חבר'ה שימו
!!!!

היי עדי ../images/Emo20.gif

אחרי הפסקת חשמל מעצבנת בצהריים הלכתי לרכב... הופה עליתי על טאורה... הופה עליתי על אלמוגי... הופה עליתי על דיזל... ועכשיו כל הרגליים שלי כואבות...
עוד שניה תמונות!
והיי עדי, זאת דורון, נפגשנו פעמיים(באודים וביגור) אז מה המצב?

הנה עדי הכרת כבר את רוב חברי......

הפורום.. ויש פה ילדים ממש חמודים ומתוקים!!!!!!!! ואת תהני פה ותתמכרי!!! ושי למי קראת קופיפה חמודה?!?!?! טוב לא נורא אני מעכשיו קוראת לך שימפנזה בובה... חחחח זה חמודדדדד!!!!!!!! ודורון איזה מבאסת את!!! רכבת על 3 סוסים!!!!!! ביום אחד?!?!?! יאאא איזה כייף לך! הלוואי עלי!! לא רכבתי כבר שבוע שלללללם!!! כאילו ממחר!

חמודה...

מאחת עד שש אני באורווה מה נראה לך שאני אעשה? רכבתי! ועשיתי 3 תאים והאכלתי...

עדי תכירי את זוהר החמוד שיש לו.....

3 סוסים!! ולנו אין אפילו אחד!! סתאםם הוא מותק של ילד!!!!!!!!! זוהר עדי מתחרה ב-90 ס"מ כמוני.. ואין על אוסטין המלכה!!!!! ועדי את נורמאלית?!?!!? שי של טובית חס וחלילה!! זאת שי שסיפרתי לך עליה!!!!! היא ממי של ילדה והיא הרבה יותר יפה ורזה משי של טובית!!! אבל מה... שי הזאת בפורום קצת אבל קצת שרוטטטהה!! נכון!??!?! ושייי איך אני בצרפתית?!?!? חחחחחחחחחחחח

Queen Balat

New member
לא נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אניייייי הככככי שרוטה(אני ופיצ, כמובן
)

Sweet SuGaR

New member
חחח את לא מכירה אותי, את לא יודעת

כמה אני שרוטה!!!
אני שרוטה גאה

Queen Balat

New member
שי- ../images/Emo15.gif

היום אני ושתי חברות(א' וש'), הלכנו להוציא קוצים באורווה. אחרי שגמרנו להוציא קוצים, הלכנו להביא ארגזים, מילאנו את הארגזים בקוצים, ואז כל אחת לקחה ארגז והלכנו לגזם. שמה הוצאנו את הקוצים, והרסנו את כל הארגזים, כאילו אני וש' אומרות לא': בואי א', אנשים יתחילו לחשוב שאנחנו מטורפות/משוגעות" כשיימנו לרצוח את הארגזים|אקדח| רצנו ישר לאורווה. היה מצחיק...

zohark

New member
חח תודה ממי...אבל זה לא בדיוק

3 סוסים.....כבר ההסברתי לך...חחח

halloween

New member
אני עדיין בחיים לכל מי שתהה ../images/Emo13.gif

אני קוראת את ההודעות בפורום פשוט בד"כ ממש אין לי זמן לענות... אבל אני חיה!
love you all

halloween

New member
אני עדיין בחיים לכל מי שתהה ../images/Emo13.gif

אני קוראת את ההודעות בפורום פשוט בד"כ אין לי זמן לענות... אבל אני חיה... love you all

כן סנדרה.. תגידי לא שומעים ולא.....

רואים אותך.... לאן נעלמת??????? ואת יכולה להתקשר אלי לפעמים אני ישמח לשמוע את קולך החמודדד..... ובאי סי קיו את כל הזמן באוואי!!!!

zohark

New member
ברוכה הבאה!

היי מה המצב? אני זוהר, אני רוכב בכפר שמואל בן 14.5 ויש לי את נרט ופופה הסוסים הכי מדהימים בעולם! (אם כל הכבוד לאוסטין...) אני מתחרה 100-110 את מתחרה? איזה גובה?

למעלה