חבר'ה-רעיונות!

cobainos

New member
חבר'ה-רעיונות!

מה עושים עם שבועיים גימלים(לפחות) ? בלי לצאת מהבית(לפחות בהתחלה) ובלי להשתמש יותר מידי ברגל ימין

cobainos

New member
ניתוח ציפורן חודרנית..

בפעם השלישית בחיי והשנייה בצבא.

Guy Schlesnar

New member
עזוב ניתוח

לך לפדיקוריסטית רפואית,תאמין לי-עברתי הוצאת ציפורן פעם אחת בניתוח רגיל (שני מזרקים,קאטר תעשייתי וכ'ו),נשבעתי לא לעבור את הסיוט הזה שוב,והלכתי לפדיקוריסטית רפואית,שאין בכלל מה להשוות. אחרי הניתוח הציפורן החודרנית חזרה כמה פעמים,ובציפורן שהפדיקוריסטית הרפואית עשתה אין כלום.

cobainos

New member
כן,סיפרו לי על זה

אולי אני אנסה פעם הבאה.בינתיים אני נהנה מהחופש

Shark Alarm

New member
מה בן זונה בו../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

לא ראית מה הוא רשם
מבלי להזיז כל כך את רגל ימין, אז בטח הוא שבר אותה או משהו כזה... החלמה מהירה

cobainos

New member
קודם כל תודה

וברוך השם לא שברתי..כתבתי למעלה מה קרה

cobainos

New member
אף אחד פה לא עוזר

מטרת השאלה הייתה כמו שהיא נוסחה,רעיונות לתעסוקה(חוץ מספרים וסרטים) ולא למטרת התרברבות...טוב,אולי קצת...לעצבן את גילעד,אבל זהו.

cobainos

New member
איך את חושבת

אני מקליק עם העכבר? ולא להשתמש ברגל בימים הקרובים..אני מניח שהיא תחלים די מהר..פעם קודמת יצאתי לשתות כבר 3-4 ימים אחרי זה(בירה ללא תחתית ב35 שקל וחופש,אני אצא גם אחרי ניתוח מח)

SoldieRonit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo62.gifאתה לא חושב שלאור המצב

החתימה שלך קצת עוקצנית ואירונית משהו
תרגיש טוב
ורפואה שלמה
ומה אני ממליצה לעשות
לעשות טלפונים לכל העולם ואשתו שלא דיברת איתם שנים בשביל "היי מה נשמע" ולהיות זה ששומר על קשר וסתם להתעדכן
או סתם להתקשר לכל הבודדים/זקנים/גלמודים שאתה מכיר (או לא מכיר אבל אז זה סתם חולני
) ולהראות להם שלמישהו אכפת מהם
או משהו שאמא תגיד תודה - לקחת ערימה של בלגן בבית ולזרוק מה שלא צריך ואת השאר לשמור זה תמיד נחמד כי פתאום מוציאים פתק/מבחן/מכתב ישן שמעורר נוסטלגיה
לראות את הסרט הכי ארוך שאתה יכול למצוא ...אבל גם שיעניין אותך - אחרת זה אומר "חלף עם הרוח"
או לשכור טרילוגיה מעניינת או סתם מלא סרטים בעל מכנה משותף .או לקפוץ אלי לראות את כל 10 (!!) עונות של חברים
זה כבר ישרוף לך בערך 60 שעות
או סתם לקרוא
טוב

cobainos

New member
סוף סוף מישהי מועילה!../images/Emo13.gif

דבר ראשון,טוב לראות אותך פה שוב! דבר שני,אני כנראה טיפש מידי...תסבירי לי מה עוקצני ואירוני בחתימה שלי לאור המצב? יוווווווווווו כל העונות של חברייייםםםםםםםםם!!הסדרה שאני הכי אוהב בעולם
אני כרגע אוגר את הפרקים.כל שבת מקליט 4 פרקים שיש בביפ,את עונות 8-10 יש לי ואני מקווה להשלים את הכל מתישהו...מכור לזה. למי יש כח לעשות סדר?יש עוזרת! ויש סרטים וספרים וטלפון והכל..באמת הזמן עובר ואני דווקא לא רוצה שיעבור מהר כ"כ...כיף לי ככה.

cobainos

New member
אהההה...../images/Emo6.gif

ליברפול גם הפסידה אתמול לצ'לסקי
והשיר בדיוק מתנגן אצלי,איזה צירוף מקרים.

נעם תאמת זה מזכיר שקרעתי את הרצועה

בכף הרגל- איך הייתי מנוטרל בבית בלי לעשות כלום. שבוע אחר כך חזרתי לעבודה להיות שבוע בבית בלי לעשות כלום זה מחרפן חשבל על הזמן

cobainos

New member
האמת שהזמן טס לי ואני נהנה

יש לי עוד חבר שנמצא בבית כרגע וידידה שנמצאת בבית שבוע ברצף כי היא סמב"צית,אז אני איתם הרבה במשך היום או רואה סרטים או קורא..יוצא הרבה בערבים איתם ועם עוד חברים ג'ובניקים...בקיצור אני לא משתעמם כמו שחששתי,עד עכשיו...

למעלה