חברה שבוע טוב

חברה שבוע טוב

מה שלומכם? מה חדש? אני די נהנה בצבא אמנם יש קשיים פה ושם שמירות בקור ובגשם, נקיונות, אבל יש את החלקים הכיפים ירי במטווח וצעידות, האמת אני מופתע לטובה מהציבור החילוני, נזכרתי בחברים מהישיבה, הייתי אז בשעור ב ישיבה גדולה, בלי הכללות אבל בחורי ישיבה יותר ציניים ביקורתיים ופחות מכבדים אחד את השני, והרבה יותר קטנונים,

מני3

New member
אפשר כבר לכתוב? ייצאו כבר שלושה

כוכבים? שיהיה לך הרבה
שושוניקו. איפה אתה עושה טירונות??

כל הכבוד,,,

אני גם לומד עכשיו במכללה עם בחורים ובחורות חילונים ואני יכול גם להעיד ולומר שהם הרבה יותר רצינים מהבחורים בישיבה שלמדתי ויש להם גם הרבה כללים שהם שומרים, אין שם כמעט מושג של חזקים וחלשים ואין שם כמעט מושג של לרדת ולצחוק על החלש ועוד,,, יש שם אוירה סקסית מדי פעם וכל היחס למין הוא שונה ובריא יותר ומה עוד?שיהיה לך הרבה כף בצבא

מני3

New member
החלטתי לשמור שבת

פעם אחת , למה לא? מה אני לא יהודי? וכבר סיכמנו שאתה ממשלות הלילה, לא?

שבוע טוב

אז מה, הכל בסדר? לא מקטר? לא קשה? לא קורעים לכם ת'תחת? מה זה האופימיות הזו??? הרבה הרבה

סיטרא

New member
היי שושוניקו !!

את דעתי על המערכת הצבאית לא אזכיר פה היות ואין ברצוני לגרור פולמוס. אני מקווה ששרותך יעבור בקלילות, בפאן ובסבבא, מה שלי לא היה. דווקא החברה איתם יצא (ויוצא) לי לשרת גרועים הם יותר מבחורי ישיבות, מין חוקי ג'ונגל שכאלה... ואולי סתם אין לי מזל ונפלתי על יחידה פארשית, הכל יכול להיות. בכל אופן, תרגיש טוב, תהנה כמה שיותר והכי חשוב, תחזור גם לספר. המון הצלחה ושבוע טוב. שי

הדבר הכי גרוע בשירות,

זה שאתה נופל עם אנשים שהם זונות ממין זכר, על המפקדים אפשר להתגבר, על השיבזות וכל היתר, וכו' וכו' אבל על זה,כל דקה עוברת כמו נצח אם האנשים שלצידך זונות ממין זכר, ומזל שנפלתי על מקום טוב.

למעלה