חברה שלי...זמרת שלי...

חברה שלי...זמרת שלי...

כבר זמן רב שלא כתבתי לך מכתב אהבה...כבר זמן רב שלא מצאתי את עצמי כותבת ופונה אלייך כאן.וזה לא בגלל שאני לא מרגישה...כי אני מאוד מרגישה,ואולי בגלל שאני מאוד מרגישה המילים נאלמות להן.אני לא יודעת ממש להסביר.אני רק יודעת שאני מאוד אוהבת אותך.ואני מאוד מרגישה את זה...בתוך הלב.את מלווה אותי בכל חלק מהיממה...אפילו שאת רחוקה ממני...ואני כל כך רוצה להיות לצידך...כל כך רוצה לחבק אותך...כל כך רוצה לדבר איתך...לשבת אחת ליד השניה ולהנות מהרגעים של הביחד...להנות מהנוכחות שלך...להנות מעצם הביחד. חברה שלי,את עצובה....ועצוב לי.ולא מקובל עליי שלא הערת אותי משינה...לא מקובל עליי שיש ביננו את תחושת האי-נעימות...אין דבר כזה לא נעים בין חברים.כבר אמרתי לך שבכל שעה אני כאן בשבילך...יום או לילה.חברה שלי,אל תהססי להתקשר,אל תהססי לבקש ממני להיות לצידך...את עדיין לא מבינה כמה אני אוהבת אותך?...כי אני אוהבת מאוד!! ואני מרגישה את האהבה שלי אלייך תוך כתיבת שורות אלו. וזה אפילו מוזר לי...כן,לגלות שאני יכולה לאהוב מישהי בצורה כזאת(עם כל הכבוד לנטיות שכבר נאמר שיש לי)...את ממש חסרה לי,והמרחק ביננו מטריף אותי...מטריף אותי שאנחנו לא יכולות להפגש כל אימת שאנו רוצות,מטריף אותי שאת לא יכולה סתם ``לקפוץ`` אליי...כן,זה משגע אותי!!!...אנחנו צריכות להתחיל לתכנן את הביחד שלנו...למצוא את הזמן להפגש יותר...כי אני מתגעגעת אלייך מאוד!...ואת יודעת שאני אסע עד אלייך אפילו רק בשביל שעה של קפה...הרי כבר התנסנו בזה...אז,מתי נפגש?? אני כל כך מתגעגעת אלייך,למרות הטלפונים ביננו...(סלקום ופלאפון חיים מאיתנו :cool: )אני רוצה הרבה יותר משיחות טלפון...כי אני פשוט...מתגעגעת אלייך המון... יאללה היום אני מפתיעה אותך! אוהבת אותך בכל ליבי, אלת האהבה.

אלתי נשמתי וחברתי

אני מדברת אתך כל כך הרבה פעמים ביום ואומרת לך הכל בפנים כך שכל מלה פה נשמעת לי מיותרת...כי הכל כבר נאמר....הכל את יודעת ורק להגיד לך עוד פעם (ולא אחרונה)שאת יקרה לי מאד!! זהו אבוד לך,פרצת לחיי כסערה וכעת את חלק מהם ואני מקווה שאת יודעת לשחות כי חיי סוערים לפעמים לא יודעת אם את שחיינית....אבל צוללנית זה בטוח,וזה כבר טוב אוהבת אותך כל כך,משתוקקת כבר לדבר אתך שוב,לראות אותך שוב,להיות אתך. אלתי,המרחק בינינו הוא גיאוגרפי בלבד..מספרים סה``כ המרחק האמיתי בינינו לא קיים,את בליבי ובראשי 24 שעות ביממה המרחק הוא וירטואלי ממש כמו חלק מהאנשים פה...שהפכו לחלק כל כך אינטגרלי בחיי,ואפילו לא נמצאים ביבשת הזאת אנחנו נמצא את הזמן להפגש יותר,ובכל מקרה בתור מפרנסות בזק וחברות סלולריות למיניהן,(לא נעשה פרסומת) יש לנו תמיד את האפשרות לתקשר בטלפון אוהבת אותך המון אלת אהבה יקרה שלי,ומחכה כבר להיום בתקווה שניפגש לשיחה ב 4 עיניים על ענייני דיומא ומצב החסה בשטחים אוהבת,מחבקת,ומנשקת אחותך וחברתך זמרת בארים

למעלה