מוכן להתחייב אליה! ועכשיו סוף סוף זה קורה,אוטוטו...עוד 39 יום!!!ואני כל כך מתרגשת! רק שאתמול קרה לי מקרה עצוב...הייתי במצב רוח קרבי ביותר,והיה איזה קטע בבית,עם החשמל,וחמותי משהו,שהקפיץ אותי כמו לא יודעת מה(כי אני גם אוגרת המון תסכולים לגביה כבר הרבה זמן)ודיברתי אליה בטון ממש לא יפה ועצבני...ובעלי ניסה להרגיע את הרוחות,והתעצבן והלך לחדר,ואני באתי ודיברתי איתו,והוא התחיל להגיד לי דברים כואבים,כמו:"אם את תגרמי לנו לעוף מהבית הזה,בגלל שאת לא שולטת בעצבים שלך,אז אני אלך ואגור לבד בדירה,ואת תגורי לבד בדירה..."ואני הייתי בשוק מדבריו,וזה עשה לי ממש עצוב בלב,המחשבה על זה! ויש בי תסכול אדיר מהמצב שאנחנו חיים כי נמאס לי להיות בבית עם הוריו עם כל המתח שיש שם...ומצד שני להיות בעבודה שלא טוב לי בה!וזה גורם לי להיות במצב נפשי ממש לא בריא!לכן,גם התפרצתי ,בלי קשר למחזור! אני כל כך רוצה להגיד לה הרבה דברים, לחמותי,על ההתנהגות הקרה שלה כלפיי,ועוד...אז אפשר להגיד שאולי רציתי לפוצץ את הכל,אבל לא רציתי לשלם מחיר כזה כבד כמו שבעלי אמר!אני כמובן התאפסתי על עצמי,והיום התקשרתי לחמותי והתנצלתי בפניה על הדיבור שלי!ואני יודעת שעליי לבלוע עוד צפרדעים עד שנעוף משם כבר! אז זהו,רציתי לשתף אותך... שיהיה לך יום מקסים

זהב יקרה

אני חוזרת ואומרת ומדגישה את גרה בבית שלהם ואני חושבת שיש מקום שתשלטי בעצבים שלך ויתרה מכך. היא חמותך היא יותר מבוגרת ממך זה הבית שלה היא מעניקה לך קורת גג לדעתי ולראית החיים שלי יש מקום שתשלטי בעצמך קצת יותר ותתני מעצמך אפילו יותר על מנת לרצות אותה. בבחינת זכרי את מקומך ולו לפחות עכשיו. את לא מחבבת אותה ? אל תהיי חברה שלה, תני לה כבוד. היא מבוגרת ממך. כל הכבוד לך שהתקשרת להתנצל !!

ZAHAV2006

New member
הי...

אני יודעת את מקומי,ורציתי להדגיש שזה ממש לא קורה לי כל יום,שאני מתפרצת ככה! תאמיני לי,אני אוגרת בתוכי המון,וזה טבעי שמתי שהוא הכל מתפרץ,לא? לגבי הלרצות...אני מנסה להיות בסדר,ועושה עבודות בית פה ושם,כדי להראות שאני גם עושה בבית,ולא רק היא! זה נכון שהיא לא חייבת לי כלום,אבל זה חורה לי היחס שלה אליי!ואני לא מבינה למה הקרירות הזו? למרות שבעלי אומר שהיא כזו מאז ומתמיד!ואני לא אשנה אותה. בקטע של השליטה,תאמיני לי ש-3 שנים אני מנסה לשלוט על עצמי! ומתי שהוא מגיעים המיים עד שהם גולשים... גם חברה שלי כבר לא יכלה לשמור יותר בבטן והתפרצה על אמא שלה ואמרה לה דברים לא קלים,שהגיעו לה לשמוע דרך אגב...אבל היא הרגישה רע עם זה,והתנצלה בפניה אחרי זה. אבל העיקרון פה שאני בן אדם עם רגשות,וקשה מאוד לשמור ולשמור בבטן עד אינסוף! וככל שאנחנו נשארים לגור שם,זה יותר קשה לי,כי אני כבר לא יכולה יותר,המצב הזה ממש לא בריא לנו!וההוכחה היתה אתמול!שבעלי דיבר אליי ככה! בכל אופן,אני מרגישה טוב עם זה שהתקשרתי להתנצל,ושאין מרירות ביננו עכשיו! יום טוב

או ! על זה רציתי לדבר איתך :)

בדיוק כמו שבעלך אמר לך - היא כזו מאז ומתמיד. והיא אישה מבוגרת ואני מניחה שאת לא יכולה לשנות אותה ומכאן כדי להיות יותר רגועה ושלווה אז פשוט כבדי אותה וזה הכל. הכניסי את זה לעצמך היטב לראש ואולי כך תחסכי מעצמך הרבה מאוד עוגמת נפש מיותרת. נראה לי שלא נעים לחיות כך נכון? אז במקום לבחור להצטדק - היא כזו ,היא לא בסדר, היא והיא והיא תנסי לשנות יקירה את החשיבה שלך ואת הגישה שלך ואולי יהיה לך (!) טוב יותר...

למעלה