חבר'ה - קצת התחשבות..

כRובי

New member
חבר'ה - קצת התחשבות..

מניסיון העבר , הוחלט כבר בפורום להמתין 48 שעות עד פרסום התוצאות פורום..(24 שעות לפחות בכל מקרה). גם אם שמתם אזהרה בכותרת , וגם עם שמתם סמיילים מזהירים מראש , עדיין יכול השרשור להתפתח "ולדפוק" את הכיף לגולשים שלא הספיקו לראות את המירוץ ומחכים לראות את השידורים החוזים או ההקלטות. כל אלו שהעלו הודעות החל מהבוקר עם התוצאות בצורה מרומזת (גם אלו שלא) , עמכם הסליחה.. למען החבר'ה שהיו תקועים בעבודה/לימודים ולא ראו - אנא התאפקו.. (אגב , א-ל תכנסו לפולגז -אלא אם כן לא אכפת לכם לראות שם את התוצאות וסקירות המרוץ..
) שיהיה לנו המשך יום נעים ,

el presidente

New member
../images/Emo45.gif...

יופי..עכשיו אתה אומר אל תיכנסו לפול גז...נכון!?.. עכשיו... אחרי שכבר פתחתי אותו...נכון!?!?.... יופי!

theshark

New member
ת'גיד חסה לא שאני נגד

אבל מה בקשר לדיונים שקשורים למרוץ אך לא לתוצאות? למה למחוק גם אותם. אני בטוח שהיתה יכל להעתיק את המשך השירשור ורק למחוק את ההודעה הראשונה של הטרקטו... מתחיל להעיק כל הקטע של מחיקות בזמן האחרון.

כRובי

New member
ואיך בדיוק אפשר לדבר על מרוץ

מבלי לדבר על מי שסיים במקום X ועל החברה שלקחה את מיקום Y ? מה הבעיה להתאפק עד מחר ? אני בטוח שלא היית רוצה להיות בצד של אלו שלא ראו את המרוץ.. ואם מעיק עליך נשא המחיקות , אתה מוזמן להתעדכן איתי בטלפון או במסרים האישיים על מה שעבר על הפורום בשבת.

theshark

New member
אפשר לדבר על העברות הילוכים?

לא נתקלתי בשום מקום בידיעה שחלק מהרוכבים הפכו את ההילוכים חזרה. ידוע לך למה? יש יתרון? תמיד אמרו שעדיף הפוך (פניות שמאליות). לדעתי זאת חדשה מעניינת.

כRובי

New member
די עם העוקצנות הקטנונית הזו..../images/Emo4.gif

("ועל זה אפשר לדבר..?") וזו אכן חדשה מעניינת. כריש , כמה מרגיז זה שצריך לגלול עד למטה את ההודעה ולגלות בה .. כלום (בערך)? אה ?

באמת לא דיברו על זה. לדעתי השינוי

חל עקב המעבר לארבע פעימות. הרוכבים נכנסים היום לפניה ויוצאים ממנה באותו הילוך עקב המומנט הגבוה יותר שמוציא המנוע, שלא כמו בשתי הפעימות בו הם היו צריכים ממש להאיץ כמעט מהתחלה החל מאחרי האפקס ולהעלות הילוכים כשהאופנוע עדיין נמוך מאד וקרוב מאד לכביש. ודרך אגב: תודה לאל על המעבר לארבע פעימות ולו רק בגלל הצבעים על הגריד לפני המירוץ. כמו במסיבה ההיא שכולם היו שם... ללקק את האצבעות.

למעלה