חבר'ה, רק שתדעו.........

מוצרלה

New member
חבר'ה, רק שתדעו.........

שנורא קר כאן, והרוח??????? יא'וואראדי, איזה רוח
. וקר,קר,קר
ואני, האשה העובדת צריכה לצאת מהבית החמים, ונעים (וההפוך
) כדי להביא עוד כמה ג'ובות הביתה (סססססססססאמק העולם הזה, לא יכולתי לצאת לפנסיה מוקדמת???? ועוד האריכו את גיל הפנסיה, יכולתי בעוד שנתיים כבר לצאת לפנסיה, סאאאאאאאאא סאאאאאאא סאאאאאאאמק). טוב, איפה הייתי? בכל אופן. בוקר טוב, גשום (חחחחחח חיפווו ושרוני, זו לא אשמתי, חחחחחחח) תשמרו על הפורום. גברבר הפטרול שלך מתחיל עוד חצי שעה, ומחליף אותך אופיר, מי שאחראי עליכם היא חתולתתתתת. יאללה הלכתי לעבודה

../images/Emo12.gif.... (עם עיין אחת ציקלופ) מוצקי

בחייאתתתת על איזה פטרול את מדברת .... בדיוק ביקשתי משאפ ....יש לך? צריכה אוויר .... קמתי חנוקה.... פ'ירושש יש לך אוויררררררר? גברברוש לך אוליייי? מישו........ יש משאפ.??????

מוצרלה

New member
יכולה להציע לך משאף עם.....

ג'ויינט,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטוח לא תהיי ציקלופ ובטח לא ציקלופ דכאוני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה רצה לעבודה ביי תשמרי על עצמך

חחחחחחחחחחחחחהצלחת

הצחקת אותי . מתאיםםםםםםםם בכבוד מתי איך כמה עם מי ....? מה מיד להגיע ....?! באה.(צוחה ובוחקת)

חתוליתתתתתתתתתתת

פווווווווווווווווווווווווווווו פווווווווווווווווווווווווו הנה קצת אויר ... הגיע

מוצרלה

New member
חתלתולה, תרגיעי, תרגיעי......

צריך לחכות שהחומר יגיע מגועה (לא, לא טעיתי, בגועה, ) הגועה שממנו מגיע החומר צמוד לפרה, והיא........ הולכת לאט.

את אין לך סתם זכות דיבור !

נשים יקרות ! הידעתן שהכחולות חיות על חשבון משלם המיסים הישראלי ??? הידעתן שכל כחולה מקבלת משכורת של 6 ספרות !!! הידעתן מה הם ה6 ספרות ??? הנה התשובה 000.000

mama1d

New member
גברבר,האדומות לא רק שלא מקבלות

מספיק, אלא שגם נדפקות בגלל שהן שחורות. אני צריכה לפנות להנהלה בענין.

עד לזה הרגע

אפ'חד לא טרח לענות לי מה זה בכלל האדום הזה.... איפפפפפפ איתכן לא מספיק היציקות במח הבוקר ....? שאלתי את זה מזזזזזזמן רנה
)))))אייכ?

הנה תשובה רצינית ממני

ה"אדום" שניתן בפורומים של
מעיד בדרך כלל על מומחיות מסויימת, על מנת להבחין בקלות בגולש מבין שאר משתתפי הפורום. בפורומים שאינם "פורומי מומחה" (כגון ייעוץ, רפואה וכו') האדום ניתן כמעין חיזוק למשתתף מסוים. בעבר, ה"אדום" ניתן לכותב הסיכום השבועי. כיום התחלנו סבב בין חברי הפורום הקבועים. נו, יפה לי הרצינות?

למעלה