חברה שאלה!!!!!

Lil low

New member
חברה שאלה!!!!!

לחלכם זה אולי ישמע ילדותי אבל אני רוצה לדעת מה "דעת העם" אז אחיםשלו תגידו לי מי לדכתם ה mc הטוב היותר??(גם אם הוא מת..נוטוריס או טופאק למשל...) והייתה או יש תחרות כזאתי? תודה. אגב אני אישית לא שמעתי מספיק לדעתי אבל אני אוהב את טופאק ומוסגל לשמוע כול החיים שלי את הדיסק the last meal של סנופ´, אבל זה רק אני...:) יאללה חברה תגובות!!!!

HELIUM

New member
תשובה

יש הרבה ביניהם: nas,2pac,jay-z,snoop,dr.dre,ludacris,busta rhymes,jurassic5,n.o.r.e.,scarface

Psycho MC

New member
האמ סי הכי טוב הוא כמובן...

Psycho MC... כלומר אני... ואתם עוד תשמעו עליי בעתיד... סתם... יש באמת הרבה כמו טופאק, דרה, סנופ דוג, אמינם, ג´יי-זי, נאז, אוניקס, סקארפייס ועוד הרבה הרבה מאוד... אבל לדעתי הליריסיסטים הכי טובים (רק מבחינת הליריקס עכשיו אני אומר) הם טופאק ואמינם.

EmGee

New member
ניים ההכי טובים הם ללא ספק

טופעעעעק וביגי. לבחור בינהם זה כמו לבחור בין מייקל ג´ורדן למארדונה.

חחחחחחח

"זה כמו לבחור בין מייקל ג´ורדן למארדונה" מה הקשר בניהם??? כול אחד מהם שחקן גדול בתחמו , כאן בשאלה ביקשו ממך לבחור זמר אחד מאותו תחום..

EmGee

New member
לזה בדיוק התכוונתי

שאי אפשר לבחור בין טופאק לביגי כי כל אחד שחקן גדול בתחומו.

EmGee

New member
שניהם ראפרים אבל עדיין אני לא יכול

להשוות בינהם כי מה שהם עשו שונה. כל אחד מהם הוא הכי טוב בסגנון שלו

micL

New member
גם לא נכון

הסיגנון שלהם לא כזה שונה (טופאק בכלל טען שביגי גנב ממנו את הסגנון)

Samy A

New member
טוב ככה...

זה שהדיסר היחיד שאתה מסוגל לשמוע זה דיסק של סנופ דוג... זה כבר קצת עצוב... עכשיו אי אפשר לקבוע מי האמ סי הכי טוב, כי לכל אחד יש סטייל משלו ולכל אחד יש טעם אחר. לפי דעתי האמ סי הכי טוב בעולמנו הוא Kool G Rap אבל שוב זאת רק דעתי

Lil low

New member
חחחחחחחח

אמרתי ה mc מספר אחד לא עשרים אמ סיס שונים!!! לא אמרתי שזה הדיסק היחיד שאני יכול לשמוע העניין הוא שמהחומר של סנופ זה היחיד ששמעתי ומאווד מאווד אהבתי.

MC IdO

New member
ה- MC הוא........:

בטח 2PAC אחים שלי... אין אפילו תחרות אבל יש עוד הרבה טובים....: DR DRE SNOOP DMX חביב... ויש עוד הרבה אבל האחד והיחיד הוא 2PAC אחים שלי אין תחרות

micL

New member
ראסמי

טווווווווווווו-פפאאאאאאאאאאאקקקקקקקק (כמו שהיו עושים פעם בעסק שחור, בתקופה שהייתה פינת טופאק) הוא רמה מעל כולם, במיוחד בליריקס אחריו יש כמה טובים: סנופ, דרה, אייס קיוב, סקארפייס, ג´דאקיס (לא יודע למה אני אוהב אותו, סתם יש בו משהו), ג´יי זי אגב, אם יש מישהו במוזיקה שהוא מעל לרמה של טופאק זה בוב מארלי (אגדה) אבל שאלתם MC

Gershenman

New member
זה מהאמסיז החיים כמובן

את ביגי אני לא יודע איפה אני משלב פה.. או ראשון או שני

Gershenman

New member
יש עוד אמסיז שמגיע להם אזכור

Rakim-צריך להוסיף? Canibus-תגידו מה שתרצו אבל הוא אמסי ענק והאלבום האחרון שלו מוכיח את זה Killah Priest-ענק..חבל שהוא לא הצליח להמשיך את הקו של Heavy Mental Big Pun Snoop בימיו הראשונים Jay-Z-ריזונבל דאוט,בלופרינט ויציאות בינהם ואחריהם...\ M.O.P-דאם הם ענקיים Freddie Foxx Talib Kweli,Mos Def.Common וכל רוקוס בתקופת ה Hip Hop For Respect Method Man,GZA.Inspectahץץ יש עוד המון...

Rapid נאור

New member
אני הולך להפתיע את כולכם בגדול..

ואל תגידו שראיתם את זה בא אצלי זה: (The Top 5) 1. Tech Rock 2. Chip Fu 3. Gift Of Gab 4. Big Punisher 5. למקום החמישי יש כל כך הרבה.. אז אני אבחר 5 :) a) Apathy b) Slug c)Sage Francis d) Chino XL e) Biggie

tomoshe

New member
פוזה? סביר שכן.

ביגי הוא עשירי וכל השאר (כבודם במקומם מונח) חצי אלמונים (לעולם הרחב הכוונה). ומתוד מאן או סנופ או בלאק ט´אוט מהרוטס או קומון או מיסי אליוט (אחלה אמסי) או מוס דף או המון שמות מוכרים ומעולים הם עז הרים טיבטית?? לא נראה לך שהסתננה טיפלה קטנה של פוזה להודעה?

למעלה