חבר'ה שאלה קטנה...

MikeTyson

New member
חבר'ה שאלה קטנה...

האם אפשר להתחיל ללמוד נהיגה על אופנוע כזה בגיל 16 ??? דגם: Suzuki RMX http://www.wmw.com.pl/nowe/SUZUKI/rmx501.jpg

ניתן ואפשרי

אולם לא למדים לרכב על האופנוע הזה ספציפית. ישנם כלים חצי כח נהדרים ללימוד נהיגה, לכשתסיים את לימודייך תוכל לרכוש לעצמך את הכלי הנהדר הזה. עלה והצלח

C B R 6 0 0 R R

New member
כן. ../images/Emo45.gif

50 סמ"ק בארצנו הקטנטונת מתייחס ללא קשר לאופנוע. טיפשי אבל קח אופנוע 50 סמ"ק עם מגדש בגודל הראש שלך ושיפורים מפה ועד הירח - והוא יהיה תיקני לנהיגה מבחינת הרשיון . הטסט והאישור תקינה על הכביש זה כבר עסק אחר. סתם נסחפתי בתשובה כי אני בבית ומשעמם לי. שורה תחתונה - כן אתה יכול לרכב עליו.

RanMX

New member
תלמד על טוסטוס

הכי נוח וקל בלי להסתבך עם הילוכים בזמן הטסט אחרי זה תקנה אופנוע עם הילוכים ותלמד ליסוע עליו

MikeTyson

New member
תודה רבה לכולכם..

אבל האם באמת שווה לי ללמוד על טוסטוס ולקנות כזה דבר אם אני בכלל לא יודע איך משתמשים בו ??? זה סיכון מבחנתי.

nunimon

New member
קח אותו למגרש, ותתחיל להתאמן.

כרגע בארץ אין לך ברירה. כל השעורים לקראת הטסט הם על טוסטוס. ולקנות טוסטוס ואח"כ לעבור לאופנוע 50 זה ביזבוז כסף. הלימוד על אופנוע הוא קליל. טיפה חוש וטאץ ואתה תסתדר. שזה לא מה שידאיג אותך. קח חבר שמכיר, או תגיע למפגשים של חבר'ה שמתאמנים - יש בימי שישי בראשון לציון. ככה תלמד אותו לאט לאט ותסתדר יופי. ולדעתי זה פחות סיכון - כי לדעתי לאופנוע יש הרבה יותר נוכחות על הכביש מאשר טוסטוס וזה דבר מאד מאד חשוב בכבישי הארץ.

MikeTyson

New member
תודה חבר.. עוד שאלה קטנה,

אני עכשיו בן 15 ו-11 חודש. כלומר עוד חודש בערך אני בן 16. האם אני יכול ללמוד על אופנוע כזה (50 סמ"ק) כבר עכשיו? לפני גיל 16? ובגיל 16 אתחיל לנסוע? בתודה מראש,

nunimon

New member
בבקשה חבר..

עוד רגע נתחיל לאכול סולמון לשתות וודקה ולרקוד כמו קוזקזים ברוסיה... בכל מקרה, אתה יכול להתחי ללמוד, אבל לדעתי לטסט אתה תוכל לגשת רק בגיל 16 בדיוק. קח שעור נסיון - תראה איך אתה מסתדר. אם תראה שאתה בסדר, אז מה טוב. אם תראה שאתה קצת פחות בטוח בעצמך, יהיה לך חודש שלם להתאמן ולא להיות בלחץ. לנסוע תתחיל באותו יום שתחתים את הרשיון בדואר. כלומר יומיים אחרי שתעבור טסט. וכן. מהבוקר הראשון שתהיה בן 16. לא רגע אחד לפני.

גיא רוט

New member
לסוע, ילדים, לסוע.

כמו לפול (ליפול, לקשי הקריאה), כמו לדום (מלשון נ.ד.מ.) וכמו לטול (לקחת משהו, כן?)

nunimon

New member
שושי שלי.. אני מאוהב ! ../images/Emo99.gif

אז עכשיו את גבר בן 24... לא נורא.. אני אוהב אותך כמו שאת...

nunimon

New member
פינת אבשלום קור ../images/Emo22.gif

אומרים ליסוע או לנסוע??? אם אני זוכר נכון מהתיכון שלי שהיה לפני עשור, יש איזה קטע עם הנ'. אל תפנו אותי ל"פורום לשון ותרבות"... בחייכם.

jinjy SportBike

New member
לפי מה שידוע לי.....

לסוע.... אני לומד את זה עכשיו... זה משו עם הדמות ואז הבלעות של האות... משו כזה... לא דע....... בכל מקרה... לסוע... ככה זכור לי שהמורה קישקשה...

nunimon

New member
בשם ההיגיון.

ההגיון במקרים כאלו אומר תמיד לבחור בדרך שנראית הכי פחות הגיונית . זאת בדר"כ התשובה הנכונה במבחנים המטופשים האלה. אז לסוע נראה ונשמע רע - ולא הגיוני בעליל - כנראה שזאת התשובה הנכונה, כמובן עד שיוכח באופן הגיוני שתשובה אחרת הגיונית יותר מההיגיון שהפעלתי למעלה.

RanMX

New member
זה באמת משנה?....

בוא ננתח את זה כמו בשיעור לשון שורש של הפועל נ.ס.ע נכון הוא נסע הוא נוסע הוא יסע כנראה שזה לנסוע..... מקווה שעשיתי לך טוב על הלב חחחח

nunimon

New member
זה איזה מקרה מיוחד לא?

אמרתי לכם שבתיכון כמו בתיכון ההיגיון הוא בעצם הפוך.

למעלה