חברה, שאלונת...

pantalones

New member
חברה, שאלונת...

אני רוצה להזמין ריג וחופות נפרדות מחו"ל, הייתי רוצה לדעת האם כל חופה יכולה לשמש כרזרבית (כמובן בתנאי שהיא נכנסת בגודל הריג) ? בתודה מראש...

adietkin

New member
לא כל חופה

יכולה לשמש כחופה רזרבית אך ורק חופות המיועדות לזה

pantalones

New member
זה תלוי בגודל ?

054-3012848 אשמח אם תסביר לי כי ממש אין לי כוח להתבחבש עם זה.

freekfly uri

New member
אתה לא מעונין להתחשבש? ../images/Emo208.gif

הרזרבי שאתה אמור לסמוך עליו אחרי התקלה שמפחידה את כולם, זאת שתביא אותך לניתוק ורזרבי!! אולי קח את הזמן לחשוב על הנושא הזה? יש כל מיני חופות רזרבי, תתענין כדי שתדע... PDR אכן זרבי מצויין-רק ש בעברית במקלדת PDR=פגר מוזר לא?

niro nir

New member
ריכטר העלת סוגיה מעניינת

ומפחידה למחשבה אבל המחשבה האמיתית צריכה להיות לא האם זה מוזר שהקשת האותיות בטעות כתוצאה מערב של שתייה לשוכרה כשהקפס לוק כבוי או אחרי ששכחת ללחוץ אלט+שיפט כדי להעביר לאנגלית זאת לא הסוגיה האמיתית שעומדת לפנינו אלא האם החברה בPD הם יודעי עברית כי אם כן ואני מאמין שלא אפשר להאשים אותם באנטישמיות ובאנטי ציונות בטוענה שלמרות שהם ידעו (ואני בטוח שאין להם מקלדות בעברית) הם בכל החליטו לקרוא לרזרבי שלהם פגר ולשווק אותו לעם היושב בציון שאכן יודע את משמעות המילה פגר. תאורית קונספירציה או שמא צרוף מקרים מדהים אני מניח שלעולם לא נדע בברכת שמיים כחולים ונטולי פגרים

niro nir

New member
זו נבואה מהבקרה

לוינסקי עזרה לטנדמים

niro nir

New member
ויצנחו בני ישראל

צניחת הכרות ויפתחו מדריכיהם את חופותיהם וירדו אט אט מן השמיימה ותכרוז הבקרה עזרה לטנדמים ואיש לא יצא לעזור להם ויחר אפו של הבקר ויאמר למה אף אחד לא יוצא לעזור לטנדמים?! ותכרוז הבקרה שנית לוינסקיייייייי שמישהו יצא לעזור לטנדמים וימצא צדיק בסדום ויצא וימשוך בטוגליהם ויראה הבקר כי טוב

danmordechay

New member
וייכנס מדריך הטנדם

אל הסככה ויאמר: "בואנה חברה פיצצתם אותי בפתיחה הזו, מי קיפל את זה?" ויראו בני הסככה מפני הריגר, ויחבאו אל כליהם. ויראה מדריך הטנדם כי עולה הוא ברצף ויפתח שוב את פיו לאמר: "מה לכם ול-Flat Pack הזה כי יחפוץ ליבי ב Pro Pack" ויזיעו בני הסככה על ה ProPack ויסימוהו לרצף. ויהי בוקר, ויהיה sunset יום רביעי.

niro nir

New member
את סדרת סיפורי התנך

לצנחנים לא ניתן להשיג בחנויות המובחרות ובתכלס לא ניתן להשיג בכלל כל הזכויות שמורות לאיפה דן מרדכי ונירו ניר

skycutter

New member
ויאמר לאחיו לאמר:

אל תיגע בעגל הזהב! כי לא לך המה, וירא כי טוב.

pantalones

New member
כנראה שלא קראת את המילים

לפני המילה "להתבחבש". הכוונה היתה שאשמח לשמוע הסברים ממי שמבין ויודע ככה שאני לא אצטרך "להתבחבש" עם עצמי . בכל מקרה טינה אני לא שומר....ותודה על שירשור ההתחזקות. המון תודה לכל מי שהתקשר,ייעץ ועזר.

למעלה